Somewhere, over the rainbow #1 (Members Only) - Page 86

Created

Last reply

Replies

1k

Views

103.2k

Users

12

4.2k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
Anniversary 12 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Nataly

Mama 🤗 , nema na cemu da mi se zahvaljujes...jednostavno sam se radovala tvom povratku jer naprosto volim osecaj kad znam da si tu negde u blizini...😳
A Fosili i ova pesma su mi spontano pali na pamet...ja volim skoro sve od njih i isto tako kao i ti, najvise volim bas ovu pesmu jer me ona uvek asocira na mog oca i njegova ramena koja su meni uvek, pa cak i onda kad bi uradila neko s*anje ( a dugacka je lista svih mojih "egzibicija" iz one rane mladosti pa i nesto kasnije...😆) kad se hvatao za glavi i kad je trebalo da me dobrano kori, pruzala maximalnu podrsku...jos nesto manje od 3 sedmice i ja cu opet staviti moje ruke na ramena mog Sancho Panse i vec sad znam da ce on to jutro vec u zoru parkirati svoj Rosinante tako da iz njega vidi na bulevar i cekati da stigne njegov Don Quihot sa savernih mora...ufff...sve mi suze gruvaju na oci...jedva cekam...a tako nekako odprilike cekah i da se ti vratis, svako malo provirujuci jel se upalila zelena lampica kod loveansh...❤️

Zdravo mila moja Bebice 😉😆 Lijepo je sto si ovde, i bas je dobro, vidjeti te opet 🤗

Ehhh...Fosili, muzika moje mladosti, ima jos jedna njihova pesma koja donosi suze i od koje pucaju emocije...Kosulja plava...ufff...Biki je to znala i pustala ju je u starim ExYu topicima...al' nit ima topika nit Biki, a i kosulja plava je odavno izbledela...cudo jedno kako uspomene ne blede ni malo, i dalje su tu sve boje, mirisi i dodiri...moram da ti kazem hvala❤️ , jer eto ponovo uzivam u pesmi i ne mrdam se sa ove stranice😆...Znaci jos malo i stizes kod svog Sanche...mogu mislit koliko te nestrpljivo iscekuje, i koliko se ti veselis...sada kad sam se vratila sa ovim mini-busom prosli smo skoro ceo Bulevar...kolika je to ulica...uvek me iznova zaprepasti Beograd svojom sirinom, rastrkanoscu i velicinom, mislim...trebalo nam je skoro isto toliko vremena ko od Zgb-Bgd da iskrcamo sedmoro ljudi po gradu...ludilo😛😆

Nadam se da si mi dobro. Kasnije cu da iscitam ove stranice iza, ako mi to Misko bude dozvolio, naravno.
😃

Edit da obrisem bubicu, mislila sam da ce sletit na sljedecu stranu al nije...sorry😊
Edited by loveansh - 10 years ago
NatalyMusketeer thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 3 Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Zdravo mila moja Bebice Lijepo je sto si ovde, i bas je dobro, vidjeti te opet

Ehhh...Fosili, muzika moje mladosti, ima jos jedna njihova pesma koja donosi suze i od koje pucaju emocije...Kosulja plava...ufff...Biki je to znala i pustala ju je u starim ExYu topicima...al' nit ima topika nit Biki, a i kosulja plava je odavno izbledela...cudo jedno kako uspomene ne blede ni malo, i dalje su tu sve boje, mirisi i dodiri...moram da ti kazem hvala , jer eto ponovo uzivam u pesmi i ne mrdam se sa ove stranice...Znaci jos malo i stizes kod svog Sanche...mogu mislit koliko te nestrpljivo iscekuje, i koliko se ti veselis...sada kad sam se vratila sa ovim mini-busom prosli smo skoro ceo Bulevar...kolika je to ulica...uvek me iznova zaprepasti Beograd svojom sirinom, rastrkanoscu i velicinom, mislim...trebalo nam je skoro isto toliko vremena ko od Zgb-Bgd da iskrcamo sedmoro ljudi po gradu...ludilo

Nadam se da si mi dobro. Kasnije cu da iscitam ove stranice iza, ako mi to Misko bude dozvolio, naravno.

Edit da obrisem bubicu, mislila sam da ce sletit na sljedecu stranu al nije...sorrySmile

Mama 🤗 , ona uzrecica da svi putevi vode u Rim vec odavno vise ne vazi...geo-strateski ili politicki, biblijski ili turisticki...kako god da okrenes ali danas svi putevi vode u Beograd...❤️
i jeste ludilo, jedino Bogu milo ludilo-Beograd...❤️ a zasto...na Balkanu nema mira ni tisine a ni sna...⭐️

seetha74 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 4 Thumbnail
Good Morning my dear Rainbow residents ! Have a nice day !
vibraj thumbnail
Visit Streak 500 0 Thumbnail Anniversary 12 Thumbnail + 6
Good morning my dear friends, Prats was sooo sweet in the first episode, so happy to see her again!
Sarica thumbnail
Anniversary 10 Thumbnail Group Promotion 5 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
Good morning my dear friends🤗
I like first episode HHN.Prats is so sweet.❤️
ahilajkula thumbnail

Prat and Kanwar are a lovely couple!

