Somewhere Over the Rainbow #20 With Prats in Our Hearts - Page 101

Created

Last reply

Replies

1177

Views

73653

Users

9

Likes

4334

Frequent Posters

Avyakta thumbnail
Anniversary 9 Thumbnail Group Promotion 5 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
Posted: 6 years ago

Originally posted by: nn027


Thank you Madi for links and beautiful siggies β€οΈ

Beautiful siggies Madhu .πŸ€—
Image result for a baby brother kissing his sister gif
Avyakta thumbnail
Anniversary 9 Thumbnail Group Promotion 5 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
Posted: 6 years ago

Originally posted by: nn027

Hello Nado 😊, good morning my friend.πŸ€—

Image result for flower creepers in india

Avyakta thumbnail
Anniversary 9 Thumbnail Group Promotion 5 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
Posted: 6 years ago

Originally posted by: Sneha...Love

Good afternoon my dear friends  πŸ€—

Here I am with more free time, and I am planning to spend it reading all those backpages that I failed to read. Happy to see that the pages are so filled with colours and laughter and I hope to meet all of you there as I'll read previous posts...

Have a beautiful day/evening πŸ˜Š

Love you my best friends!



Remembering Prats...❀️



Hello , our dearest Branka,β€οΈπŸ€— , good morning Madam.πŸ€—
Lovely siggy 😊missed her forever. With her, many of us lost interest in creativity.πŸ˜• 

cygnet9 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
Posted: 6 years ago
Good Evening Rainboe friends😊
Hope everyone are doing well.

At present participating in marriage celebrations. Will come later in night.
Sneha.Love thumbnail
Posted: 6 years ago
Good afternoon dear friends πŸ€—

I'm glad that you like those stone paintings...As long as I remember me and my brother always collected little sea-washed stones during our Summer vaccations at sea (later on my girls did the same) I used to paint some as well, and put them at my book-shelves together with those painted by my girls...Those paintings that I found on Pinterset gave me some ideas, so I'll do that for sure during this cold Winter day (here the snow is falling)...I read there by those pins that one person is collecting that little stones, paint them and write some short Quotes on them, and than take them and leave on various places all around his town, for people to find it...Isn't that great...Can you imagine that you walk and find some stone that was waited there on your path,  just for you...Just love that idea! πŸ‘

You have been thinking of where to get the best strains as well as concentrates and edibles? place your order here to get it shipped within 48 hours max.No Card needed.Every transaction with us is discreet .More info add me up. Text or call +1(540) 602 5928 tompattinson8@gmail.com

 
Heart Shaped rock formation at the the River of Five Colors in Columbia.
Sneha.Love thumbnail
Posted: 6 years ago
Here is translation of the Sunday's WU...Thank you Nada for posting it  πŸ€—
And you are most welcome for all the translations. β€οΈ


 

Prevod WU od 18.02. Kralj Prithvi odlucuje da okonca neprijateljstvo izmedju dva kraljevstva...

Epizoda pocinje sa zahtevom Singhdanta u kome kaze Prithviju da okonca neprijateljstvo izmedju Malwe i Manyakhete. Prithvi se seti Mrinal i daje Singhdantu obecanje da je spreman da da i svoj zivot kako bi se to i ostvarilo (okoncalo se neprijateljstvo)

Tailap Raj se vraca kao porazeni ratnik. Njegovi ga vojnici pozdravljaju. On pozdravlja Guru Aditya koji ga je blagoslovio.Jakala mu je uradila aarti, i pita ga kako je? On joj kaze da je dobro. Jakala mu kaze da se molila za njega.Tailap joj se zahvalio. Jakala ga pita da li su ga povredili? Tailap joj kaze da je bila uvreda to sto je bio kod njih u zarobljenistvu. On pita gde je Akka (Mrinal)? Jakala mu kaze da se odmori. On joj kaze da je sada jos vise potreban Manyakheti i kaze joj da ce doci i sresti se sa njom kasnije. Pradhan kaze Tailapu da su Kosha i Mausi nestale od pozara u bordelu. Tailap je sokiran i kaze mu da nastavi da ih trazi.  

