Somewhere Over the Rainbow #20 With Prats in Our Hearts - Page 99

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

73.7k

Users

9

Likes

4.3k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
Posted: 6 years ago

Originally posted by: Avyakta

Hi  Branka, very happy to see you here.🤗

Ostern paques easter
 Hope you are enjoying your weekend.😊
pques
 Waiting for Vimaa  and Madhu's come back 😊 
pquescoe coeur love rose glitter gif deco anim
This weekend is a long weekend for us !😊 Tomorrow is also a holiday here.
Hope our  Dragice is doing fine .🤗
multicolore image encre anim effet scintillant barre briller fleurs roses coin brille edited by me
Snowfall again resulted in the temperatures down , so we are not moving out much . 😊
Fond Irena glitter gif deco noel paysagewinter landscape paysage hiver
Have great Sunday friends.🤗



Awwweee Avi ❤️ such a happy, beautiful post...Love all the emos and gifs ❤️ 
Thank you dear for bringing smile to my face 🤗

I enjoyed my Weekend ...I am sure that  you did too. 😊

I'm sure Abhi would (if he could) draw something like this on his pebble...😃

#art #beach #brothers #drawing #family #familie #heart #ilovemyfamily #love #maling #mother #ilovemymom #nature #naturerocks #paintingrocks #rock #rockrocks #rocksrock #stone

This is for Abhi...❤️

~Piedras Pintadas~

And this is for you...❤️

110 Likes, 2 Comments - Helena Stilling (@heartmadestoneart) on Instagram:

Best painted rock art ideas with quotes you can do (55)
Sneha.Love thumbnail
Posted: 6 years ago

Originally posted by: vibraj

Good morning!😊

Always so lovely to be back and in your loving midst. I had a great trip to a religious place, prayed for my friends, hope you all are blessed abundantly and forever!

Branka, awesome quotes, loved them so much, hope you are feeling better now!🤗 Avi, adored the images you put up, especially the ones inundating me and Madi with  fond kisses!❤️. Thank you Nado, Dragice and Padma for your love and warmth!🤗

Have a good day everyone! Some random quotes for today!😊

Life Day By Day Complain Little Thank Little Things Magnet Mary Engelbreit Art
They Serve God Well Who Serve His Creatures Turtle Magnet Mary Engelbreit Art
You don't have to attend every argument you're invited to More
Mary Engelbreit


Hello Vibha, my dear friend  🤗

It is so good to see you back  ❤️. hope you enjoyed your Weekend and had a


lots of fun. 😊

Thank you for your prayers and blessings 🤗

Thank you for this beautiful Quotes ⭐️

I am feeling better this days, though this constant change of the weather is not something that I like. But what to do...trying not to go outside a lot, but you can not stop people coming to your place 😆

Have a beautiful evening. 😊

Hand-Painted-Large-Rock-By-Deb-Rottum-Friends-Always-Rock-Art

Painted rock by Phyllis Plassmeyer #sunshine:

Rock Quotes From Artists. QuotesGram by @quotesgram

ARTROCKS FALL CONTEST!
Sneha.Love thumbnail
Posted: 6 years ago
I was completely lost in this stone art (I love to paint my peblles, that I collect everywhere) that I forgot to post translation from Saturday that I already wrote... So here it is...😃


Prevod WU od 17.02.2018.: Prithvi spasava Malwu i porazava Tailapa u ratu

Epizoda pocinje tako sto stara zena vidi Gajkesari kada je videla Prithvija.Sokirana je i kaze: Gajkesari...Ona kaze Prithviju o Gajkesarijevom svetu i kaze da nitko ne zna za to. Ona mu kaze da mozda on ima u sebi Gajkesarijevu krv.  Prithvi brise svoje suze. Kalari govori Rasniti da bi trebalo da potraze Prithvija. On kaze svom konju da pozove Prithvija i kaze Rasnitiju da ide i da bude uz Maharadzu Singhdanta, kako bi ga stitio.  Rasniti odlazi. Prikazuje se Manyakheta sena. Senapati iz Manyakhete govori govori Tailapu da Prithvi nije ovde, i da je Sindhusprecio Kalarija da se bori u ratu.Tailap kaze da ce on skinuti glavu Singhdantu za svoju sestru/Mrinal. Sindhu kaze svojim vojnicima da pripreme strele za napad. Oba njegova tima vojnika se bore. Prithvi kaze staroj zeni da zeli da ide u Gajkesari, ako je to povezano za njegovu sudbinu.

