Somewhere Over the Rainbow #15 With Prats in our Hearts - Page 106

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

69.6k

Users

9

5.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2
Posted: 7 years ago

Originally posted by: Sneha...Love

Thank you Padmaja for this beautiful poem 🤗 I like it very much 😊

I will translate it to my language 😊

Padmaja je rekla da je ovo pjesma koja opisuje njeno vjerovanje u Boga, i iako je pronasla ovu pjesmu putem Googla, ta pjesma opisuje njeno zivotno putovanje do sada, Kaze da je odavno mogla da se raspadne na delove (da je zivot skrsi) da nije vjerovala i razgovarala sa Bogom, u vidu svakodnevne molitve. Posto ne ume sama da napise ovako lijepu pjesmu, iskopirala ju je i zeli da je podjeli sa nama...Nada se da ce nam se svidjeti. 😃

Njezni povjetarac

Dok sjedim ovdje potpuno sama, uzivajuci u pogledu na rani izlazak sunca,
Nagnula sam glavu unazad i zatvorila oci.
Mekani, njezni povjetarac mi je pomilovao lice.
Pogledala sam okolo i uzivala u tisini Bozjeg mira, i njeznom, mekom proticanju vremena.
Drvece je u punom cvatu, lisce se sprema da padne.
Bozja ljepota na zemlji, obozavam je svu.
Dok se sunce podizalo na nebu, i pocinjao je novi dan,
Ja sam sjedila tamo i pocela se moliti.
Dragi Boze, rekla sam, molim te pazi na moj zivot i cuvaj me,
Daj mi nadu i pokazi mi vjeru
Vodi me mojom stazom, i daj mi znak da si tu blizu,
Dozvoli mi da budem jaka i ispunjena ljubavlju, jer ljubav pobjedjuje sve strahove.
Njezni povjetarac mi je presao preko puta i osjetila sam hladnocu.
Bog je odgovorio i rekao: Ja sam i dalje sa tobom,
Nikada te nisam ostavio samu ili te bacio sa strane, ja sam u tvom srcu, ja cu biti tvoj vodja. Pokazat cu ti put da savladas zivotne poteskoce i da vjerujes svome srcu.
Jer ja sam sa tobom sada i zauvjek. Nikada se necemo rastati.
Ponovno sam osjetila njezni povjetarac, znala sam da su moje molitve uslisene.
Bog je cuo moju molitvu.On mi je to pokazao, kako bih to uvidjela.
ivot nam sprema mnoga iznenadjenja, sada i svakoga dana. Ne mozemo da zivimo u tugi i zaljenju.
Ponovno sam osjetila njezni povjetarac, sto je znacilo da mi Bog govori:
Dijete moje, postoji sutra:
Sunce ce ponovno sijati, ptice ce nastaviti da pjevaju.
Sjecanja ce trajati zauvjek, i uzivaj ispocetka danas u zivotu i u svemu sto ti moze donijeti.

Eu Amo Criana Outlet Loja de roupa infantil para menino e menina, moda infantil de roupas para bebs e crianas, camisetas, vestidos, bermudas, saia, calas jeans, casacos, blusas, conjuntos. Hello Kitty, Brandili, Quimby, Alakazzo, Fakini, Elian, Pluk Plak e muitas outras marcas consagradas voc encontra aqui, parcelado em 6x e com preo bem barato e frete grtis a partir de R$ 149,90 - http://www.euamocrianca.com.br

Hvala ti. Jos je lepsa kad mi je prevedes ❤️

Srodna slika
Sneha.Love thumbnail
Anniversary 12 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2

Originally posted by: nn027

Dear, I want a quick recovery for your daughter ❤️ 🤗

Friends, I was lucky to meet our Dragica personally. She is beautiful, sensitive and above all a brave woman. Fighter. Extremely positive person.

Prijatelji, imao sam srece da licno upoznajem nasu Dragicu. Ona je prelepa, osetljiva i iznad svega hrabra zena. Borac. Izuzetno pozitivna osoba.

Dragice radujem se nasem skorom vidjenju. 🤗

Hello Nado 🤗 I'm happy to see you around ❤️

Thank you for confirming our opinion about Dragica ❤️ It is so nice that you know each other personaly. Please hug her from all of us when you'll see her 🤗 I Hope and pray to God that her daughter ❤️ will recover soon, and will come home 🤗

Hello Nado 🤗 Tako mi je drago vidjeti te, vec sam se zabrinula sto te nema ❤️
Hvala ti sto si potvrdila nase misljenje o Dragici, i pruzila nam utjehu ❤️ Ovdje su se sve djevojke zabrinule za nju i njenu djevojcicu. Divno je to sto se i licno poznajete i znam da mogu to reci u ime svih nas iz Duge da je puno, puno zagrlis od svih nas kada se budete ponovno srele. 🤗
Ljubim vas obadvije...Cmokic

