Somewhere, over the rainbow #1 (Members Only) - Page 27

Created

Last reply

Replies

1k

Views

103.2k

Users

12

4.2k

Frequent Posters

NatalyMusketeer thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 3 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Bikica

Nats Ja sam opaljena i zapaljena odavno,a sve je pocelo izlazkom ispod tusa Cicipa kada sam se tek onda upalila evo jos se nisam ugasila ,dzaba i mleko sto sam pila i pijem i dalje ,jos se debelo iznervirah na sajtu gde to postavljam,ostadoh 6 h oko svega... ...oci mi umalo ispale a sad lepo cekam te za tu Cicipesmu,necu li doci malo k'sebi ,posle eksplozije Cici

Eh, vidim mamin "Misko" se razlaufo πŸ₯³...znaci, dosla struja ili tecni gas πŸ˜•...mama, nemoj da se ljutis ali ja se umalo upiskih cekajuci na tvog "Miska"...πŸ˜† a sad ce i bubica...

Sneha.Love thumbnail
Anniversary 12 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2

Originally posted by: ahilajkula

http://www.india-forums.com/bollywood/hot-n-happening/44727-humpty-sharma-outstanding-love-story-kunal-kohli.htm ---Friday, July 11, 2014

http://www.india-forums.com/bollywood/film-reviews/44710-movie-review-humpty-sharma-ki-dhulaniya.htm ---- Friday, July 11, 2014

http://www.india-forums.com/tellybuzz/news-releases/20658-watch-career-woman-ruhi-march-towards-the-ultimate-challenge.htm ---Friday, July 11, 2014 |

Pogledajte ova tri clanka koja su trebala da izidju 11. jula na IF-u !!! Dva prva su od Sidda , a zadnji je od Prat , koji je tek izisao danas sa starim datumom .

Ova dva clanka od Sidda su izostavili i nisu evidentirani u njegovom fan klubu , pa vecina fanova i nije vidjela ova dva clanka .

Netko , uobicajeno , podmece i otezava zivot , ovim divnim mladim ljudima , koristeci njihovu veliku popularnost za svoje vlastite svrhe , a da ne pricamo o namjestanju afera sa njihovim najboljim prijateljima .

Svi znamo , ko ce , unatoc svemu , biti veliki pobjednik na kraju , a ko ce zavrsiti na najgori moguci nacin , onako kako i zasluzuje .

SidYusha zauvijek !!!

Look at these three articles that were supposed to come out on July 11 on the IF-in! The first two are from Sidda, and the last of the Prat, who just came out today with old date.

These two articles of Sidda are left out and are not recorded in his fan club, and most of the fans did not see these two articles.

Someone, like usually and always , makes life difficult, these wonderful young people, using their huge popularity for their own purposes, not to talk about inventing affair with their best friends.

We all know, who will, in spite of everything, to be the big winner at the end, and who will end up in the worst possible way, as it deserves.

SidYusha forever!

Cao Duska, malo sam ti podebljala i povecala ovaj tekst gore, da ga mogu procitati, sta ces krstenica (a i moje slatke sestre iz Indije, posto smo sve tu negde...trebaju nam cvoke za citanje <posle cu dodati onaj emotikon sa naocalama). Potpuno se slazem sa tobom u svemu. Svi dobro znamo tko i zasto minira sve sto bi moglo da pomogne ovoj nasoj deci na putu za uspeh. To se videlo kada su Prats izrezali na dodeli GPA nagrada iako je sedela sa svojom ekipom i veselila se sa njima...ili kada su njemu zabranili da igra u mini kriket ligi, posto je bio sa njom u timu. Jednostavno je Zika (iz Zikine sarenice) jako alergican na uspeh koji to dvoje postizu i cini sve da ih saplice. Otud i svi oni clanci u kojima se blati Sid koji izlaze s vremena na vreme (isto je bilo i sa Prats) da bi ga se drzalo pod kontrolom.

No, i tu se slazem sa tobom, svi znamo...pa i sareni Zika, tko ce na kraju da pobedi. πŸ˜ƒ Talenat koji to dvoje imaju i magija koju stvaraju kada su zajedno (na sceni i van nje) ne moze da se zaustavi...mozda moze malo da se uspori (s obzirom da je pojedincu tesko protiv sistema...svi to znamo), ali na kraju, pobedit ce oni koji to zasluzuju, a zika & co ce da potonu do kraja...vec sada su na tom putu i verujem da ih nista sa tog puta ne moze skrenuti.
πŸ˜‰πŸ˜ƒ

Htela sam svima da kazem da na prvoj strani Duge u drugom uvodnom postu ( ispod clanova i pravila) imate razne emotikone, koje je Bikica vredno sakupila po raznim sajtovima, a ja postavila tu, za sve nas da se mozete njima sluziti i koristiti ih u svojim postovima (samo copy/paste) Ja jos nisam sve zavrsila, no vec ih ima dovoljno, a ovih cu dana i poslednju grupu ubaciti)

Dobro vece i ovde

Posto sam se zadrzala vadeci caps iz filma mog mada nije neki snimak,najbolji ce biti kada se pojavi na YT.
Tako da ovaj glavni deo capsa prenosim ovde -usput pijem mleko i umirem od vrucine pokusavam se ohladiti mada je nemoguce , jao postidela sam se sad
Uzivajte devojke -Ljubav svima

Ufff... Biki bre, ubi me nacistooo...tesi me samo cinjenica da ni tebi nije bolje...

