What a fun it wasπ giggling for 15 minutes while reading back pagesπ !loved all the parts of the story written by different writers at different stages!!π
Tulasi, whenever I saw your post/poem it always reminds me Seetha and your association with her .π€ Happy to know that our Krishna is growing up with many artistic skills.β€οΈ My best wishes and blessings are with her.β€οΈ Please , take care of your health. π€Branka, happy to know that now you got some respite from the busy festive preparations because you've well prepared in advance for all these. π€Riya, Vimaa, Madhu, and Branka , thoroughly enjoyed the story!π Riya, I am not good at writing, only an admirer of good literature.π Thanks for your presence and for all this fun.π€Nado , our cutest friend,π€ Abhi is eager to play with you !π€Dragica, thanks a lot for the coffee and flower bouquets. β€οΈπ€Thanks, Madhu , at last, we reached back to our heavenly Rainbow with bags full of gifts, i.e skull necklaces, and grass skirts with that wet bikini intact on our body!πAbhi in his grass skirt--
Good Morning Rainbow friendsπ
These days I am not able to consentrate on any thing because of cold and cough. It all started 15 days back, took all precations, medicines and all, no relief. Don't know what to do. Will try something else.Natty getting isoleted is no solution. I agree and relate very much to your condition, but dear fo come here and pour your heart out. We all are here to listen to youπ€Good day all of you and will come laterπ
Hello friends πThe first egg painted - the guardian of the house.One guard for our CC π
Svi lanovi FC-a su se okupili tamo i razgovarali o neemu!
"Koristimo njezine posebne vjetine kako bismo rijeili nae svakodnevne probleme. Molimo Gina ... se slaete s ovim!" - svi su se priznali.
Nevoljko je odobrila plan, ali ih je upozorila -
"Nisam siguran koliko dugo to radi! Zbog vas molim, dvaput razmislite, ako neto poe krivo, bojim se - ne moete ispraviti to, OK? Idemo k njoj kucati joj vrata!" -
S porukom svi su potrali prema Rijinoj kui i pokucao na vrata! Ostavio je maioniar i otvorio vrata! Pa ... ona je tamo, na dragi prijatelj Riya!
"Oh, ti ljudi! Moji dragi prijatelji! Uite, dobrodoli svima"! Pozvala ih je u kuu!
Svi su sjedili na rubu svojih mjesta, u oekivanju velike promjene!
"Ahhh, umm, Riya, nedavno smo shvatili da je vaa posebna sposobnost promjene dobi bilo koje osobe u roku od nekoliko trenutaka. Pitamo se za vae arobne vjetine!" Madhuri je oistio grlo, s najveom pozornou pitao joj je uslugu!
Riya je bila zbunjena i pogledala Vibha! Tada je Vibha objasnio -π²π²π€ͺ
"Danas ste mi se obratili kao mlada dama i zamalo me pitala kao svoju malu sestru o posebnoj skrbi koju moramo poduzeti jer ne boli koljena i zglobova nou! Nakon nekoliko dana ponovno si se pojavio i mrzio me kao svoju stariju sestru ovako - "gotovo me uplaio sa svojim bolesnim zdravljem dijete moje! Hvala Bogu, sada si dobro! "" Od toga, Madi je prepoznao vae posebne arobne moi, svi smo uvjereni, da u roku od nekoliko minuta moete promijeniti doba nekoga, tako da me inzistira da vas zamolim za tu uslugu! " Objasni Vibha.
"Kakvu uslugu? Kako to misli time"? Upitala je Rija.
Molim vas, molim vas, Riya, svi smo hranjeni s naom djecom i njihovim tantrumima, ovo je konani ispit, vrijeme, molimo vas da nam pomognete, uinite nau djecu odraslima odmah! Zauvijek emo vam biti zahvalni "- svi su poeli pestijevati za to milost!
"U redu ... pomoi u ti", s osmijehom poeo pjevati arobne mantre i onda - Jao! π²π²
Umjesto pjevanja jedne himne, zvualo je sasvim suprotno ... lol, umjesto djece koja su odrasli hip hop, svi lanovi FC-a postali su mala djeca i krenuli su prema Brankinom vrtu i pokupili Uskrs Jaja i dobre stvari odande! Bino je bio toliko uzbuen to je vidio sve lanove ispred nje kao mala djeca, ukljuujui i vlasnika Branke, i poela klimati repom! Ginina ki poela je poduavati svoju 8-godinju majku, matematiku i znanost, ak i dajui joj toliko domae zadae da ga zavri do sljedeeg jutra! Padmini djeaci poeo se igrati s njihovom djecom i kupio joj nova frocks i arene vrpce, jer ona je zauzet pela, koja voli cijelo vrijeme prisustvovati funkcijama! Nadoove sestre uzimaju svoju slatku sestru u brojne vrtove kako bi joj pokazale cvjetanje cvijea, biljke u obliku pukotina, irenje zvijeri i tranje rijeke, kako bi se skrenula pozornost od novih igraaka! Dragicaova etverogodinja ker poela je voljeti majku koja joj je voljela, hranivi joj kolaie i muffine s borovnicama s malenim rukama!