Mausi tells kosha da se Tailap vratio. Kosha je srecna i pokusava da pobegne i da se sretne sa njim, ali Mausi je zaustavi i obeca joj nesto.

Tailap trazi Mrinal i brine se. Bhilamp Raj mu kaze da su Mrinal i Sulochana sigurno dobro. Tailap kaze da ga je Mrinal trebala cekati. Jakala kaze da nema cak ni Sulochane. Lakshmi joj kaze da se ne brine. Tailap kaze vojnicima da idu u potragu za Mrinal.

Rasniti kaze Prithviju da neprijateljstvo moze prestati samo ako se Mrinal zaljubi u njega, Prithvija.  Prithvi ga gleda. Sulochana kaze Mrinal da bi se trebale vratiti.  Mrinal je pita kada oni dolaze.

Prithvi masira Singhdanta i recitira mu pesme. Singhdant mu kaze da je to njegova sudbina (karma), koju treba da plati, i kaze da je cak i on zabrinut za Sindhu-a, posto je on prihvatio njegovu odluku da postavi Prithvija za kralja, ali je nastavio da se opija vinom. Prithvi mu kaze da ce se on pobrinuti za njega i da ce Singhdant na kraju biti ponosan na svog sina.

Tailap  kaze da je Akka sigurno otisla negde, i pita sta je rekla pre svog odlaska? Pita Guru Aditya da li on nesto zna o tome? Guru mu kaze da Mrinal zivi za Chalokya Kraljevstvo i za njih. Tailap mu kaze da bi on mogao da zna gde je ona? Guru Aditya mu kaze da on ne zna gde je ona otisla, ali da je on siguran da ce se ona vratiti. Sulochana i druga devojka kazu Mrinal da su stigli do Afrike.

Maharani dolazi kod Sindhua i vidi ga pijanog. Ona mu kaze da ga nisu tako vaspitali, i pita ga zasto unistava svoj zivot.  Sindhu joj kaze da je on nitko i nista, da samo ima ime. Maharani mu kaze da pogleda sebe, na sta lici, i kaze mu da ne moze ni da stoji pred njom. Sindhu joj kaze da ga pusti na miru.  Prithvi dolazi i kaze mu da je on yuvray, vazan deo ove vansh, njegov brat, i da sve kada bi to i hteo, on ne moze da raskine njihov savez (njihovu vezu). Maharani mu kaze da Sindhu ne moze sada da govori, i da bi bilo dobro da poprica sa njim kada ovaj budedobro (kada bude trezan) Prithvi mu kaze da je on muz i otac i da treba da razmislja o svojoj porodici. Sindhu je polozio svoju glavu na njegov stomak. Prithvi kaze da je mislio da pozove to call bhoj from Guru kul Sindhu kaze da bi to bilo dobro, i da ga on (Prithvi) konacno razume.

Mrinal, Sulochana i ostali stizu do Afrike. Afrikanci gledaju u Mrinal i ona pada u nesvest.   

Kosha kaze Mausi da zeli da se vidi sa Tailapom, i ide da vidi gde se ta pecina zavrsava. Oni vide vrata koja vode u Tailapovu palatu...Kosha je srecna. Mausi kaze Koshi da ne kaze Tailapu nista o pecini.  

Mrinal se osvestila. Sulochana joj kaze da su stigli do mesta gde csu vec pre iznajmili africke vojnike, kojima su dali mnogo novca, i dali poslednju pocast njihovim izginulim vojnicima. Vodja africkih vojnika se izvinuo Mrinal sto je mislio da je ona kriva. Mrinal kaze Sulochani da mu kaze da su joj potrebni vojnici koji su vesti na razne nacine.

