Somewhere, over the rainbow #1 (Members Only) - Page 36

Created

Last reply

Replies

1k

Views

103.2k

Users

12

4.2k

Frequent Posters

NatalyMusketeer thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 3 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Dear Vibhy 🤗, I wish you all the best...have a happy birthday...🥳

seetha74 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 4 Thumbnail
Happy Birthday Vibha !

Edited by SEETHA.K - 10 years ago
Sarica thumbnail
Anniversary 10 Thumbnail Group Promotion 5 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
Dobro vece dragi moji prijatelji ❤️ Good evening dear my friends
Link Aloa,Varun i Sid odgovaraju na pitanja njihovih fanova
Watch link Alia,Varun,Siddharth answe the questions their fans
https://www.youtube.com/watch?v=v7XaKbcrJAI

SY zauvek zajedno❤️🤗❤️ SY forever together

Sneha.Love thumbnail
Anniversary 12 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2
I, slavlje se nastavlja 🥳jer na danasnji se dan, 24.07.,koji je proglasen za najsrecniji dan u ovoj godini, rodila nasa Biki ❤️ 🤗

And the celebrations continues🥳, because today,
24.07. on the officially the most luckiest day of the year, our Biki was born...❤️ 🤗

Ona je oduvek pruzala toliko mnogo srece i radosti svim ljudima ovde na IF, i to i dalje radi. Nasi su dani, zahvaljujuci njoj i njenim kreacijama, ispunjeni bojama i magijom SidYushe, kojima sam ja neizrecivo zahvalna jer su doveli u moj zivot jedno tako prekrasno bice, i zbog njih sam bogatija za veliko prijateljstvo koje ce trajati zauvek.

She gave so much happiness to so many people here on IF, she made, and still makes, our days here full of colors and SY magic and I am forever grateful to SY, because they brought Biki in my life and because of them, I am richer for one great friendship that will last forever...

Od prvoga je dana, dotakla nasa srca i duse svojim prekrasnim kreacijama, i mi bismo uvek nestrpljivo cekali da zavrsi Caps u svojoj laboratoriji pored mora, kako bismo mogli da prisustvujemo neverovatnoj magiji koju je SY uvek sirila oko sebe. Sve bi to Biki uhvatila u najsitnije detalje, sve njihove poglede, dodire, osmehe, sve je to bilo velicanstveno uhvaceno neznim Bikicinim prstima punim magije...

From the first day , she touched our hearts with her beautiful creations, and we would always eagerly waited that she finish Caps in her laboratory by the sea, so we could witnessed SY magic in the smallest details, saw their eyelocks, their smiles, all captured by Biki's magical fingers so magnificently,

Wherever she was or is, in ExYu; SY AT;SY CC; PratsAT in BB7; SY FC or here ❤️ she make place so beautiful and warm, magical and awesome...because that is what she is ...a magician who, with her loving nature and her talents, make a world around her a better place. We are all so happy to have you here with us Biki.

Candy images dollsCandy graphics

Biki, duso moja prekrasna, zelim ti od sveg srca srecan rodjendan, da uvek ostanes takva kakva si i sada, prekrasna carobnica velikog srca i prekrasne duse, koja oko sebe siri samo ljubav i ljepotu, koja u ljudima vidi samo ono dobro i takve ih prihvata, koja uvek ima samo lepe reci za sve i koja je najnesebicnije stvorenje koje sam ikada upoznala, uvijek spremna svima da pomogne i objasni, da saslusa, da uvek bude tu...i u dobru i u zlu. Neizrecivo sam srecna sto sam u mom lutanju ovim internet svetom srela tebe, tako divnu i neznu, sto su nam se duse dotakle i prepoznale i zauvek razumele. Budi mi uvek srecna i zadovoljna. Nek te zdravlje dobro sluzi i ljubav okruzuje, Bog dragi cuva a andjeli stite od svega zla.😊

Birthday Glitter Graphics and Scraps for Orkut, Myspace, Facebook, Hi5, TaggedBIKICABirthday Glitter Graphics and Scraps for Orkut, Myspace, Facebook, Hi5, Tagged

Orkut, Myspace Happy Birthday Scraps, Comments, Graphics

Everybody in this beautiful place under the rainbow wish you all the best!!!!

