I apologize to friends, Branka will translate.
Prats je bila posebna. Bila je nesebicna, sirokog srca i duse. Volela je ljude. Sigurna sam da, bez obzira na sve, nije mrzela Toral. Ona nije umela da mrzi. Ljubavlju cuvamo secanje na nju. Ljubavlju a ne mrznjom. Da nas se ona, bez obzira gde je, nikad ne postidi.
Ako to znaci biti koza ja cu biti koza. Nije me sramota. Samoproglaseni "najveci obozavaoci" imaju nacin da sve vide, sve izmere i da nas, "s punim pravom", izvredjaju. Stavljaju Pratsine slike i pored njih pisu uvrede i gadosti i to u nasoj kuci. "Bravo!" To je "vrhunac obozavanja".
Vidim da je tu i "dokazni" materijal. Hvala i za to. Sad sam shvatila, prvi uslov da budete "pravi" Pratsin fan je, da bezuslovno i bezrezrervno, svuda i na svakom mestu, mrzite Toral i tu mrznju i iskazujete. Svi ostali uslovi su do duse nepoznati ali ako ih prekrsite, naravno, bicete strogo upozoreni i usput i propisno izvredjani.
Sve sto pisemo, bilo o kome ili o cemu, je nasa slika o nama samima. A kako nas drugi vide? Pa ... "lepota je u oku posmatraca." ( Nisam razmisljala nikad o tome kako koze "vide". Moram se dodatno informisati. )
Nadam se da sve ovo vredno Vaseg policijskog intervenisanja i da, srecno i zadovljno. zatvarate vrata naseg CC . Ako je tako, zadovoljstvo je obostrano ( eto ipak se u necem slazemo).
Dodatno me je sramota sto neko ko govori mojim jezikom, na najprizemniji nacin, vredja ljude koji to nicim nisu zasluzili.
PS gospodja Ljuba-55 , sigurna sam , ume sama da zatrazi da joj se obrise clanstvo u ovom CC. Verujem da joj nikakav advokat nije potreban. Usput, zelim joj lep provod na moru. Grcka je divna zemlja. π
Dragicino odsustvo apsolutno nema nikakve veze sa Toral. Mi to znamo al' nije lose da to znaju i drugi.
U potpisu : "Posrnuli" fan π³
Edited by nn027 - 6 years ago
comment:
p_commentcount