Jelena je bila zapanjena, do sada je vidjela da joj je majka sjedila ispred svog raunala, jesti i spavati samo tamo, ne znaju kad se njezina majka ili raunalo probuditi i ponovno skliznuti u duboki san do sada nepredvidivim, ali sada beba Branka je malo nekontrolirana, inei veliku scenu za uskrsne jaja i tamne okolade! Ponovno je kimnula glavom nevjericom dok je gledala majku koja je lovila jajaca u vrtu, trei sa svim slatkim djeacima!
Vibhini su sinovi bili tu u svojim mislima, do sada su vidjeli da je njihova majka strog disciplinar, da nikad ne zabavljaju nezrelu osobu, sada su poeli igrati sramotom za daljinsku televiziju i pereajui mua za okoladne barove i kolae! Madiini su sinovi najvie zabavljeni za ovaj novi razvoj u njihovoj kui! Poela je brojati i potraivati sve svoje igrake kao njezine, jedui kola rukom i lizui prstima, a s tim ljepljivim obrazima i usnama poeli su ljubiti sva tri s nevinim izgledom! Kety je inzistirala na proslavi roendana tijekom cijele godine. Njezin sin ju pokuava uvjeriti, tjedan ili mjesec dana to je u redu, ali kako je mogue proslaviti cijelu godinu? Ali ona je skakanje tamo i kao pametni klinac pokuava impresionirati svoju obitelj pokazujui joj najslai smijeci! Avi je jedini koji je kasnije uao u arenu i okirao se za ove scene! Pitala je Riya, to je, zato ova drastina promjena u stavu svakoga? Ona je hladno rekla: "ini se, pjevala sam suprotnu mantru, pa umjesto da odraste djecu, djeja majka ovdje lutaju!" to uiniti? Molim Riya, ponovno proitao tu mantru, [himnu] neka nas vidimo, - pokuala je to uiniti, ali samom djecom, nije bila u stanju ispravno recitirati! FC je veliko igralite, a sva djeca igraju tamo s jezivim smijehom i djetinjastim blaenstvom !!! U svojim rijeima, Riya je jednom rekao: Vibs, Paddy i Di, pitala sam se tko je onaj sretan kojeg volim i nakon nekoliko dana razmiljanja u grmlju ... naalost, doznao sam da je to jo uvijek moj lik smijeio 90-godinji deko ... Cry me siromaan. Mads voli va FP, nema tekog osjeanja lutku, ali ja veliki osmijeh
Hope I translated it properly !π
Here is the translation for Riya's story ---Branka , please check if possible!π€Originally posted by: riya_ss9
Hello girls...π€
Based on Mad's story I got one too..One day there were Rainbow girls, the most ugliest girls on Earth were travelling on their own Rainbow bus.The driver of course was our Di π, and knowing her love for dogs, she tried saving a dog crossing the road and the bus went tumbling down the hill.We all died and went to Heaven.( I don't know what God was thinking, taking us to Heaven ). πThere the God came and granted all a wish...first one was Di, so Di told Him to make her the most gorgeous looking girl on the planet.And then one by one all of the girls wished for same.Except for Riya all the rest were on mission to become beautiful.Meantime Riya was just laughing away, in fact she was rolling on the grounds, tears in her eyes.When Riya's turn came, she wished for all of them to become ugly again, the ugliest on planet. π€£π€£
Nado and Dragice , here is the Vibha's story part---πGood morning!Thank you Branka for posting all those tweets posted on Prats' anniversary, felt good there are still so many who miss her!Loved the idea of travelling on a broom, Padma, Potter style, all of us would meet in a far off galaxy, not constrained by distance or place! And broom seems safer than Riya's bus driven by an inexperienced Brankaπ! See, I lost my possessions while travelling on a broom, but never mind, friends are the greatest wealth!So happy Branka that you had a day out in nature, nothing more calming and soothing than that, hope you have got over your fatigue and feeling refreshed today, you needed this after your recent flu and hectic party celebrations!π€Have a good day everyone! What a view while travelling like that!Brooms for all of us!π
comment:
p_commentcount