Somewhere, over the rainbow #1 (Members Only) - Page 85

Created

Last reply

Replies

1k

Views

103.3k

Users

12

4.2k

Frequent Posters

NatalyMusketeer thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 3 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Word Count: 0

Sneha.Love thumbnail
Anniversary 12 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2
Dobar dan drage moje πŸ€— Good Afternoon my dear Friends πŸ€—

Upravo se zavrsilo cavrljanje sa Prats na twitteru i evo da vam stavim ovde njene odgovore (nije naravno odgovorila na sva pitanja, ali mnogo je ljudi bilo prisutno i sudelovalo u chatu)

Embedded image permalink

Here is Pratyusha AKA Saagarika from #HumHainNa taking over our page. Get set go! #AskPratyusha

Embedded image permalink

Embedded image permalink
Prats answers ❀️

A sensitive guy ... Like bunty
"@ChiragG14: What kind of a guy would you want for yourself in your real life?

I feel amazing "@MehekMahtani: How do you react to the adulation you receive from your fans?"

I enjoy both "@sheenugarg11: Which is better star life or normal life ?

Not much "@nishajg: What challenges have you had to face in your chosen career?

Very much like me "@omarazamii: Waht kind of girl is Saagarika?

Feels like bday "@Hetal8485Patel: how excited you are for your comeback ?

Got tanned "@Lovely_Sathish: how does she feel while shooting in varanasi"

Mix of both "@omarazamii: Are you a mischief or a shy kind of person?

Never thought of anythng "@lyfroksshivangi: if not an actress what would u be?

It's very much like me ... N I love it "@lyfroksshivangi: tell us something about ur current role?

It's quiet hectic "@sheenugarg11: How difficult is your daily schedule?

Ya super happy "@Lovely_Sathish: 1. whether it is happy and satisfied with the team HHN

Well ..."@lyfroksshivangi: uv had any crushes at work?

Nope ... Playing a London return "@omarazamii: Do you play a small town girl in #HumHainNa?

No .. I connect with my character... "@ChiragG14: Was it hard to portray Saagarika?

Sober... "@GaurangBhardwa1: What kind of roles you prefer to do? GLAMOROUS OR sober

t's a big responsibility "@lyfroksshivangi: how does it feel to be so famous at such a small age

Acting "@BRINDERKAUR1: What do you prefer dance or acting ?? I lik u both ways

Shahrukh khan "@Hanna4ever: Who inspires u the most?# #HumHaiNa"

Reel "@Being_royals: Which life you enjoy more real or reel life?

Rock as sagarika on hum hain na..."@Being_royals: What was your aim for future?

I am loving it "@IIZ_03II: hmmm... My 4th Q: is she liking working with @_kanwardhillon ? Is he difficult to manage?

A girl everyone dreams of "@IIZ_03II: (my 3rd Q) which type of caracter are you playing in this show?

Every man shud watch it "@KunalAggarwal21: What is the story all about in

Yes "@PratimWorlikar: Do U Think Ur New Show Will Create The Same Magic On TRP Charts As Done By Ur Earlier Shows

Thankuu @HOUSESWAPAN: When will you visit ur hometown Jamshedpur? You have made our city proud. A Big Thank You

Love them all "@Maja1990Maja: #AskPratyusha that you know that has a large fan zone in Europe"

Yup gina "@Prad_SidYushian: Do you see #HumHainNa as the slot leader across all channels?"

A complete girl "@iamsweetshivani: i want to know that which type of role is she playing in ths show?

I am like her "@Mallika_Gogia: 1.One quality f sagrika which u love n wud like 2 absorb in urslf

Thank you..."@IIZ_03II: @SonyTV i haven't Q but I want to say her good luck for this show.. Their fan from Paris. :)

We are good frnds "@Mallika_Gogia: 1.ur opinion abt ur new costar(Kanwar) and the bonding u two share.

Yup "@Ravukamaliya: @sonytv is it family show?"