Stara zena mu kaze da je njegova sudbina ovde, inace ga Gajkesari ne bi poslao ovde, kaze mu da je njegov zivot potpun i da ce se upotpuniti ovde. Trazi od njega da postane kralj Raja. Upravo tada Prithvi ugleda svog konja koji dolazi prema njemu i shvati da je Malwa u opasnosti.  On kaze starici da sada treba da ide u Malwu, ali da ce jednoga dana ici da pronadje svoj identitet.

Tailap i Sindhu se bore jedan sa drugim. Sindhu pada.  Tailap se sprema da ga ubije svojim macem, ali upravo u tom trenutku dolazi Prithvi sa svojim sena i Kalari i spasava Sindhua. Oni ubijaju Tailapove vojnike.  Tailap je sokiran. On krece u napad na Prithvija, ali ga je Prithvi udario i drzi svoj mac na njegovoj glavi. Sindhu trazi od Prithvija da ubije Tailapa, i dozvoli da njihova zemlja okusi njegovu krv (njegovu smrt) Prithvi to odbije (kaze ne) i kaze da ce ga oni uhapsiti i pustiti da maharaja odluci koju ce kaznu dobiti. On kaze da je porazen vojnik isto kao da je mrtav. 

Sindhu ga pita da li su oni dosli da ratuju ili da ga hapse? Jednom kada ga uhapsimo, posle ga ne mozemo ubiti, kaze Sindhu. Prithvi mu kaze da cilj rata nije ubijanje drugih,  vec da se postigne pobeda Ovaj mu odgovori da to nije u redu.  Kalari kaze Prithviju da je on bio siguran da ce Prithvi doci da pomogne Malwi. Prithvi kaze da zemlja Malwa zasluzuje njekovo postovanje.  Kalari mu kaze da je ponosan na njega.  Prithvi kaze da je Tailap Raj kralj Manyakhete, i da treba da ga uhapsi i odvede natrag u Malwu.  Kalari kaze u redu. Prithvi trazi od Sindhu da da svoju presudu. Maharadza Singhdant dolazi da se bori u ratu.  Prithvi ga pita sta radi tu u takvom stanju.  Singhdant mu kaze da on ne moze da podnese tezinu maca, ali da ne moze da dozvoli da Malwa bude porazena.  Kaze Prithviju da mu je zahvalan, i kaze mu da ce njegovo ime biti ispisano u historiji zlatnim slovima. I hvali ga. Prithvi mu kaze da sta god da je on danas, to je zahvaljujuci njemu, Singhdantu. Maharadza Singhdant mu kaze da treba da mu da jedno obecanje. Prithvi mu kaze da moze traziti bilo sta od njega, samo da ga ne trazi da se vrati... Singhdant mu kaze da on pripada Malwi, i  kaze mu da on ne moze da se sam brine o ovoj zemlji, i da zeli da se penzionise. On ga proglasava za kralja Malwe.  Prithvi mu kaze da on ne moze da snosi tu veliku odgovornost,  i trazi od njega da ga oslobodi obecanja.  Sindhu je sokiran. Singhdant kaze Prithviju da samo on moze da upravlja Malwom, kako bi ona bila sigurna. On mu kaze da samo on, Prithvi to moze da uradi. Prithvi se okrene i vidi Singhdanta kako sedi dole i pruza mu svoju krunu. Prithvi se seca reci stare zene. Svi ga vojnici pozdravljaju. Prithvi uzima krunu u svoje ruke.  

Sulochana obavestava Mrinal  da su porazeni u ratu. Mrinal je ljuta.  Prithvi dolazi u Darbar i kaze Maharani da mu i ona da svoju ljubav i blagoslov. Maharani mu kaze da se ona nada da ce se on dobro brinuti o Malwi i da se njegovo ponasanje nece promeniti kada bude sedeo na kraljevskom tronu.  Kaze mu da se nada da ce postovati Sindhua kao svog mladjeg brata, i da ce ga takodjer stititi. Prithvi kaze Sindhu da je on bespomocan sto sedi  na tronu, i kaze mu da je to odluka njegovog oca, Singhdanta. Kaze mu da to nije nikada bila njegova misao niti zelja. Sindhu se izvinjava Singhdantu zbog svoga ponasanja i kaze Prithviju da danas on razume njegove reci.  Grle se.  Singhdant mu kaze da je on ponosan na njega, i kaze mu da jr on dobar sin, i da je cak i on ucinio pogresku sto nije shvatio njegove vrednosti. Sindhu cestita Prithviju sto je postao kralj.  