Nadam se, i molim se Bogu, da ce njena kcerka ❤️ uskoro ozdraviti i vratiti se kuci 🤗

Teddy Bear Animation

Edited by Sneha...Love - 7 years ago
nn027 thumbnail

"Everything that is worth the is in the heart.
Not in bags, not in pockets.
In the heart."
Sneha.Love thumbnail

Avy, I am happy, also 😃

Rezultat slika za much little girls friend

Hello Avi 🤗 and Nada 🤗 , I am also sooo HAPPY that we are all here at the same time 😃

Avyakta thumbnail
Anniversary 10 Thumbnail Group Promotion 5 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
Srodna slika
Hmmn , let me find out -- That yellow t shirt one is me !😃
The Green one with that mischevious smile is Madi ! No doubt, she must be planning to do something again to surprise us as usual!😆
That sky blue girl is our wise Vibha ! She loves to drape the entire sky over her heart to reflect the rainbow hues through her beautiful words .😊
That red girl with that flowing hair is our Branka , see into her eyes , love flows from her eyes like a perennial river, a compassionate friend to all .🤗
That light blue colored girl is our baby Nado, seems she wants to share something with us , an enthusiastic kid who wears the spring gardens as her informal clothes! 😃
Hey ... where are our Dragice and Padma ? They are there in all these 5 girls' hearts!
Image result for Friends hugging gifs

Edited by Avyakta - 7 years ago
Sneha.Love thumbnail

"Everything that is worth the is in the heart.
Not in bags, not in pockets.
In the heart."

Agree with you, my dear Nada ❤️ Such a beautiful Quote, and so true 😊
You translated it so beautifuly 👏⭐️

https://www.facebook.com/123ato/photos/a.345791082161567.78160.345777838829558/839037999503537/?type=1
nn027 thumbnail

Hello Nado 🤗 I'm happy to see you around ❤️

Thank you for confirming our opinion about Dragica ❤️ It is so nice that you know each other personaly. Please hug her from all of us when you'll see her 🤗 I Hope and pray to God that her daughter ❤️ will recover soon, and will come home 🤗

Hello Nado 🤗 Tako mi je drago vidjeti te, vec sam se zabrinula sto te nema ❤️
Hvala ti sto si potvrdila nase misljenje o Dragici, i pruzila nam utjehu ❤️ Ovdje su se sve djevojke zabrinule za nju i njenu djevojcicu. Divno je to sto se i licno poznajete i znam da mogu to reci u ime svih nas iz Duge da je puno, puno zagrlis od svih nas kada se budete ponovno srele. 🤗
Ljubim vas obadvije...Cmokic

Nadam se, i molim se Bogu, da ce njena kcerka ❤️ uskoro ozdraviti i vratiti se kuci 🤗

Teddy Bear Animation

Branka 🤗

Sve je OK. Bila sam zauzeta. Ako me nema narednih dana to je zato sto necu stici zbog obaveza oko mojih malih prijateljica 😉😃

Rezultat slika za little girls and bee

Znam da brinete zato sam i napisala, a ako sve bude OK Dragica i ja se opet druzimo u septembru 😃

Lakse mi da ti napisem ovako. Znam da ces ti da prevedes ❤️

Edited by nn027 - 7 years ago
nn027 thumbnail

Hello Avi 🤗 and Nada 🤗 , I am also sooo HAPPY that we are all here at the same time 😃

❤️ 🤗

Srodna slika
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: Avyakta

Srodna slika
Hmmn , let me find out -- That yellow t shirt one is me !😃
The Green one with that mischevious smile is Madi ! No doubt, she must be planning to do something again to surprise us as usual!😆
That sky blue girl is our wise Vibha ! She loves to drape the entire sky over her heart to reflect the rainbow hues through her beautiful words .😊
That red girl with that flowing hair is our Branka , see into her eyes , love flows from her eyes like a perennial river, a compassionate friend to all .🤗
That light blue colored girl is our baby Nado, seems she wants to share something with us , an enthusiastic kid who wears the spring gardens as her informal clothes! 😃
Hey ... where are our Dragice and Padma ? They are there in all these 5 girls' hearts!
Image result for Friends hugging gifs

Hello Avi 🤗 I'm so happy to see you ❤️ Love this Picture and description...most of all I love how we all hold our hands and have a smile on our faces...sign of such a beautiful friendships. ❤️

Thank you for that warm hug...Hug you back (and Nada too 🤗🤗

good site for sibling photo tips!--would have loved to have had one like this of my girls when they were little---would still love one like this now too!

Avyakta thumbnail
Anniversary 10 Thumbnail Group Promotion 5 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
Branka , thanks for the new CC. Here is the blue version!😊