Very imp n it's a big responsibility "@rollersroofers1: U r very cute!!! & how important is this serial

all i can say d wait is over "@Prad_SidYushian ; #AskPratyusha she had a strong fan base does she have a message for her fans !"

Watch hum hain na 9.30 pm today "@BRINDERKAUR1: Kya Saagarika ek perfect wife bn payegi

Yup gina "@Prad_SidYushian: Do you see #HumHainNa as the slot leader across all channels?"

Yes I have "@FcaSmiles: Have you seen the dreams come true? Is it apply to you?

No.. I don't disturb ppl "@NDbros: Have you played prank on Sets of #HumHainNa ?"

It means we are always der fr u! ;) "@NDbros: What's the logic according to you behind this title #HumHainNa?"

It's overwhelming "@heena29784: people recognise u by ur name & gives u this personal attention, how do u take it ?

#HumHainNa ;) :p "@NDbros: Which Sony Serial You like most after KBC

Yes "@4ever_SidYusha : Was it hard to choose the right role for your come back? We just love ur new avatar <3 Love from Serbia"

Lots of love "@GaurangBhardwa1: ma'am im big fan of yours need one reply or message from you ? Is it possible"

Fingers crossed! "@heena29784: do u think audience will love u in ur new avtaar "

Sleep :p "@Hanna4ever: what do you like you do in your spare time? :)"

Lots of hard work "@FcaSmiles: What's the secret of your success in such short Span of time?

It's natural :p "@divyaszaika: Whats your Beauty regime.. U look really Beautiful. How do you take care of ur skin?

Goa "@FcaSmiles: What's your favorite Holiday destination?

Give it your 100% "@divyaszaika: How do you keep a Balance btw ur Personal and Professional life!!? Any tips "

My Mom "@Phantom_Delight: #HumHainNa sounds so supportive. Who is your pillar of support?"

It's an amazing feeling "@4ever_SidYusha: You look gorgeous as Sagarika. How does it feel to play her?

Watch it tonight at 9:30 pm to know "@iam_Emraan: @SonyTV #AskPratyusha What is the story all about in #HumHainNa?"

It's a good feeling. "@FcaSmiles: How do you feel watching yourself on Television?? Innocent question of ur cute fan

Of course "@KamnaShamya: Can i get ur small reply plzzz if possible :)???"

Not at all. "@FcaSmiles: They say People Change after becoming star Do u have such experience??

Very much "@GamitPruthvish: are you enjoying #HumHainNa ??"

Chocolates "@FunkyLadki: chocolates or golgappas/ puchkas .. wht will you choose.. if you have to choose just one

Nothing at all "@Phantom_Delight: If you had thing you will change about #HumHainNa, what would it be?"

Thank you "@FcaSmiles: This is What I was expecting from A Real Star :) keep shinning "

My mom, every time "@FunkyLadki: So who is your go to person, Pratyusha ?

Amazing "@FunkyLadki: You look too different in the upcoming series of #HumHainNa How do you feel about it ?

Thank u so much "@FunkyLadki: all the best Pratyusha .. i have always adored you in all your previous roles

Early morning "@syedimranulla: What is the meaning of your name?

Thank you everyone for chatting with me, it was amazing!Dont miss to watch my show #HumHainNa starting tonight,Mon-Thu,9:30 pm

seetha74 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 4 Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dobar dan drage moje πŸ€— Good Afternoon my dear Friends πŸ€—

Upravo se zavrsilo cavrljanje sa Prats na twitteru i evo da vam stavim ovde njene odgovore (nije naravno odgovorila na sva pitanja, ali mnogo je ljudi bilo prisutno i sudelovalo u chatu)

Embedded image permalink

Here is Pratyusha AKA Saagarika from #HumHainNa taking over our page. Get set go! #AskPratyusha

Embedded image permalink

Embedded image permalink
Prats answers ❀️

A sensitive guy ... Like bunty
"@ChiragG14: What kind of a guy would you want for yourself in your real life?

