Sumbul looked so beautiful in red saree. ❤️ She is so cute and bubbly. 😳
Originally posted by: ANGELshweta
She Is Adorable Kitni Cute Lag Rahi Hai Yaar Without Make Up❤️
She's adorable and so so beautiful. Gosh! Nazar na lage.
And she's singing all the time while getting ready. Kind of like me, I always hum while getting ready .😆
arkadaşlar dizi sizce nereye doğru yön alıyor.malinie sahneleri çoğaldı yine.benim kafam karıştı.inancım kalmadı.adi-imlie aşkına.
SİZCE......................
And i hate that nose ring..that doesn't suit her
hızma denir ona.soruma cevap versenize.dizi nereye gidiyor.adi-malinimi.vallaha bırakırım.
hızma denir ona.soruma cevap versenize.dizi nereye gidiyor.adi-malinimi.vallaha bırakırım.
Ending has been decided, both sisters will end up as Tripathi's daughters in law. But who will end up with whom is the main plot. Who will end up with Aditya and Ishaant is the main question? They will continue to show Adini and adilie till we get main couple and that will only happen when one of the sisters will divorce/leave adi.
This show is not following ishti kutum, it is taking plots from malayalam version.
In conclusion it's a khichdi and adilie hopes are very dim. Adini may end up together eventually. That's why I am only interested in Imlie's journey and how she will go to US and fall in love with Ishant.
ya çok kötü haber verdin.ama bu kesin değil sanırım.nereden öğrendin.malayam versiyonunda mohi sadece bir keskançlık figürü.adi malini kıskandırmak için amlie yi kullanıyor olacak.bu aditya karakterine uymuyor.bu yanlış.imlie amerikaya gitmiyor.delhide okuyor.kısa zaman sonra okul baslıyacak.herkes okuldan söz ediyor. mohi hiç tutmamış neden onu seçsinler.saçma.oyuncu bile diziyi bırakmış.
ya çok kötü haber verdin.ama bu kesin değil sanırım.nereden öğrendin.malayam versiyonunda mohi sadece bir keskançlık figürü.adi malini kıskandırmak için amlie yi kullanıyor olacak.bu aditya karakterine uymuyor.bu yanlış.imlie amerikaya gitmiyor.delhide okuyor.kısa zaman sonra okul baslıyacak.herkes okuldan söz ediyor. mohi hiç tutmamış neden onu seçsinler.saçma.oyuncu bile diziyi bırakmış.
You need to watch this show without having any hopes for adilie. Otherwise you won't be able to watch it at all. Ishti Kutum was a pure torture too. Komolika was always present between barchie. Malini will stay till the very end of the show. You and other viewers will have to endure it. Shipping any couple will be disastrous. Better watch it neutrally or quit it completely before it's too late.
istemiyorum .fan sayfalarım var.insanlar bana soruyor.
adilie bekliyor.hayal kırıklığı yaşatmaz bize gül khan
bir çok fan arap ipucu türk bunu bekliyor.ismi imlie değil malini olsaydı ozaman.kahramanlar aşk yaşamıyacaksa dizi neden gündemde kalsın.
kmkum bhagya- bir garip aşk. iki yabancı. tatlı bela .bunun gibi birçok dizi iki veya3 varsayılan izlendi ülkemizde.fanlar hala seviyor.şu çevirme imlie favori.istiyoruz güzel sonuçlansın.umudumuzu kaybetmeden.pandemi dönemi insanlar gösteri bağlı kalıyor.eğlenmek istiyoruz.güzel showla.
comment:
p_commentcount