Dragi mi sto dolazis idate pozdravim . Zagrebackim Botinackim vrtom ..🤗
Originally posted by: Bikica_Biki
Good evening girls ...🤗❤️🤗I missing you all❤️Dreams, memories and remembrance---------My feelings🥺😭I miss you Pratyusha Banerjee -My dreams ---Missing you😭My new VM's 😭🥺-link------https://vimeo.com/174884532----------------Devojcice drage❤️🤗 ------razna secanja naviru...pogotovu kada je covek najosetljiviji...😭🥺Stizu me secanja😭...a uspomene koje nosim u srcu❤️ ----i svoja osecanja izrazavam na sebi svojstven nacin...ne recima nego radom..😭.Tako mi nedostaje🥺...neko koga sam toliko volela❤️...neko koga nikad necu moci zaboraviti...❤️Iako secanja i uspomene znaju da bole😭...pogotovu secanje kako je neko i na koji nacin i zbog koga otisao gde svi mi idemo-----to boli jako jako...😭😭Secanja vezana za moju Uspavanu lepoticu su najlepsa moja secanja ovde❤️ a bolna secanja su kao sto sam navela...🥺😭Samim tim u trenutku mi je dunulo nesto gde bi mogla izraziti jedan deo svojih emocija😭...a to sam uparavo uradila iako nikom nista nisam govorila...cutala sam...i ...to je to...Please my dear Branka❤️🤗❤️ if able to translate this part of the English.
Translation:
Hello my dear girls❤️🤗-----Various emotions emerge...
Esspecially when a person is the most sensitive...😭🥺
Memories submerge...😭 and I express my feelings, and memories that I carry in my heart ❤️ on my own, unique way...not with words, but with my work 😭
I missed so much 🥺 somebody whom I loved so much...❤️
Somebody whom I will never be able to forget...❤️
And though memories and remembrances used to be painful ...😭, esspecially memories on that how someone, and on which way, left us, going there where all of us will go one day...It hurts so , so much...😭😭
Memories on my Sleeping Beauty, are the most beautiful one I have here❤️, and as I mentioned, they are such a painful ones...🥺😭
To deal with this, an idea came to my mind, how to deal with that pain, how to express some of my feelings...😭 And I just did that, without saying anything to anyone...I was just silent..and that is that...--------------------------------------------------------------------
Hello ,Good morning friends .Enjoy the weekend .
Word Count: 1
Wonderful quote Nado , very true .
For you this picture , which is there in every house in Assam , normally greets visitors from the front gate . 😊
Good morning!
Beautiful quotes and pics on friendship, Madi, Dragice and Nado, loved them!🤗
Missing Gina❤️
Have a safe and happy trip, Branka, enjoy and accomplish all your work😊
Originally posted by: Bikica_Biki
Good evening girls ...🤗❤️🤗I missing you all❤️Dreams, memories and remembrance---------My feelings🥺😭I miss you Pratyusha Banerjee -My dreams ---Missing you😭My new VM's 😭🥺-link------https://vimeo.com/174884532----------------Devojcice drage❤️🤗 ------razna secanja naviru...pogotovu kada je covek najosetljiviji...😭🥺Stizu me secanja😭...a uspomene koje nosim u srcu❤️ ----i svoja osecanja izrazavam na sebi svojstven nacin...ne recima nego radom..😭.Tako mi nedostaje🥺...neko koga sam toliko volela❤️...neko koga nikad necu moci zaboraviti...❤️Iako secanja i uspomene znaju da bole😭...pogotovu secanje kako je neko i na koji nacin i zbog koga otisao gde svi mi idemo-----to boli jako jako...😭😭Secanja vezana za moju Uspavanu lepoticu su najlepsa moja secanja ovde❤️ a bolna secanja su kao sto sam navela...🥺😭Samim tim u trenutku mi je dunulo nesto gde bi mogla izraziti jedan deo svojih emocija😭...a to sam uparavo uradila iako nikom nista nisam govorila...cutala sam...i ...to je to...Please my dear Branka❤️🤗❤️ if able to translate this part of the English.------------------------------------------------------------------------------
comment:
p_commentcount