I feel amazing "@MehekMahtani: How do you react to the adulation you receive from your fans?"

I enjoy both "@sheenugarg11: Which is better star life or normal life ?

Not much "@nishajg: What challenges have you had to face in your chosen career?

Very much like me "@omarazamii: Waht kind of girl is Saagarika?

Feels like bday "@Hetal8485Patel: how excited you are for your comeback ?

Got tanned "@Lovely_Sathish: how does she feel while shooting in varanasi"

Mix of both "@omarazamii: Are you a mischief or a shy kind of person?

Never thought of anythng "@lyfroksshivangi: if not an actress what would u be?

It's very much like me ... N I love it "@lyfroksshivangi: tell us something about ur current role?

It's quiet hectic "@sheenugarg11: How difficult is your daily schedule?

Ya super happy "@Lovely_Sathish: 1. whether it is happy and satisfied with the team HHN

Well ..."@lyfroksshivangi: uv had any crushes at work?

Nope ... Playing a London return "@omarazamii: Do you play a small town girl in #HumHainNa?

No .. I connect with my character... "@ChiragG14: Was it hard to portray Saagarika?

Sober... "@GaurangBhardwa1: What kind of roles you prefer to do? GLAMOROUS OR sober

t's a big responsibility "@lyfroksshivangi: how does it feel to be so famous at such a small age

Acting "@BRINDERKAUR1: What do you prefer dance or acting ?? I lik u both ways

Shahrukh khan "@Hanna4ever: Who inspires u the most?# #HumHaiNa"

Reel "@Being_royals: Which life you enjoy more real or reel life?

Rock as sagarika on hum hain na..."@Being_royals: What was your aim for future?

I am loving it "@IIZ_03II: hmmm... My 4th Q: is she liking working with @_kanwardhillon ? Is he difficult to manage?

A girl everyone dreams of "@IIZ_03II: (my 3rd Q) which type of caracter are you playing in this show?

Every man shud watch it "@KunalAggarwal21: What is the story all about in

Yes "@PratimWorlikar: Do U Think Ur New Show Will Create The Same Magic On TRP Charts As Done By Ur Earlier Shows

Thankuu @HOUSESWAPAN: When will you visit ur hometown Jamshedpur? You have made our city proud. A Big Thank You

Love them all "@Maja1990Maja: #AskPratyusha that you know that has a large fan zone in Europe"

A complete girl "@iamsweetshivani: i want to know that which type of role is she playing in ths show?

I am like her "@Mallika_Gogia: 1.One quality f sagrika which u love n wud like 2 absorb in urslf

Thank you..."@IIZ_03II: @SonyTV i haven't Q but I want to say her good luck for this show.. Their fan from Paris. :)

We are good frnds "@Mallika_Gogia: 1.ur opinion abt ur new costar(Kanwar) and the bonding u two share.

Yup "@Ravukamaliya: @sonytv is it family show?"

Very imp n it's a big responsibility "@rollersroofers1: U r very cute!!! & how important is this serial

all i can say d wait is over "@Prad_SidYushian ; #AskPratyusha she had a strong fan base does she have a message for her fans !"

Watch hum hain na 9.30 pm today "@BRINDERKAUR1: Kya Saagarika ek perfect wife bn payegi

Yes I have "@FcaSmiles: Have you seen the dreams come true? Is it apply to you?

No.. I don't disturb ppl "@NDbros: Have you played prank on Sets of #HumHainNa ?"

It means we are always der fr u! ;) "@NDbros: What's the logic according to you behind this title #HumHainNa?"

It's overwhelming "@heena29784: people recognise u by ur name & gives u this personal attention, how do u take it ?

#HumHainNa ;) :p "@NDbros: Which Sony Serial You like most after KBC

Yes "@4ever_SidYusha : Was it hard to choose the right role for your come back? We just love ur new avatar <3 Love from Serbia"

Lots of love "@GaurangBhardwa1: ma'am im big fan of yours need one reply or message from you ? Is it possible"

Fingers crossed! "@heena29784: do u think audience will love u in ur new avtaar "

Sleep :p "@Hanna4ever: what do you like you do in your spare time? :)"

Lots of hard work "@FcaSmiles: What's the secret of your success in such short Span of time?