Happy Birthday Scraps, Happy Birthday Graphics for Orkut, Myspace

Happy Birthday GlittersHappy Birthday Scraps, Wishes with Graphics for Orkut, Myspace

Happy Birthday Scrap Happy Birthday Scraps, Wishes with Graphics for Orkut, Myspace

Balone smo naduvali...We fill with air baloons...

Kolace smo umesili...We bake a cakes...

Happy Birthday.

I Zeko je dosao😉😆, a i Prats 😊 da sa tobom podele srecu...a i kolac...😆

Birthday Glitter Graphics and Scraps for Orkut, Myspace, Facebook, Hi5, Taggedhttps://i.imgur.com/zS7KimV.png

https://i.imgur.com/opdUmLz.gif

Sid: Uzmi malo kolaca Bikice, sreco, zasluzila si, ti si nas omiljeni fotograf
❤️
Sid: Take a piece of cake Biki, you deserve it, you are our favorite photographer.❤️

Prats: Ma secas se ti, duso, kako nas je Biki svuda u stopu pratila😊
Prats: Do you remember, Baby, how Biki used to follow us everywhere? 😊

Sid: U pravu si, nista nismo mogli od nje da sakrijemo...
Sid: You are so right, we could never hide anything from her...

Party divider

Romantic Birthday Scraps, Greetings & Ecards

Edited by loveansh - 10 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail

Originally posted by: loveansh

I, slavlje se nastavlja 🥳jer na danasnji se dan, 24.07.,koji je proglasen za najsrecniji dan u ovoj godini, rodila nasa Biki ❤️ 🤗

And the celebrations continues🥳, because today,
24.07. on the officially the most luckiest day of the year, our Biki was born...❤️ 🤗

Ona je oduvek pruzala toliko mnogo srece i radosti svim ljudima ovde na IF, i to i dalje radi. Nasi su dani, zahvaljujuci njoj i njenim kreacijama, ispunjeni bojama i magijom SidYushe, kojima sam ja neizrecivo zahvalna jer su doveli u moj zivot jedno tako prekrasno bice, i zbog njih sam bogatija za veliko prijateljstvo koje ce trajati zauvek.

She gave so much happiness to so many people here on IF, she made, and still makes, our days here full of colors and SY magic and I am forever grateful to SY, because they brought Biki in my life and because of them, I am richer for one great friendship that will last forever...

Od prvoga je dana, dotakla nasa srca i duse svojim prekrasnim kreacijama, i mi bismo uvek nestrpljivo cekali da zavrsi Caps u svojoj laboratoriji pored mora, kako bismo mogli da prisustvujemo neverovatnoj magiji koju je SY uvek sirila oko sebe. Sve bi to Biki uhvatila u najsitnije detalje, sve njihove poglede, dodire, osmehe, sve je to bilo velicanstveno uhvaceno neznim Bikicinim prstima punim magije...

From the first day , she touched our hearts with her beautiful creations, and we would always eagerly waited that she finish Caps in her laboratory by the sea, so we could witnessed SY magic in the smallest details, saw their eyelocks, their smiles, all captured by Biki's magical fingers so magnificently,

Wherever she was or is, in ExYu; SY AT;SY CC; PratsAT in BB7; SY FC or here ❤️ she make place so beautiful and warm, magical and awesome...because that is what she is ...a magician who, with her loving nature and her talents, make a world around her a better place. We are all so happy to have you here with us Biki.

Candy images dollsCandy graphics
Biki, duso moja prekrasna, zelim ti od sveg srca srecan rodjendan, da uvek ostanes takva kakva si i sada, prekrasna carobnica velikog srca i prekrasne duse, koja oko sebe siri samo ljubav i ljepotu, koja u ljudima vidi samo ono dobro i takve ih prihvata, koja uvek ima samo lepe reci za sve i koja je najnesebicnije stvorenje koje sam ikada upoznala, uvijek spremna svima da pomogne i objasni, da saslusa, da uvek bude tu...i u dobru i u zlu. Neizrecivo sam srecna sto sam u mom lutanju ovim internet svetom srela tebe, tako divnu i neznu, sto su nam se duse dotakle i prepoznale i zauvek razumele. Budi mi uvek srecna i zadovoljna. Nek te zdravlje dobro sluzi i ljubav okruzuje, Bog dragi cuva a andjeli stite od svega zla.😊

Birthday Glitter Graphics and Scraps for Orkut, Myspace, Facebook, Hi5, TaggedBIKICABirthday Glitter Graphics and Scraps for Orkut, Myspace, Facebook, Hi5, Tagged

Orkut, Myspace Happy Birthday Scraps, Comments, Graphics

Everybody in this beautiful place under the rainbow wish you all the best!!!!