Kosha dolazi kod Tailapa. Tailap je pita tko je ona i spreman je da je ubije, kada ga Kosha zamoli da je ne ubije.  Tailap je prepozna i srecan je sto je vidi zivu.  Kosha mu kaze da je ubije. On je uzme u narucje i odnese je na kauc. Ona ga pita da li ju je trazio? Tailap kaze da nije znao sta se desilo sa njom.  Kosha kaze da njegovi neprijatelji treba da umru. Tailap je hteo da je poljubi kada je cuo Jakalin glas. Kosha kaze da mora ici.  Jakala dolazi pijana, i vidi Koshu koja bezi, ali joj nije videla lice.  Tailap joj kaze da je upravo posao kod nje da je vidi.  Jakala ga pita da li je pijan? Kosha se vratila u pecinu i kaze kako je Tailap i dalje voli.

Mrinal ugleda ogromne vojnike, i iznenadjena je kada ih vidi. Prithvi slika. Kalari mu kaze da je zabrinut za buducnost, i kaze mu da su im sada potrebni macevi a ne poezija. On mu kaze da oseca da ce se nesto dogoditi. Prithvi kaze da je neprijatelj Malwe i njegov neprijatelj. takodjer.

Jakala trazi od Tailapa da ostane u njenoj sobi, i kaze mu da ga je cekala, i da bi htela da provede neko vreme sa njim. Tailap joj kaze da je nju bas briga i za njega i za Akka (Mrinal)i da je izabrala dobro drustvo u vinu. Jakala ga pita da li je on razmislio zbog cega se ona napila? Tailap joj kaze da ne zeli da razgovara. Pricaju o Koshi. Tailap kaze da ne zna tko je spalio njenu kucu. Jakala kaze da je to bio bordel i da je samo jedna osoba odgovorna za to. Upravo tada dolazi kurir i kaze im da ih zove Guru Aditya. Guru Aditya im kaze da je Mrinal isla u Afriku da trazi pomoc.  Tailap i ostali vide divovske vojnike koji idu iza Mrinal.

Precap:

Divovski vojnici dolaze u Malwu. Kalari kaze Prithviju da drzi sa strane svoje licne osecaje, i da ne dozvoli da oni dodju izmedju njega i odluke o ratu, i kaze mu da bi Tailap mogao odluciti da se ponovo bori.

Review: We finally have a historical show done RIGHT & it's Sony TV's Prithvi Vallabh' - Click link for more details: http://www.desi-serials.tv/review-finally-historical-show-done-right-sony-tvs-prithvi-vallabh/238185/

Edited by Sneha...Love - 6 years ago
nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago

Good evening friends πŸ˜Š


Winter is back.
πŸ˜†
Edited by nn027 - 6 years ago
nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago

Originally posted by: Avyakta







They patiently posed for me  πŸ˜ƒ
 Wow, you are a great photographer Nado .πŸ‘πŸ€—By what name you called these?😊 Thank you for sharing these scenic photos.❀️
Thanks a lot for the WU Nado .πŸ€—
Image result for flower creepers images


Hello Avy πŸ˜ƒ
These are the swans on the Danube. They are not scared at all. They ignored me. πŸ˜ƒ


Thanks to your friends in nice words. I'm glad you liked my amateur attempts to be a photojournalist. πŸ˜†




 Hello Nado 😊, good morning my friend.πŸ€—
Image result for flower creepers in india


Hello dear Avy πŸ€—

nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago


Beautiful little stones Branka. πŸ˜ƒ
Thank you for translation WU  πŸ€—

nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago

"Posebni ljudi

Samo posebni ljudi mogu dotaknuti coveka blizinom. 
Jer, oni ne traze paznju.
Takvi su, posebni i tihi.
Ne treba im visina da bi se videli.
Imaju oni u svom srcu
i nebo i mesec i zvezde."





"Special people

Only special people can touch a person close by.
Because they do not seek attention.
They are, special and quiet.
They do not need a height to see.
They have  in his hearts
and the sky and the moon and the stars."



Edited by nn027 - 6 years ago
Top