It's natural :p "@divyaszaika: Whats your Beauty regime.. U look really Beautiful. How do you take care of ur skin?

Goa "@FcaSmiles: What's your favorite Holiday destination?

Give it your 100% "@divyaszaika: How do you keep a Balance btw ur Personal and Professional life!!? Any tips "

My Mom "@Phantom_Delight: #HumHainNa sounds so supportive. Who is your pillar of support?"

It's an amazing feeling "@4ever_SidYusha: You look gorgeous as Sagarika. How does it feel to play her?

Watch it tonight at 9:30 pm to know "@iam_Emraan: @SonyTV #AskPratyusha What is the story all about in #HumHainNa?"

It's a good feeling. "@FcaSmiles: How do you feel watching yourself on Television?? Innocent question of ur cute fan

Of course "@KamnaShamya: Can i get ur small reply plzzz if possible :)???"

Not at all. "@FcaSmiles: They say People Change after becoming star Do u have such experience??

Very much "@GamitPruthvish: are you enjoying #HumHainNa ??"

Chocolates "@FunkyLadki: chocolates or golgappas/ puchkas .. wht will you choose.. if you have to choose just one

Nothing at all "@Phantom_Delight: If you had thing you will change about #HumHainNa, what would it be?"

Thank you "@FcaSmiles: This is What I was expecting from A Real Star :) keep shinning "

My mom, every time "@FunkyLadki: So who is your go to person, Pratyusha ?

Amazing "@FunkyLadki: You look too different in the upcoming series of #HumHainNa How do you feel about it ?

Thank u so much "@FunkyLadki: all the best Pratyusha .. i have always adored you in all your previous roles

Early morning "@syedimranulla: What is the meaning of your name?

Thank you everyone for chatting with me, it was amazing!Dont miss to watch my show #HumHainNa starting tonight,Mon-Thu,9:30 pm

πŸ˜ŠπŸ€—Thank you my dear sweet sister ...for this conversations of all others ! Love you for this gesture dear !
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: Nataly

Mama ,
dobro dosla kuci,ovde negde iznad duge...

Hvala ti za ovu prekrasnu dobrodoslicu, duso moja prelijepa ❀️ πŸ€—

Proslu noc, cim sam dosla na ovu stranicu i zacula pjesmu znala sam da je to tvoja dobrodoslica, jer ti znas koliko volim ovu pjesmu i koliko mi mnogo znaci😳...hvala ti neizmjerno.

Naravno, htjela sam jos sinoc da ti se zahvalim ali sam previdela jednu stvar, da sam se osim svojoj kuci, vratila i mom starom olinjalom kompjuteru, koji je od srece sto me vidi poceo da trokira i da se koci πŸ˜‰πŸ˜† i to bas onda kada ne treba...te ste tako ti i Duska ostale bez odgovora na vase lijepe rijeci dobrodoslice.πŸ˜’ Bilo mi je toliko krivo...doslo mi da razlupam ovo moje cudoviste...al sva sreca pa razmislih dobro, jer sta bih onda danas radila...πŸ˜ƒ

Tako sa malim zakasnjenjem ali od sveg srca
❀️

Thank You My Love
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: ahilajkula

Brankic, dobro nam dosla natrag!

Hvala ti Duska ❀️ Lijepo je ponovo doci kuci, medju drage mi ljude πŸ€—
A za mene Duga jeste moja kuca, prekrasna, ispunjena dragim ljudima, bojama i ljubavlju ❀️

Prekrasne su ti sve kreacije a ove dvije su stvarno bozanstvene. Prats je prelijepa u novoj seriji, a jos kada je ti ovako okruzis ruzama, stvarno neopisivo lijepo. Jos nas samo par sati dijeli od pocetka serije, valjda bi po nasem vremenu trebalo biti u 17,30...Jedva cekam. Ja cu ovdje stavljati prevode WU (sadrzaj svake epizode) i sigurna sam da ce Prats da bude super u seriji.