Bikica_Biki thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Drage moje popaljene devojcice😳, meni ovaj moj olinjali matori kompjuter non stop trokira, veza puca, nije lako izdrzati svu tu vrelinu😳😳😳, tope se kablovi a ja nista ne postizavam, izgubljena totalno u prostoru i vremenu (samo se ti oblizuj cica maco...kako bre ti sve to izdrzavas dok radis te Caps, mene bi odavno vec lecili na hitnoj πŸ˜†) .

Pa dobro dete, gde je neka pesma da nas trgne iz transa, onako neka zesca...nemoj ti meni neku romantiku da se raspilavim jos zesce...Biki ljubavi, ti si neverovatna, pola nas nije uspelo da odgleda link, a ti vec i Caps izvadila i sve nas totalno izbezumila...ja sad ne mogu stavljati emotikone jer cim otvorim dva prozorceta ode mast u propast a ja u zemlju nedodjiju. Ljubim vas obadve...valjda cu neku da pohvatam na ovim nasim mestima.

E moja draga dusice Branka,Pukla sam kao tikva,pa cu se sakriti πŸ˜†
I moj net je prokuvao danas,sto od svega,sto od mene licno ,eksplozija na sve strane.
E koliko sam puta vratila scenu da pohvatam to...πŸ˜† zato sam izgorela nacisto sa svim kompomπŸ˜† Evo i dalje pijem mleko Cici cisto da znasπŸ˜† a sto se tice filma gledala ga od ulaska znas koga a komplet cu odgledati kada negde procitam kratak sadrzaj πŸ˜‰ Samo znam da mi je zekica bio fenomenalan

Htela sam postaviti pesmu od Tom Jones 😳- uz ovo ali Nats tu svoju pesmu πŸ˜†

Edited by Bikica - 10 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
Edit

Edited by Bikica - 10 years ago
Sneha.Love thumbnail

Just to say hello to you all, wish you a nice rest of the evening and our friends, beautiful morning.
Enjoy every seconds, minutes, hours, days your lifeπŸ€—

----------------------------------
Tek tako...za dusu se zasilo jedno ime(SY), jedan lik, jedan daleki svet.
Tek tako...u oku ucrtao onako bez mane savrseno, zauvek.
Tek tako...poput vremena, skriveno, tajno, nedokucivo, neophodno.
Tek tako...odnekud, jedan razliciti svet, postane razlog, osmeh, smisao...LJUBAV --------------------Love SY❀️

Just like that...one name (SY)sewed up on my soul, one couple,one distant world
Just like that...it drew itself in my eye, fautless, just perfect, forever.
Just like that...like a time, hidden, secret,unobtainable, necessary.
Just like that...from somewhere, one different world, became a reason, a smile, a meaning...LOVE---------Love SY
❀️
---------------------------------------
Jeste stari rad ali ...😭 It is an old work, but...😭

"When I miss you, it is not just plain missing of anything...it is missing of EVERYTHING" Anandi

Good night all girlsπŸ€—
-------------------------------------
Oprostite ja sam bas zauzeta,imam toliko toga da zavrsim,uradim,svaki dan mi se to skuplja,gomila,nikako ne mogu da stignem da budem vise na FCSY i ovde i bilo gde drugde.Zaista nista ne postizavam,a imam i licnih obaveza.πŸ˜•

I am sorry, but I am so much occupied, have so many things to do, to finish, every day it all just pile up together, on one heap so I just can not manage to be more in FC or here, or anywhere else. I can not accomplish anything, and I have my personal obligations as wellπŸ˜•
Non stop kada sam za kompom radim nesto kao npr.πŸ˜†
Non stop when I am at my computer I do something like this πŸ˜†

Biki, ljubavi, prekrasne su ti reci, kojima opisujes svoju ljubav prema SY (prevela sam ih za nase prijatelje), a ovaj siggy sa Anandi koja zudi za svojim muzem koji je na putu, nakon sto je konacno postala svesna svoje ljubavi prema njemu, je stvarno neprocenjiv. I tada kada sam ga prvi puta videla, i sada kada ga gledam ponovo, izazvao je buru u mojoj dusi (ne zudimo li sve mi za nekim) i ispunio suzama moje oci. Prekrasno si uhvatila tu suzu u uglu njenog oka. Jednostavno predivno, onako kako samo ti to znas i umes...
Prats je divno odglumila, kao i uvek, a mi smo bili srecni tamo u nasem Topiku da imamo tebe (i hvala Bogu, jos uvek smo srecni da te imamo ovde) koja si sve njene emocije tako brilijantno uspela da uhvatis svojim foto aparatom.
😊

Biki, ljubavi, such a beautiful words to describe your love for SY (I translated it for our friends), and this Siggy with Anandi longing for her husband, who is away, after she realized the love that she feel for him, is really priceless. That time when I saw it first time, and now that I see it again, it made a storm in my soul (don't we all long for someone or something) and filled my eyes with tears. You captured that tear in the corner of her eye so magnificently, just like only you know and can...
Prats acting in that scene was amazing as always, and we were happy in our topic to have you there (Thanks God we are still happy to have you here), who always managed to capture all her emotions so brilliantly with your camera
πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: Nataly

Ufff... Biki bre, ubi me nacistooo...tesi me samo cinjenica da ni tebi nije bolje...

