Somewhere Over the Rainbow #20 With Prats in Our Hearts - Page 72

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

74.5k

Users

9

Likes

4.3k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago
Hello dear friends πŸ€—

I was not at home all day today, so could not come OL...Now I'm so tired and just came to post few words and to see what is new ...So happy to see Vibha around. πŸ€—

Will be here tomorow longer...😊

Good night ⭐️

Resultado de imagen para gifs buonanotte

Always remember that everything happens for a reason..

lavinia stamps - Google Search




Sneha.Love thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago
Thank you for WU Nado, here is translation... πŸ€—

Prevod WU od 04.02.2018. Prithvi napusta Malwu; Mrinal planira rat

Prithvi kaze Senapati Kalariju da ako je on mac, onda je on ostrina tog maca. Senapati Kalari je uznemiren i pita kakvu vezu moze imatisenapati sa Prithvijem, i kaze da on ima vezu kao sto ima sena nayak sa Yuvrayom i pita: zasto si to uradio Prithvi? Prithvi mu kaze da je on njegov Guru. Kaze mu da je on doneo takvu odluku, i da lako moze da ode odavde jer zna da je on (Senapati Kalari) tu u Malwi i da ce se o svima brinuti. On ga trazi da ima u njega poverenja, i kaze mu da kada god mu bude bio potreban, njegov sin ce biti ispred njega. Senapati ga je nazvao putr i sav se raznezio. On mu kaze: Ti ces se brzo vratiti Prithvi, jer Malwa ne moze da bude dugo bez tebe.

Sulochana pita Mrinal sta da radi sa Prithvijevim macem? Mrinal pogleda u mac i kaze kako je to dokaz poraza njenog neprijatelja, i kaze da sve dok ne unisti Malwu, ona ce cuvati taj mac, kako bi je podsecao na osvetu prema Malwi. Sulochana je uznemirena. Mrinal je pita o cemu se radi i Sulochana joj nesto isprica.

Singhdant pita Prithvija zasto je doneo takvu odluku? Prithvi mu kaze da on ne zeli nista od Malwe, i kaze mu da ga njegov brat mrzi i da on to ne moze da podnese. On placuci moli Singhdanta da ga pusti da ide. Maharani kaze da jednom kada se smanji ta mrznja koju oseca Sindhu, onda ce se Prithvi vratiti. Singhdant se ne slaze sa njom. Prithvi trazi Singhdanta da postavi Sindhua za kralja, i kaze da on moze da bude mocni kralj. Singhdant kaze da se on sa time ne moze sloziti, ali...On kaze da je Kalari trazio za vreme, i ukoliko se njegova (Prithvijeva) krivica ne dokaze, onda ce se on morati vratiti.

Prithvi odlazi odatle.

Mrinal kaze u Palati da nije bila uspesna u tome da ubije Singhdanta, ali da je uspela donekle da unisti Malwu. Ona moli Tailapa da prihvati pomoc drugog kralja i da zajedno napadnu Malwu. Vilas trazi od Mrinal da napravi zabavu (party) kojom ce proslaviti pobedu. Mrinal joj kaze da sve organizuje.

Ljudi Malwe traze od Prithvija da ne ide. Prithvi kaze da je njegova krivica dokazana, i da zato ide daleko od njih, ali kada god ga oni budu trebali, on ce biti uz njih. Vojnici ga pitaju kako ce oni bez njega. Prithvi im kaze da on nije njihov sena pramuk, ali da je i njegova poruka ista, ne dozvolite nikome da vam otme zemlju, i razmislite dobro pre nego sto udjete na tudju teritoriju koja nije vasa. Maha kavya je rekao Sindhu da Prithvi misli o sebi da je kralj (Raja) i trazi od Sindhua da naredi da se ubije Prithvi. Sindhu ga pita tko bi to mogao da uradi? Netko mu kaze o oruzju sa zmijskim otrovom , i kaze da ce srediti da nabavi to oruzje. Prithvi se pozdravio sa Kalarijem i stanovnicima Malwe.

Mrinal dolazi kod Maharani Jakkave i pita je kakav je njen problem u palati.Maharani Jakkave je pita sta bi ona mogla da uradi ako sazna o cemu se radi. Mrinal joj kaze da joj prica o svemu otvoreno. Maharani Jakkave joj kaze da ce ona sigurno stati na stranu svoga brata. Ona joj kaze da Tailap vrlo cesto boravi u bordelu (u Kotha) rinal joj kaze da resi svoje licne probleme sa Tailapom. Maharani Jakkave joj kaze da je cak isao sa njom u lov. Mrinal ju pita sta ju sprecava da resi taj problem, i da ima slobodne ruke da je slobodna da radi sta hoce. Maharani Jakkave joj je obecala da ce resiti tu stvar.