Mrinal ide sa Sulochanom, Guru Aditya i Bhilamp Raj je zaustavljaju. Bhilamp Raj je obavestava da je Tailap uhapsen, ali nije ubijen. Mrinal kaze da je to veca uvreda nego da je mrtav.  Kaze da bi bilo bolje umreti, nego  dozvoliti da bude uhapsen. Jakala je sokirana. Guru Aditya kaze da je najvaznije da je on ziv, i kaze joj da ne razmislja o uvredama.  Trazi od nje da mu da svoj mac. Mrinal daje mac Guru Adityi. 

Maharani bira Prithvijevu odecu. Singhdant mu stavlja krunu, i stavlja mac u njegovu ruku. Kaze mu da treba biti prisutan prvoga Sabha za novoga kralja, i kaze mu da je to ritual. 

Guru Aditya kaze Mrinal da su svi zabrinuti za Tailapa. Kaze da je to uvreda za sve njih, to sto su uhapsili Tailapa.  Bhilamp Raj pita kako se to desilo? Guru Aditya kaze da ga je uhapsio Prithvi Vallabh, jer inace ni jedan vojnik ne bi imao hrabrosti da to ucini.  Kaze da je to bila njegova odlukada ga uhapsi.Bhilamp Raj pita tko mu je dao to pravo da on odlucuje o tome? Guru Aditya kaze da ga je Singhdant proglasio za kralja.  Mrinal kaze da je to njegova zavera. 

Na Prithvijevom sudu...Prithvi kaze vojnicima da odvezu Tailapa i kaze mu da sedne.  Maha Kaay je besan. Mrinal kaze da ona zeli da zapocne rat i trazi od Guru Aditye da joj vrati njen mac. Jakala je pita sta ona hoce da uradi, i kaze joj da je Tailap njen muz.  Mrinal joj kaze da je on takodjer i njen brat i sin svojih roditelja. Jakala je pita kako ce ona znati bilo sta o muzu, i trazi od Mrinal da i nju ubije ako Tailap bude ubijen.

Maha Kaaj daje svoje najbolje (u stvari najgore) zelje Prithviju, i kaze da treba da mu postavi jedno pitanje: Kakva je tvoja odluka da uradis ovako nesto sa neprijateljem? Prithvi ga pita tko mu je rekao da je Tailap Raj njihov neprijatelj? I on kaze da je Tailap njihov yudh bandhi Maha Kaaj ga pita ako bilo tko odluci da napadne Malwu, zar on onda nije neprijatelj? Prithvi kaze da to nije resenje, i pita ga da li bi sve bilo u redu ako bi ga oni ubili? Maha Kaay ga pita da li zeli da posalje Tailapa natrag u Manyakheta? Prithvi mu kaze da to namerava i da ima jednu ponudu pride.  Kurir je doneo pismo od Prithvija i predao ga je Mrinal.  Mrinal ga ljutito cita sa ocima punim suza.  Guru Aditya cita pismo na glas, u kome pise da ce Tailap biti oslobodjen ukoliko je Manyakheta spremna da da novac porodicama zrtava koje su umrle, ili su ranjene tokom Mrinalinog napada, i da Malwa zeli prijateljstvo a ne neprijateljstvo. Mrinal je dala kljuceve od riznice Maharani i rekla joj je da dovede Tailapa na sigurno.  Bhilamp Raj kaze da ce ici on i dovesti ga natrag.

Vilas dolazi kod Guru Aditya i kaze mu da Mrinal place.  On ide kod nje.  Mrinal ga pita zasto Tailap nema hrabrosti da se bori, i pita ga zasto njegova krv nije kao njena? I da li je zaboravio kako su ubijeni njihovi roditelji i sestra? Tuzno place. 