Picture: Multi Colored Tulip Flowers
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: vibraj

Good morning friends!

Welcome back Branka, welcome back the rainbow in our livesπŸ€—

Thank you Vibha ❀️, my pyaari, pyaari Saheli πŸ€—
I am so happy to be back 😊 on this beautiful place over the rainbow , where all the dreams that we dream 😳 become true...eventually
😊

https://media-cache-ak0.pinimg.com/originals/39/5e/0f/395e0ffd57271a0f4037614fcc819af9.jpg
Wizard of OzWizard of Oz Yellow Brick Road Wall Art by StressedOutFrames
And here are some beautiful rainbows in the nature 😊

Sneha.Love thumbnail
Evo, prevedoh vam ovo, poslije cu dodati slike, sada jurim da vidim da li ce Gina davati LU, posto kaze da bas u to vrijeme ima veceru sa svojom porodicom. No pokusat ce, kaze. Vidim da ste videle da je novi forum otvoren, stranice lete ko lude. U PG nasa devojcica ima najvise pregleda...Odoh da gledam prvu epizodu. Cmokic...cujemo se kasnije.😊

SHOW CONCEPT

Set in Benaras, this is the story of Shivprasad Mishra a.k.a Bunty, the second son of the Mishra family. Bunty is an ideal man, who balances his many roles as a son, brother and husband very well. He respects every woman and treats them well. A light hearted, slice of life kind of a show, it shows a strong romantic relationship between the lead pair.
The Mishra Family is a typical middle class family from Uttar Pradesh. It has many family members, the roles being played by able and veteran actors.

RADNJA SERIJE

Radnja serije se odvija u mestu Banaras. Ovo je prica o momku po imenu Shivprasad Mishra a.k.a Bunty, koji je drugi sin u porodici Mishra. Bunty je idealan muskarac, koji jako dobro balansira izmedju uloga sina, brata i supruga. On postuje svaku zenu i lepo se ponasa prema njima. Ova serija je dobrodusna, lagana, prikazuje deo normalnog zivota i cvrstu romanticnu pricu i odnos izmedju vodeceg para.

Porodica Mishra je tipicna porodica srednjeg staleza iz Uttar Pradesh-a. Ima mnogo clanova porodice, cije uloge tumace poznati i dobri glumci veterani.

BUNTY

A true gem, Bunty is a boon for not just his mother, but for the entire Mishra family. Not in the favour of working for someone else, he runs his own tours and travels business. He wants to keep everyone happy. But in the bargain, his personal life gets affected. When Badi Didi asked him to pledge to get her married before he sets eyes on any girl, he finds himself in a spot because he seems to be falling in love with a girl he saw in Bade Bhaisahab's wedding. Now what should he do?

BUNTY

Pravi dragulj, Bunty je dobricina (omiljen) ne samo svojoj majci, vec citavoj porodici Mishra. Nije zainteresiran da radi za nekog drugoga, pa sam vodi svoj privatni posao, turisticku agenciju. On zeli sve ljude oko sebe da ucini srecnima. Ali u tom cenjkanju (zelji da svima udovolji) strada njegov privatni zivot. Kada ga je starija sestra naterala da obeca da ce nju udati pre nego sto on pronadje sebi neku devojku , nasao se u sopstvenoj klopci jer je poceo da se zaljubljuje u devojku koju je video na Bade Bhaisahab'svencanju. I sta ce sada da uradi??

Laxmi Mishra is a very warm and loving wife and mother. Since her marriage was opposed to, she set home with Bhola, away from family. But she never forgot the importance of family and relationships. She is the one who balances Bhola. She has brought up her four children very well and instilled in them, good family values.