Prithvi dolazi u djunglu obucen u obicnu odecu, i kaze svom konju da se vrati kuci, ali konj napravi zvuk i odbije da ga poslusa. Prithvi odlazi i ostavlja svog konja. Konj se okrece. Maharani Jakkave traze od Sevak da prenese Koshi njenu poruku i da je pozove da predstavi svoju umetnost u Palati za vreme Maha utsav.Poslala joj je nakit i obecala da ce joj jos dati. Lakshmi dolazi tamo i pita Maharani sto se krije iza njenog osmeha?Maharani joj kaze da je Vilas iznudila od Mrinal obecanje sto nikome pre nije uspelo, i da je ona time dobila priliku da ponizi Koshu. Lakshmi je pita sta planira da uradi? Maharani joj kaze da saceka i vidi...

Mrinal gleda u Prithvijev mac.Tailap dolazi i pita ju da li ga je zvala?Mrinal ga je ljutito pogledala i rekla mu je da je oduvek zelela da ga zove Raja, ali sada sumnja u to. Rekla mu je da je slusa pazljivo, i kaze mu da ce nakon sto potpuno porazi Malwu, ona ce se povuci iz politickog zivota i onda on slobodan da radi sta hoce. Kaze mu da bi njegov cilj trebao da bude rat i potpuna pobeda nad Malwom , i trazi ga da se potpuno skoncentrise na Malwu.

Sevak je dosla kod Koshe i prenosi joj Maharaninu ponudu. Kosha mu kaze da poruci Maharani da je ona ne moze kupiti sa zlatnicima, ali da ce joj rado prezentirati svoju umetnost. Na kaze da je mozda kralj Tailap poslao pozivnicu za nju. Takoder cu moci da vidim kako Raj Mahal sada izgleda, kaze Kosha. U Palati Vilas pita gde je Mrinal? Lakshmi joj kaze da Mrinal ne prisustvuje svecanostima. Maharani Jakkave kaze Koshi da je ona zelela da je vidi, i kaze joj da je vrlo popularna. Tailap je ljut. Kosha nosi veo na glavi i podize ga. Peva dil me jo dard...Tailap se sprema da ode, ali ga Maharani Jakkavae uhvati za ruku... Maharani Kakkave je dala Koshi zlatnik. Tailap se peni od besa. Mrinal cuje pesmu u svom delu Palate i zatvori usi, prisecajuci se smrti svojih roditelja i sestre. Tailap je ustao i napusta zabavu. Kosha se zavrtila dok je plesala i pala je na pod. Maharani joj je ispricala pricu o ptici koja je visoko letela i uzivala u letu, ali je izgubila svoje perje zbog jakog vetra, i umrla je. Kosha joj je odgovorila da iako se perje razletelo, i ptica je tesko disala, njen partner je dosao i letio uz nju, tako da nije izgubila ni svoj zivot ni svoje srce. Maharani ju je ljutito gledala.

Tailap je pomislio da je Mrinal pozvala Koshu u Palatu, i isao je da prica sa njom. Mrinal kaze da joj je Sulochana prenela vesti da je Prithvi izbacen iz Malwe. Tailap joj kaze da joj zeli nesto reci. Mrinal mu kaze da nemaju vremena za pricu i da treba da se pripreme za rat.Tailap je pita da mu obeca da se nece uplitati u njegove odluke. Mrinal mu kaze da mu je to vec obecala, i pita ga da li sumnja u nju?Tailap odlazi. Sulochana kaze da je Maharadza pod stresom.Mrinal kaze da ce Tailap sigurno pobediti jer Prithvi nije tamo. Prithvi je u djungli kada ga netko napadne sa cudnim oruzjem sedeci na drvetu. Prithvi gleda na drvo.

Precap:

Guru Aditya trazi od Mrinal da mu obeca nesto. Mrinal ga pita zar on ne veruje svojoj kceri. Prithvi kaze da je on video necije oci i da se potpuno izgubio.Singhdant kaze Maharani da je on sakrio razlog zbog cega ga Mrinal mrzi od Prithvija. Izbio je pozar u Koshinom bordelu. Prithvi kaze nekome da mu javi ako cuje o nekoj staroj zeni koja pomaze nocu posetioce. Stara zena je prikazana.