That what you get for falling in love...
You get a little...but it's never enough...pa sada si dobila bas dosta tvoje towelieπŸ˜ƒ, sigurno si na sedmom nebu...de si bre, dete, jesi dobro πŸ˜‰πŸ˜† Lepo te je videti ovako bez lanci i katanci...
Cestitke jos jednom na slobodi...a moj Misko radi iskljucivo na kurblu, treba mi Sid da je malo zavrti πŸ˜†

Originally posted by: loveansh

That what you get for falling in love...
You get a little...but it's never enough...pa sada si dobila bas dosta tvoje towelie, sigurno si na sedmom nebu...de si bre, dete, jesi dobro Lepo te je videti ovako bez lanci i katanci...
Cestitke jos jednom na slobodi...a moj Misko radi iskljucivo na kurblu, treba mi Sid da je malo zavrti

Ma evo me...jos uvek ziva...πŸ˜‰ celo vece cekah da se tvoj "Misko" konacno pokrene...πŸ˜† a na sedmom nebu- e to nikad!!! Tamo je mesto rezervisano za genetski manipulisane kisele krastavce, dusevno poremecene zabe i fizicki akupunktirane zabe...🀣

E, dosta od mene za danas...odoh na sedemo nebo ...GOOD NIGHT, SWEET DREAMS...⭐️

Sneha.Love thumbnail

E moja draga dusice Branka,Pukla sam kao tikva,pa cu se sakriti πŸ˜†
I moj net je prokuvao danas,sto od svega,sto od mene licno ,eksplozija na sve strane.
E koliko sam puta vratila scenu da pohvatam to...πŸ˜† zato sam izgorela nacisto sa svim kompomπŸ˜† Evo i dalje pijem mleko Cici cisto da znasπŸ˜† a sto se tice filma gledala ga od ulaska znas koga a komplet cu odgledati kada negde procitam kratak sadrzaj πŸ˜‰ Samo znam da mi je zekica bio fenomenalan

Htela sam postaviti pesmu od Tom Jones 😳- uz ovo ali Nats tu svoju pesmu πŸ˜†

Totalno se slazem da je zekica fenomenalan, iako nisam gledala film, ali vidim iz tvojih Caps i sigija (fenomenalan Siggy πŸ‘πŸ‘πŸ‘) Sid je bio ko u najboljim danima kada je glumio uz Prats..zna KJ sta ce da privuce publiku. Ovaj donji red u sigiju mi je fenomenalan, mislim nemam ja nista protiv sixpacks, ali mnogo volem njegov osmeh i taj pogled, ufff...

Mogu da zamislim koliko si puta vracala scenu da pohvatas sve te prekrasne Caps, ti si genije⭐️, majke mi. Evo jedan citat koji me uvek podseti na tebe, koja nikada nisi prestala da sanjas SY snove, da verujes u SY i da volis bezuslovno to dvoje dusica❀️
(na slici je i neizostavni modni detalj ovoga letaπŸ˜†...nikada ovoliko kise nije padalo)

Love Orkut Scraps, love quotes graphics and comments
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: Nataly

Ma evo me...jos uvek ziva...πŸ˜‰ celo vece cekah da se tvoj "Misko" konacno pokrene...πŸ˜† a na sedmom nebu- e to nikad!!! Tamo je mesto rezervisano za genetski manipulisane kisele krastavce, dusevno poremecene zabe i fizicki akupunktirane zabe...🀣

E, dosta od mene za danas...odoh na sedemo nebo ...GOOD NIGHT, SWEET DREAMS...⭐️

Moj "Misko " je ko uslogirana kokos, treba mu pola sata da otvori jedan post i jos toliko da mogu napisati odgovor... A sto se sedmog neba tice, to je za nas dusice moja draga,
gosposdja je na oblaku broj devet, ako si zaboravila...a mi uzivamo u nizim sferama gde je mnogo lepse i zabavnije...Vidim ja, nema promene, ljubim ja tebe tako buntovno romanticnu πŸ˜† U pravu je Gagi , a ko ce bolje da te pozna od njega. 😊

Laku noc srecice, uopste ne sumnjam da ces imati lepe snove. πŸ˜‰πŸ˜†

Evo jedan citat za tebe...sigurna sam da ga ti primenjujes aktivno u svom zivotu, ko sto i treba😊

Love Orkut Scraps, love quotes graphics and comments