Mama 🤗 , nema na cemu da mi se zahvaljujes...jednostavno sam se radovala tvom povratku jer naprosto volim osecaj kad znam da si tu negde u blizini...😳A Fosili i ova pesma su mi spontano pali na pamet...ja volim skoro sve od njih i isto tako kao i ti, najvise volim bas ovu pesmu jer me ona uvek asocira na mog oca i njegova ramena koja su meni uvek, pa cak i onda kad bi uradila neko s*anje ( a dugacka je lista svih mojih "egzibicija" iz one rane mladosti pa i nesto kasnije...😆) kad se hvatao za glavi i kad je trebalo da me dobrano kori, pruzala maximalnu podrsku...jos nesto manje od 3 sedmice i ja cu opet staviti moje ruke na ramena mog Sancho Panse i vec sad znam da ce on to jutro vec u zoru parkirati svoj Rosinante tako da iz njega vidi na bulevar i cekati da stigne njegov Don Quihot sa savernih mora...ufff...sve mi suze gruvaju na oci...jedva cekam...a tako nekako odprilike cekah i da se ti vratis, svako malo provirujuci jel se upalila zelena lampica kod loveansh...❤️
Zdravo mila moja Bebice 😉😆 Lijepo je sto si ovde, i bas je dobro, vidjeti te opet 🤗
Ehhh...Fosili, muzika moje mladosti, ima jos jedna njihova pesma koja donosi suze i od koje pucaju emocije...Kosulja plava...ufff...Biki je to znala i pustala ju je u starim ExYu topicima...al' nit ima topika nit Biki, a i kosulja plava je odavno izbledela...cudo jedno kako uspomene ne blede ni malo, i dalje su tu sve boje, mirisi i dodiri...moram da ti kazem hvala❤️ , jer eto ponovo uzivam u pesmi i ne mrdam se sa ove stranice😆...Znaci jos malo i stizes kod svog Sanche...mogu mislit koliko te nestrpljivo iscekuje, i koliko se ti veselis...sada kad sam se vratila sa ovim mini-busom prosli smo skoro ceo Bulevar...kolika je to ulica...uvek me iznova zaprepasti Beograd svojom sirinom, rastrkanoscu i velicinom, mislim...trebalo nam je skoro isto toliko vremena ko od Zgb-Bgd da iskrcamo sedmoro ljudi po gradu...ludilo😛😆
Nadam se da si mi dobro. Kasnije cu da iscitam ove stranice iza, ako mi to Misko bude dozvolio, naravno.😃
Edit da obrisem bubicu, mislila sam da ce sletit na sljedecu stranu al nije...sorry😊
comment:
p_commentcount