Happy Birthday Scraps, Happy Birthday Graphics for Orkut, Myspace

Happy Birthday GlittersHappy Birthday Scraps, Wishes with Graphics for Orkut, Myspace

Happy Birthday Scrap Happy Birthday Scraps, Wishes with Graphics for Orkut, Myspace

Balone smo naduvali...We fill with air baloons...

Kolace smo umesili...We bake a cakes...

Happy Birthday.

I Zeko je dosao😉😆, a i Prats 😊 da sa tobom podele srecu...a i kolac...😆

Birthday Glitter Graphics and Scraps for Orkut, Myspace, Facebook, Hi5, Taggedhttps://i.imgur.com/zS7KimV.png

https://i.imgur.com/opdUmLz.gif

Sid: Uzmi malo kolaca Bikice, sreco, zasluzila si, ti si nas omiljeni fotograf
❤️
Sid: Take a piece of cake Biki, you deserve it, you are our favorite photographer.❤️

Prats: Ma secas se ti, duso, kako nas je Biki svuda u stopu pratila😊
Prats: Do you remember, Baby, how Biki used to follow us everywhere? 😊

Sid: U pravu si, nista nismo mogli od nje da sakrijemo...
Sid: You are so right, we could never hide anything from her...

Party divider

Romantic Birthday Scraps, Greetings & Ecards

Dobro vece🥳
Da li se ovde slavi nesto Cici Cici
Dosla sam ovde pre 15 min ,ugledala sam ovaj neverovatan,predivan i jako emotivan post upucen meni od strane jedne divne zene,zene koja odise svojom neznoscu,toplinom,ljubaznoscu,nesebicnosti,pre svega tolikom ljubavlju gde god da se pojavi ,zenom koja me odrzala u ovom putovanju kroz IF, zbog koje sam odlazeci i vracala se zbog tolike ljubavi koju ta zena ima a to je jedan od mojih najboljih,najvernijih prijatelja, a ta zena je upravo moja najdraza,naiskrenija,najvernija, prijateljica upravo osoba kojoj quotiram ovaj post Moja Branka ,moje srce,dusa Cici slatka❤️
Zelim istaci da sam ovih 15 min gledajuci i citajuci ovaj neverovatan post dragi moj najbolji prijatelju,moja Branka,❤️plakala sam😭 od srece😭 ,toliko radostiCici da nisam mogla odmah pisati jer su suze tekle 😭kao reka,nisam ih mogla zaustaviti,a ruke su drhtale..i sve . od srece ,od tolikog blazenstva,ljubavi Cici koje sam dozivela kroz ovaj post,ne samo ovaj,nego kroz sve dosadasnje postove i PM od tvoje❤️ strane upucene meni.Cici
Nikad me nisi napustila,od pocetka smo ovde zajedno,prezivele mnogo toga,jer nismo dozvolile drugim licima da sruse ono nase a to je ono najvece Ljubav ❤️prema pravom prijatelju .
Zato sam neizmerno zahvalna dragom Bogu sto me naveo na ovaj put ,pokazao mi da ima jos divnih ljudi na ovom svetu i uputio me tebi ,❤️zahvalna sam i nasem voljenom paru SidYusha,zbog kojih smo mnogi dosli ovde i stvorili velika prijateljstva koja ce trajati vecno.
Jos nesto koliko su mi suze tekle citajuci i gledajuci ali kad sam dosla do Sida i Prats i njihovih reci tada me je zalio i smeh,u isto vreme suze i smeh ,to ti je isto kao kada pada kisa i sunce izadje i pojavi se Duga ...i kod mene se pojavila takva duga da lepsu videla u zivotu nisam.😳
Hvala ti od sveg mog srca i duse moje ,hvala na svemu,hvala na divnom prijateljstvu❤️

Nemogu da opisem svoje sadasnje stanje ali pocecu ovako ,pa nastavljam u delovima 😉
Stigla sam na zurku😳
I dobila najlepse,najdraze ,najmirisnije cvece a to je Branka ❤️ ,
moji dragi prijatelji🤗 i magicna SY❤️
Ziveli Cheers

