A request -- there is an excellent post written by Madhuri in that place sometime back . Yesterday a member expressed her appreciation for Madi's words there and most important thing is , there is a message in her words , please read her words once and please try to spread that member's message , it is a social responsibility of every woman to safeguard the well being of erring young girls around us . For one irrevocable error committed by Prats , that is loving a leech , she lost her precious life . If you come across any innocent girl with such confused ideas about love and life , please console them , control them , save them . Here is the link , if you like ,please read her words once .
My friends are my wealth , they saved me , safeguarded my interests , consoled me when I was needed most , controlled my emotions when I was tended to slip in to oblivion and today I am what I am , only because of my friends' [ my dear Rainbow friends 😭🤗] timely intervention and their support . Thank you all .
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=4600035&PID=134291053&#p134291053
Originally posted by: Sneha...Love
Good morning my dear friends 🤗
I am back on the saddle 😃😆🤣...more like this
I went on a check-up yesterday, and everything is fine. My doctor said that I was a Gooogggaaalll <good girl> 😃 and that I will be able to dance as much as I like 😛
After that me and my friend who drived me there, went to celebrate that good news 😉😃.
Spent all day by the river...after all this days in bed it was so nice to be out again. There are those little cosy restorants on the river boats/rafts, where you can sway in the rhytm of waves, listen beautiful music and enjoy in the beauty of the Nature, those are one of my favorite places in Belgrade.😊
Hope you are fine as well, and I wish you a beautiful Weekend. 😊
Agree with both of you, Vibha 🤗and Padmaja🤗 ...hope he'll pay for everything that he has done to Prats. I will translate this article after I come back...😊
Thank you Madi for the article and the link, it is good to hear that Prats case is moving in a right direction...🤗
Thank you Avy for a link to that beautiful post that Madi wrote, and thank you for all the beautiful Quotes that you post here...🤗
Safe journey my sweet Baby 🤗Thank you for that video and beautiful avis that Biki 🤗made...Brought back such a sweet memories... 😊
Translation of the article/Prevod clanka:Slucaj samoubistva Pratyushe Banerjee: Njen momak ce biti optuzen u optuznici
Prema izvorima, istraga je otkrila da je par imao vrlo turbulentne odnose u poslednjih godinu dana, s time da je rrs zeleo da raskine vezu i nastavi dalje sam.
Policija iz Mumbaja ce verovatno da iznese u optuznici da je rrs takodjer prevario i obecavajucu manekenku, kojoj je uzeo novac, pod izgovorom da ce joj pomoci i obezbediti ulogu u TV seriji.
Policija iz Mumbaja ce verovatno podici optuznicu sledece nedelje, u slucaju samoubistva Pratyushe Banerjee, optuzujuci njenog decka, televizijskog glumca i producenta, rrs zbog navodjenja/pomaganja na samoubistvo. Banerjee,24, koja je postala slavna ulogom Anandi u TV seriji Balika Vadhu, izvrsila je samoubistvo, obesivsi se u aprilu ove godine.
Prema nasim izvorima, istraga je otkrila da je par imao turbulentnu vezu u poslednjih godinu dana, u kojoj je Singh zeleo da raskine vezu, i nastavi dalje . Nasi izvori takodjer kazu da ce se uz optuzbu dodati i prepisi razgovora i pisanih poruka koje su izmenjene izmedju Prats i rrs, koje neospo*no ukazuju na to da je Prats bila ljuta/ iznervirana sa rrs, koga je smatrala odgovornim za jaz koji se stvorio izmedju nje i njenih roditelja. Takodjer je bila ljuta na Singha jer je ziveo na njen racun (koristio njen novac), potvrdjuju nasi izvori.
" Problemi u toj vezi su poceli pre godinu dana, kada je karijera Pratyushe Banerjee pocela da stagnira. Ona je obicavala da pokriva troskove rrs, ali je stalno ponavljala, ponovno, da nema nameru da tako nastavi i dalje. Postoje tekstualne poruke u kojima ga optuzuje da on zivi na njen racun, od njenog novca. Mesecima pre nego sto je preduzela taj drasticni korak, postoje tekstualne poruke, a takodjer i izjave svedoka, koji potvrdjuju da je Banerjee smatrala da je rrs kriv sto ju je udaljio od njenih roditelja." tvrdi nas izvor. "Mi takodjer imamo dokaze da nakon sto je Banerjee izrazila svoje nezadovoljstvo sto mora da ga financira, on je pretio da ce da prekine njihovu vezu, sto je dovodilo do ucestalih svadja izmedju njih dvoje." tvrdi izvor.
U snimljenom razgovoru, koji se desio nekoliko sati pre njene smrti, koji ce takodjer biti deo optuznice, cuje se kako je Prats rekla:" Ti prevarantu, varao si me i udaljio od mojih roditelja, vidi sta cu ja sada uraditi).
Prvoga Aprila, Banerjee je izvrsila samoubistvo obesivsi se u svom stanu, u predgradju Goregaon. Dva dana kasnije, nakon prituzbe njenih roditelja, registrirana je tuzba protiv Singha, prema clanu 306 (pomaganje/navodjenje na samoubistvo) clanu 504 i 506 (zlocinacko zastrasivanje) i clanu 323 ( dobrovoljno/svesno izazivanje povreda), prema Indijskom krivicnom zakonu IPC. Singh je zatrazio Visoki Sud u Bombaju da ga oslobodi hapsenja (sto mu je i odobreno uz kauciju)Mumbajska policija ce verovatno da navede u optuznici da je Rahul takodjer prevario neku manekenku, uzevsi joj novac pod izgovorom da ce joj pomoci da dobije ulogu u TV seriji. "To je poseban, drugi slucaj, ali cemo ga pomenuti ovde, jer ce nam pomoci da ucvrstimo nasu optuznicu protiv Singha." dodao je drugi izvor.
Izvori su nam takodjer rekli, da, iako je u forenzicnim izvestajima navedeno da je Banerjee imala abortus nekoliko meseci pre samoubistva, to se ne moze povezati sa slucajem.
"Abortus je uradjen uz saglasnost postignutu izmedju njih dvoje, i ne postoji dokaz koji bi to povezao sa njenom odlukom da okonca svoj zivot, zbog toga nismo mnogo govorili o tome u nasoj optuznici." rekao je nas izvor.
Ovdje je link --
Pratyusha suicide case: Boyfriend to be named in chargesheet
Originally posted by: anglecat9
Hello Nado🤗
And I am happy for Madhu for having wonderful and happy time with her relatives😊.
Thank you Padmaja ❤️ for answering my questions. 🤗 Agree with you 👏, great analyze of the way how CVs messed up with Anandi's character...It is really a pitty, because once upon a time that was a great show with a lead character bigger than Life, who was loved not only in India, but in ExYu countries (and all around the world) as well ...
Good morning all!
A bit busy today, my mom not well, have to go to her place. Take care, you all, have a good day!😊
comment:
p_commentcount