AMMA - Mama

Laxmi Mishra je vrlo topla i dobrodusna zena i majka. Posto su se njeni protivili njenom vencanju, ona je zapocela svoj zivot sa Bhola, daleko od svoje porodice. Ali, nikada nije zaboravila vaznost porodice i odnosa u njoj. Ona je ta koja drzi u ravnotezi Bhola. Ona je odgojila svoje cetvoro dece jako dobro i naucila ih dobrim porodicnim vrednostima.

A forward thinking man, Bhola Shankar Mishra a.k.a Babuji belongs to a family of wrestlers (Pehalwans). While studying , he fell in love with his fellow class mate. When he told the family of his decision of marrying her, they refused. As a result, he left his house, married Laxmi and they both settled elsewhere and brought up their 4 children away from family.

BABUJI

Covek naprednih shvatanja, Bhola Shankar Mishra a.k.a Babuji pripada porodici rvaca (Pehalwans). Dok je studirao, zaljubio se u svoju kolegicu na studijima. Kada je svojoj porodici rekao da namerava da je ozeni, oni su to odbili. Kao rezultat toga, on je napustio kucu, ozenio se sa Laxmi i oboje su zapoceli svoj zajednicki zivot daleko od porodice, podizuci sami svoje cetvoro dece.

Rameshwar Mishra, i.e Bunty's older brother is a school dropout and is very fond of wrestling (pehalwangiri) . Seeing all this, Babuji got him to do a certified course in physical training. Based on which , he got a job as a personal trainer in a gym. Though he hardly earns anything, his wife's wish is his command. And it does not matter to him, what it may cost to others to fulfil his or his wife's desires.

BADE BAHISAHAB...Pappu

Rameshwar Mishra, Bunty-jev stariji brat, je prekinuo skolovanje, i voli da se bavi hrvanjem. Videvsi to, otac, Babuji ga je naterao da zavrsi kurs fizickog trenera za koji je dobio certifikat. Na temelju toga, dobio je posao kao licni trener u teretani. Iako slabo sta zaradjuje, zelje njegove zene su za njega zapovest. I nije ga briga sta ce da kosta da bi ispunio svoje zelje ili zelje svoje zene.

BADI BHABI
A selfish woman, Badi Bhabhi believes in divide and rule. Born into a rich family, she never lets an opportunity escape without reminding everyone about her lineage. She is very dominating over her husband and manages to make him do whatever she pleases. Though she may entice him to leave the house and set up home elsewhere, she will never want to do that because she is aware that if that happens, she will have to do a lot of work, which she clearly is not cut out for.

BADI BHABI...snajka, zena od starijeg brata (slika dolazi naknadno)

Sebicna zena, Badi Bhabhi veruje u pravilo "Podeli pa vladaj". Rodjena u bogatoj porodici, nikada ne propusta priliku da podseti sve oko sebe o svom poreklu. Ona je vrlo dominantna nad svojim muzem i uspeva uvek da natera svog muza da ucini sve sta ona hoce. Iako bi mogla da ga nagovori da napuste kucu i zive odvojeno, ona to nikada nece pozeleti da ucini, jer je svesna da kada bi se to desilo, ona bi bila ta koja bi morala sve da radi u kuci, sto joj ne pada na pamet, jer ona za to nije rodjena.

Rathna...Badi Didi...Starija sestra od Bunty...ljuta sto se brat zeni pre nje

Sursaraswati Mishra is the youngest born of the Mishra family. A pampered one, everyone is very fond of her. She is a worldly wise girl who knows how to avoid difficult or testy situations. Being a good singer, she is also popular in her locality. She is fond of the good life and wants to go abroad.

CHHOTI...mladja sestra koju zovu Sada

Sursaraswati Mishra je najmladji clan porodice Mishra. Mazena i pazena, svi je prosto obozavaju. Ona je devojka svetskog nazora koja zna dobro da izbegne teske i skakljive situacije. Posto je dobra pevacica, takodjer je jako popularna u svom kraju. Voli dobar zivot i zeli da putuje van zemlje.