NatalyMusketeer thumbnail

Edited by Nataly - 10 years ago
cygnet9 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
Given Link and Written up-date of HHN today's episode on HHN forum as well as SY FC. Have a look. Good Night😃
Sneha.Love thumbnail
Anniversary 12 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2
Dobro vece drage moje 🤗 Good Evening my dear Friends 🤗

Evo i sta se desavalo u danasnjoj epizodi Pratsine serije.😊

02.09.

Neka devojka se moli drvetu i kaze mu ako ispuni njenu zelju, omotat ce oko njega zlatni konac, a ako ne ispuni , posut ce ga kiselinom. Kaze da ona pomaze porodici pandita (svecenika) da ozene Bunty-ja. U tom trenutku joj prilazi Bunty i ona ga pita da li je cuo sta se molila. On kaze da nije cuo. Ona ga pita da se slika sa njom i napravi selfie sa mobilnim.

Pappu (stariji brat od Bunty) zabrinuto obavesti Bunty-ja da narukvice za njegovu buducu zenu jos nisu gotove. Devojka mu kaze da se ne brine, jer se ona dobro pomolila drvetu za napredak njihove kuce. Mama je to cula i prisetila se kako se i ona molila Bogu da Pappu bude dobro, i da ce da veze konac oko drveta ako joj se ta molitva ispuni, ali onda joj je njen svekar zabranio da ide ponovo tamo da se moli. Setivsi se toga pocinje da place. Bunty ju pita zasto place? Ona mu kaze da ukoliko ne ispuni svoju zelju/molitvu, Pappuov ce zivot biti u opasnosti. Pandit / otac joj kaze da njena zelja ne moze biti ispunjena jer je obecala svom ocu da nece ici na kapije grada da se moli. Bunty joj kaze da ce on ispuniti njenu zelju. Pandit mu kaze da on to ne moze da uradi. Rama (tetka od Bunty) mu kaze da on nije poznavao svog dedu. Bunty kaze da je video dedinu sliku u ocevom ormaru, i zna da je deda bio nesrecan zbog vencanja njegovih (buntyevih) roditelja, i da on sada zeli da se sretne sa svojim dedom.Pappu se iznervirao kada je cuo sav taj razgovor i rekao da je ovo njegovo vencanje i zasto sada Bunty stvara probleme?Baka kaze da je njegov deda vrlo krut i arogantan.Bunty kaze da je on video svog dedu kako zaustavlja svoj auto pred njihovom kucom, ne bi li se uverio da mu je porodica dobro, i kaze svome tati da ne moze da gleda svoju mamu u suzama.

Sagarika moli svoju rodjaku da zamoli njenog tatu da je pusti da ide na vencanje. Rodjaka ga moli, ali otac ne dozvoljava. Sagarika kaze, da je njena mama ziva, ona bi joj dozvolila da ide. Otac na kraju oklevajuci pristane na to, ali joj kaze da ide sa njegovim autom. Sagarika presrecna zagrli svog oca.

Pappu se iznervirao kada je video da njegova sestra nesto obecava. Pandit mu kaze da prekine tu svoju dramu.Rama se umesa a Pandit (njen brat, a Pappuov otac) je pita gde je ona bila kada njihov otac nije zeleo da prihvati njegov brak iz ljubavi. Ona se naljutila i rekla mu da ce istog trenutka napustiti njegovu kucu. On joj kaze da moze ako to zeli. Baka (Daadi) im kaze da prestanu i kaze Pappu da ide u svoju sobu.

Bunty se srece sa svojim dedom i dotice mu stopala. Deda ga pita za njegovu snahu. Bunty mu kaze da je konacno prihvatio njegovu mamu kao svoju snahu. Deda se seca proslosti. Bunty mu kaze da zbog obecanja koje mu je dala njegova mama, Pappuov brak je sada pod rizikom, i moli ga da dodje u njihovu kucu i povuce svoj zahtev i oslobodi majku tog obecanja. Deda se raznezio cuvsi njegov govor i obecaje mu da ce doci ispred hrama na zidine i povuci svoje obecanje. Mama koja je tu blizu stajala, sve to cuje i srecna je. Pesma ove serije se cuje u pozadini...

Deda stize do hrama/zidina/ghat. Bunty ga pozdravlja i zove ga unutra, i pokazuje mu svoju porodicu. Svi im prilaze i sakupljaju se. Deda pita Pandita da li je jos uvek egoista. Pandit: Ja sam tvoj sin, tako da je to ocigledno. Deda: Da si mi se ispricao, ja bih ti oprostio. Pandit/dedin sin: Zasto da se izvinem za nesto sto nije bila moja greska? Zena mu kaze da dotakne stopala svoga oca. Pandit se slozi i dotakne oceva stopala. Otac mu se raznjezi i zagrli ga. Cela ga porodica tada zagrli. Baka mu tada dotakne stopala i oni su oboje emocionalni. Pappu kaze da je sada vreme da se ispuni obecanje. Oni zapocinju ritual i vezu uze na jednoj strani obale reke, a onda na camac da bi prevezli uze preko reke na drugu stranu. Uze se zapetljalo u camac u kome je putovala Sagarika, ona ugleda Pappua i pocne da se smeje.

Precap: Pandit vidi Sagariku i vidi da se smeje Pappuu i kaze da joj nece dozvoliti da prema ritualu opere njegove noge. Deda joj kaze da umesto toga opere noge Bunty
vibraj thumbnail
Visit Streak 500 0 Thumbnail Anniversary 12 Thumbnail + 6
Good morning all, am loving the new serial, love the build up to the characters and also the plot!