Dev'in hikayede bu kadar yakında öğreneceğini düşündüren nedir? Bu bükülmeyi kesinlikle daha sonrası için koruyacaklar. Evet, Imlie'yi hastanede yalnız bırakmaları gerçekten çıldırtıcı ve üzücü. Aditya umursamıyor sanırım.
Dev'in hikayede bu kadar yakında öğreneceğini düşündüren nedir? Bu bükülmeyi kesinlikle daha sonrası için koruyacaklar. Evet, Imlie'yi hastanede yalnız bırakmaları gerçekten çıldırtıcı ve üzücü. Aditya umursamıyor sanırım.
Sanırım Imlie onlara köylüler tarafından nasıl zorlaevlendirildiğini, sonra kocasının onu geride bıraktığını söyleyecektir. Amaaditya'nın adını açıklamayacak. Bu ilişkiden ayrıldığım için bunun hakkındakonuşmak istemediğimi söyleyecek. Ayrıca, aditya ile tanışmadan önce olduğunuda ekleyin. Yani bundan haberi yok. Babusaheb'i yine böyle kurtaracak. 🤔
İngilizce yazıyor muyum
İngilizce yazıyor muyum
Yazılarınızı türkçe yapıyorsunuz. Gönderinizi googleçevirmen kullanarak ingilizceye çevirebilirsiniz. Ardından foruma gönderin.Bakış açınızı herkesin anlaması kolay olacaktır.👍🏼
Belki yakınlıklarını anlamasınlar diye. Böylece dev mektubu görebildi ve kızı olduğunu anlayabildi. aditya'ya vermek zorunda kalacaktı
ben ingilizce yazıyorum otomatik çeviriyor ozaman.normalde ingilizce cevirip yolluyorum bugünkü bölümü nasıl buldunuz.
comment:
p_commentcount