A u toku dana nastavljamo ,jer trebamo malo na zurci i zaplesati zar ne ❤️
Edited by Bikica - 10 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
Drage moje, ne mogu da zaspem od prevelike srece i radosti koje su mi ove veceri unele posebne osobe ❤️koje su u mom srcu.🤗
Pre dolaska ovde,dobila sam poruku jos od jedne posebne osobe❤️ i to prelepu cestitku i pesmu koja je toliko podsetila na mene i kaze posebno refren.😳
Tada sam vec pocela plakati,plakala sam i slusala pesmu dugo 😭(zato me nije ni bilo ranije ovde),dosla sam ovde sa svezim suzama i onda ugledala Brankin post...pa sam lepo nastavila 😭😭😭 ,pa se malo smirila,pa nastavak stize poruka od veoma vazne osobe za mene...❤️
Toliko emocija ,toliko ljubavi i topline nisam dozivela kao ove noci koja ce biti urezana vecno ,koja ce se vecno pamtiti .Hvala vam na svemu.

Zelim podeliti ovu pesmu koju sam dobila od meni dragog bica,osobe koju puno volim i postujem,do koje mi je jako stalo i kojoj zelim svu srecu i ljubav ovog sveta.❤️
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=gyvR-Fx3Kb8&app=desktop#[/YOUTUBE]

ps.Oprostite...ne zelim zvucati hvalisavo,niti vazno,niti sam se tako ponasala niti predstavljala,niti sam od tih likova,htela sam samo podeliti svoju veliku radost i pomenuti meni voljena bica❤️ u zivotu i zahvaliti se na tolikoj paznji i ljubavi koju su uputile meni ,🤗kao i vecina devojaka ovde na IF.🤗
Od sveg srca hvala svima🤗
Edited by Bikica - 10 years ago
vibraj thumbnail
Visit Streak 500 0 Thumbnail Anniversary 12 Thumbnail + 6
Good morning friends!

Of all the days, my net had to slow down so much today, can like only some posts depending on its moods, really empathize today with Branka and her travails!

Thank you Riya, Seetha and Nats for your warm and loving birthday greetings here too but unable to wish you individually, any thing with images does not load, love you pretty gals!
vibraj thumbnail
Visit Streak 500 0 Thumbnail Anniversary 12 Thumbnail + 6
Happiest ever birthday to my amazing friend, Biki, you are one of a kind!

You are so warm, so loving, so sensitive, so selfless,so true!

Every creation of yours is a work of art, whether your writings or avis/siggies, caps,/collages, you lift them to a magnificent level because they are infused with so much love!

There is so much joy in wishing you a great day and a wonderful year because the wishes come from the heart for a beautiful person!

Sorry, Biki, my dear friend, wanted to post some flowers for you but my net is limping today and is loading only written matter, so once again, wishing life is a bed of flowers for you!
Edited by vibraj - 10 years ago
riya_ss9 thumbnail
Anniversary 14 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
HAPPY BIRTHDAY BIKI, MY LOVELY MAGICIAN AND BEAUTIFUL FRIEND.

Happy Birthday Images
Happy Birthday to you! Images

Happy Birthday Images

Sneha.Love thumbnail
Anniversary 12 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2
Draga moja slavljenice 🥳 Mila moja Bikice, duso moja prekrasna ❤️ drago mi je da ti se svidio rodjendanski post, suzice i osmesi, bas kao u zivotu, kisa i duga posle nje, sve reci napisane su iz dubine moje duse, davno dotaknute tvojom carolijom...Volem i ljubim te ja, sreco moja medena 🤗 Divna je pesma od Dina Merlina, udara u dusu...

Danas ceo dan pevusim u sebi: Danas nam je divan dan...divan dan...nasoj Bikici rodjendan...toliko srece si dala drugima, red je da se malo vrati i da ovo mesto ispod duge bude veselo i ispunjeno muzikom, plesom, dobrom klopom, nekim dobrim crnim vinom...ma ima da bude zurka sve u sesnaest...evo malo klopice da pregurate do glavne gozbe...zna se kako se slavi u ovim krajevima
😉😆

Zivela ti nama sto godina i uvek bila srecna i vesela!

U to ime: ZIVELI!!!! CHEERS!!!

ili belog CHEERS!!!!!