Edited by Sneha...Love - 6 years ago
cygnet9 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
Posted: 6 years ago
Good Afternoon Rainbow friends😊
Sneha.Love thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago
Good day to you, my dear friends πŸ€—

Hope that you are all fine, or on the road of complete recovery...😊
Praying for you all, and for your wellbeing ❀️

This is for all of you...πŸ€—

Hi everyone! I'm a Aussie girl. This blog helps to keep me motivated to maintain a healthy lifestyle...
Sneha.Love thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago

Originally posted by: cygnet9

Good Afternoon Rainbow friends😊


Good afternoon Padmaja πŸ€—

Hope you have a beautiful day. 😊

I hope this finds you full of joy and good health dear ones. I am sitting on my patio listening to the birds and enjoying the beauty of a summer day! Nothing planned except a birthday party for my lil nephew tomorrow! Does anyone have a BIRTHDAY this month? We want to celebrate with you! Drop me a line or two and let me know what your up too these days! Love and smiles, !ck!
Sneha.Love thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago

Originally posted by: nn027


Hello friends 😊



Hello Nada πŸ€— Love this green Planet of Earth 😊
Hope we humans did not mess it up completely.
Here is another beautiful sunny day, that looks more like a Spring than a Winter...😊
Winter must be sleeping somewhere on the Mountain's top, and forgot to wake up this year. πŸ˜ƒπŸ˜†

Good morning! Blessings and Love to you on this beautiful day today!

This little one looks poised for a fun adventure in the great outdoors! We especially love that hat!πŸ˜†
Sneha.Love thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago

Originally posted by: cygnet9

Wishing and praying for all Rainbow friends of good health and peaceful sleep with sweet dreams. Get well soon Vibha, Madhu and Ivony. Miss you all guys.

Branks, Avi, Natty and Nado hope you all are fine enjoyed Sunday by relaxing well.

Good N8ght all.


Thank you Padmaja for this beautiful prayers. πŸ€—

I hope as well that all our friends who are niot feeling well at the moment, will soon be better and recovered and will soon join us here again, in all their splendour ❀️

Rp @chakracrystals - Life is a blessing. We were given this life, and still we expect to be given so much more. Instead of asking, what do I want out of life? Ask the universe; what does life want out of me? Because the universe put you here for a reason. All of us. It's such a great mystery to just live and be able to see and do all that we do but mostly... It's a blessing


Welcome All
Sneha.Love thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago

Originally posted by: vibraj

Good morning!

Feeling slightly better though not fully okay. How is everyone?πŸ€—

Have a good day!


Hello Vibha, my dear friend πŸ€—

I am so happy that you are feeling better. You just be patient, drink lots of tea and eat well and before you know, you'll be good as new...Take care, my dear and rest well and plenty...Thinking of you and praying for you...

I'm so happy to see you here...hope Madi, as well, will soon recover and come here more often. That goes for Dragica as well...Miss you all...❀️

Image result for good luck with operation message

Get Well Soon Becky!! Keeping you in our thoughts and prayers!! Much love and gentle hugs our awesome sister!!

Theresa Robinson - "Is too HELP people" - My Care2

Paper Rose Hope You Feel Brighter Soon Card/Get Well Soon Ca
cygnet9 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
Posted: 6 years ago
A beautiful Good Night Poem dedicated to all my Rainbow Friends

Bedtime Prayer (song by Twila Paris)

Now I lay me down to sleep
I pray dear Lord that you will keep
Your eyes upon this sleeping world
Every little boy and girl

Bless the children far away
The ones who don't know how to pray
Those who are not feeling well
The little one the slipped and fell

Bless the puppy down the street
The neighbors I have yet to meet
Bless my mom and dad especially

Just one more thing I'd like to say
Before I close another day
I'd like to thank you Lord for all the ways
That You bless me

Bless the child whose home is torn
The babies who are not yet born
Bless the ones who take your word
To all the hearts that have not heard

Bless all your children everywhere
I hope they know how much you care
Maybe someday I can go
And tell them that You love them so

Bless Grandma and my Grandpa too
And all my friend and all they do
Bless every twig upon my family tree

Just one more thing I'll say to you
I'm so amazed by all you do
I'll thank you once again because it's true
That you bless me

Good Night All of you😊
nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2
Posted: 6 years ago

Hello friends 😊

Top