Bhilamp Raj odlazi u Malvu Senapati Kalari mu pozeli dobrodoslicu, kao Devgiri Raja. Bhilamp Raj mu kaze da je dosao da povede Tailapa kuci. Kalari mu kaze da je Manyakheta zelela rat a da Malwa zeli mir. Trazi od njega da se dva kraljevstva ujedine.  Bhilamp Raj mu kaze da su njegove reci osvojile njegovo srce.  Bhilamp Raj dolazi u sud. Prithvi mu kaze da ga moze slobodno voditi u Manyakhetu sa svim postovanjem. Tailap mu kaze da ga on nije molio da ga uhapsi, i da ga ne ubije, i trazi od njega da ne glumi lazno prijateljstvo. Sindhu mu kaze da ce ga on ubiti. Prithvi ga zaustavlja i kaze Kalariju da ga pozdravi i otprati sa postovanjem i sigurnoscu. Vilas kaze Jakali da nigde nema Mrinal.  Guru Aditya je trazi, ali je ne moze naci. Sulochana i Mrinal su na brodu.  Mrinal pita dokle su stigli? Ona misli kako dolazi Prithvijev kaal i da ce ga ona ubiti zato sto je uhapsio Tailapa. 

Precap:


Singhdant trazi od Prithvija da okonca neprijateljstvo izmedju  Malwe i Manyakhete. Prithvi mu to obecaje. Sulochana kaze Mrinal da su dosli do Afrike.  Mrinal je pala u nesvest jer su je africki vojnici posmatrali.

Edited by Sneha...Love - 6 years ago
Sneha.Love thumbnail
Posted: 6 years ago

Originally posted by: Viswasruti


Good morning friends , have a nice day.🤗


Branka our dear friend,❤️ your quotes are always worth reading repeatedly, because those contain a meaningful message. 🤗. Spent wonderful time with my parents and with my brother's family.😊 Good morning Branka.🤗
Image result for good morning gifs with quotes
Related image


Hello my dear Madi 🤗 Good evening to you 😊

I love so much your sunny Quotes, so I combined two of your posts together 😃 
Beautiful Quotes...👏 

I am so happy to hear that you had great time with your parents, your brother and
his family. 😊 I bet my little friends enjoyed all the love and attention. 😃

1846c469853a9cdd3c5c794e74a6ad88.jpg 1,031939 pixels

What love feels like. You put a rainbow in my heart. Painted rock (sea stone) from Cape Cod A beautiful stone, worn smooth over time being - Crafting For Holidays

LOVE
Sneha.Love thumbnail
Posted: 6 years ago

Good Evening Nada 🤗

Happy to see you around 😊


Gorgeous decorated rock...

Cherish every moment painted rock

Sneha.Love thumbnail
Posted: 6 years ago

Originally posted by: nn027


Mary Engelbreit Christmas Love Rubber Stamp - Click Image to Close
...

Hello Branka 😃

I'm glad you were cured. 🤗


Thank you Nada for your wishes.  ❤️ Take care 🤗


d5aee5d9e297a9b3433afc92c8094b3b.jpg (JPEG Image, 2048  2048 pixels) - Scaled (28%)

What dream is in your future?
nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago


Hello friends 😃

nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago

Originally posted by: Avyakta


Hello Avy 😃
These are the swans on the Danube. They are not scared at all. They ignored me. 😃


Thanks to your friends in nice words. I'm glad you liked my amateur attempts to be a photojournalist. 😆




Edited by nn027 - 6 years ago

nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago

Originally posted by: vibraj

Good morning!😊

Always so lovely to be back and in your loving midst. I had a great trip to a religious place, prayed for my friends, hope you all are blessed abundantly and forever!

Branka, awesome quotes, loved them so much, hope you are feeling better now!🤗 Avi, adored the images you put up, especially the ones inundating me and Madi with  fond kisses!❤️. Thank you Nado, Dragice and Padma for your love and warmth!🤗

Have a good day everyone! Some random quotes for today!😊

Life Day By Day Complain Little Thank Little Things Magnet Mary Engelbreit Art
They Serve God Well Who Serve His Creatures Turtle Magnet Mary Engelbreit Art
You don't have to attend every argument you're invited to More
Mary Engelbreit


Hello Vibha 😊

Thank you for your prayers and good wishes. ❤️

nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago

Originally posted by: Viswasruti

Here is a rare video of Pratyusha 😊 -- Many videos in this place.

http://videominecraft.ru/watch/_4n4Z343oAc/v-pamet-na-patrisha-banerdzhi-pochivajj-v-mir-milo-dete.html

http://videominecraft.ru/watch/sRPBr-MDLPE/pratyusha-banerjee-we-miss-you.html 

http://videominecraft.ru/watch/TfzYQ98DOU8/pratyusha-banerjees-journey-childhood-to-death-1991-2016-tellymasala.html


Thank you Madi for links and beautiful siggies ❤️

Edited by nn027 - 6 years ago
Top