Imlie's marriage is being learned - Page 2

Created

Last reply

Replies

15

Views

1.3k

Users

5

1

Frequent Posters

Morana thumbnail
Anniversary 13 Thumbnail Group Promotion 7 Thumbnail + 7
Posted: 3 years ago

Dev'in hikayede bu kadar yakında öğreneceğini düşündüren nedir? Bu bükülmeyi kesinlikle daha sonrası için koruyacaklar. Evet, Imlie'yi hastanede yalnız bırakmaları gerçekten çıldırtıcı ve üzücü. Aditya umursamıyor sanırım.

Angel_Shweta thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Visit Streak 90 0 Thumbnail + 2

Sanırım Imlie onlara köylüler tarafından nasıl zorlaevlendirildiğini, sonra kocasının onu geride bıraktığını söyleyecektir. Amaaditya'nın adını açıklamayacak. Bu ilişkiden ayrıldığım için bunun hakkındakonuşmak istemediğimi söyleyecek. Ayrıca, aditya ile tanışmadan önce olduğunuda ekleyin. Yani bundan haberi yok. Babusaheb'i yine böyle kurtaracak. 🤔

NazGM thumbnail
Anniversary 3 Thumbnail Group Promotion 2 Thumbnail

İngilizce yazıyor muyum

Angel_Shweta thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Visit Streak 90 0 Thumbnail + 2

Originally posted by: nazsun

İngilizce yazıyor muyum

Yazılarınızı türkçe yapıyorsunuz. Gönderinizi googleçevirmen kullanarak ingilizceye çevirebilirsiniz. Ardından foruma gönderin.Bakış açınızı herkesin anlaması kolay olacaktır.👍🏼

NazGM thumbnail

Belki yakınlıklarını anlamasınlar diye. Böylece dev mektubu görebildi ve kızı olduğunu anlayabildi. aditya'ya vermek zorunda kalacaktı

NazGM thumbnail

ben ingilizce yazıyorum otomatik çeviriyor ozaman.normalde ingilizce cevirip yolluyorum bugünkü bölümü nasıl buldunuz.

Edited by nazsun - 3 years ago