Word Count: 0
Originally posted by: Sneha...Love
Such a beautiful Good Morning wishes, Padmaja β€οΈ Thank you π€
http://indiatoday.intoday.in/story/pratyusha-banerjee-rahul-raj-singh-duping-people-lying-about-sahila-chadha-lifetv/1/976648.html
Thank you Dragice for the link...there are no words to describe this leech...Here is translation of the article...Da li RRS vara ljude lazuci o zdravstvenom stanju svoje prijateljice?RRS, decko pokojne TV glumice Pratyushe Banerjee je ponovno u centru kontroverzne priceRRS, ko je prosle godine bio upetljan u optuznicu za navodjenje na samoubistvo svoje devojke i popularne glumice Pratyushe Banerjee, jos jednom je, ponovno umesam u novu polemiku (diskusiju)Producent/glumac, koji trenutno zivi sa Sahila Chadha, bivsom zenom od Sanjay Dutt-inog rodjaka Nimai Bali u njenom porodicnom bungalovu, vara ljude lazuci im o zdravstvenom stanju te Sahile..
Prema izvestaju Spotboye, Rahul govori ljudima da je Sahila dozivela masivni srcani udar, i poceo je da sakuplja novac za njeno lijecenje. No, postoji caka, kada je prijatelj od doticne zene pozvao nju telefonom da se raspita za njeno zdravlje, ona mu je odgovorila da je dobro i da puca od zdravlja...
No, Sahil sada brani svoga 'brata' Rahula. "Rahul je sam sebe stvorio (svoj biznis) i nezavistan je, i dolazi iz dobrostojece porodice. On je takodjer clan moje porodice. Rahul ima mogucnost da mi da novac, bez da ga posudjuje od raznih gubitnika, i hvala Bogu i ja sam financijski dobrostojeca i nije mi potrebna nicija financijska pomoc od bilo koga...Tako da su sve to neosnovane price, samo da bi se narusio Rahulov ugled, iz bilo kojih sebicnih razloga koje takvi ljudi imaju. Prokleti gubitnici!," izjavila je ona za Spotboye.
Hello Nada π€Here...I prepared background, so you can take my Picture...ππAnd here I am ...π
comment:
p_commentcount