MR. CHATOPADHYAY

An ex professor of Harvard University, he is a well educated and classy man whose lifestyle reflects it. But his roots are still in Benaras. He belongs to the upper middle class and is of a progressive thinking. His daughter is the apple of his eye and he wishes for her to get married with a well educated man and settle abroad.

MR. CHATOPADHYAY

Bivsi profesor na Univerzitetu Harvard, visoko obrazovan i lepo vaspitan covek, ciji stil zivota to i oslikava. Njegovi su koreni u Banaras-u. Pripada gornjem srednjem stalezu i vrlo je naprednih shvatanja. Njegova kcerka je zenica njegovog oka, i on zeli da se ona uda za obrazovanog coveka i da zivi van Indije.

A happy go lucky girl, she is beautiful and full of life. She is a well educated girl who has spent her childhood abroad . but in spite of being abroad for so long, she is still very Indian at heart. She finds her self falling in love with Bunty because of his innocence, honesty and the fact that he has a heart of gold.

SAAGARIKA CHATOPADHYAY

Vrckava i vesela devojka, prelepa i puna zivota. Ona je visoko obrazovana devojka koja je provela svoje detinjstvo van Indije, ali uprkos tome sto je tako dugo bila u inostranstvu, ona je ui dalje u svonm srcu Indijka. Ona se zaljubila u Bunty-ija zbog njegove nevinosti, postenja i cinjenice da ima zlatno srce.

Otvoren je forum serije Hum Hain Na, i evo ga link:

http://www.india-forums.com/forum_topics.asp?FID=912
Edited by loveansh - 10 years ago
Sneha.Love thumbnail
Evo ovo je link gde Gina daje Live Update (znaci da gleda epizodu i prepricava sta se desava) od danasnje prve epizode. Ja cu tamo prevoditi na nas jezik, pa dodjite tamo da procitate.

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=4150400#p112664693
NatalyMusketeer thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 3 Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Hvala ti za ovu prekrasnu dobrodoslicu, duso moja prelijepa

Proslu noc, cim sam dosla na ovu stranicu i zacula pjesmu znala sam da je to tvoja dobrodoslica, jer ti znas koliko volim ovu pjesmu i koliko mi mnogo znaci...hvala ti neizmjerno.

Naravno, htjela sam jos sinoc da ti se zahvalim ali sam previdela jednu stvar, da sam se osim svojoj kuci, vratila i mom starom olinjalom kompjuteru, koji je od srece sto me vidi poceo da trokira i da se koci i to bas onda kada ne treba...te ste tako ti i Duska ostale bez odgovora na vase lijepe rijeci dobrodoslice. Bilo mi je toliko krivo...doslo mi da razlupam ovo moje cudoviste...al sva sreca pa razmislih dobro, jer sta bih onda danas radila...

Tako sa malim zakasnjenjem ali od sveg srca

Mama πŸ€— , nema na cemu da mi se zahvaljujes...jednostavno sam se radovala tvom povratku jer naprosto volim osecaj kad znam da si tu negde u blizini...😳
A Fosili i ova pesma su mi spontano pali na pamet...ja volim skoro sve od njih i isto tako kao i ti, najvise volim bas ovu pesmu jer me ona uvek asocira na mog oca i njegova ramena koja su meni uvek, pa cak i onda kad bi uradila neko s*anje ( a dugacka je lista svih mojih "egzibicija" iz one rane mladosti pa i nesto kasnije...πŸ˜†) kad se hvatao za glavi i kad je trebalo da me dobrano kori, pruzala maximalnu podrsku...jos nesto manje od 3 sedmice i ja cu opet staviti moje ruke na ramena mog Sancho Panse i vec sad znam da ce on to jutro vec u zoru parkirati svoj Rosinante tako da iz njega vidi na bulevar i cekati da stigne njegov Don Quihot sa savernih mora...ufff...sve mi suze gruvaju na oci...jedva cekam...a tako nekako odprilike cekah i da se ti vratis, svako malo provirujuci jel se upalila zelena lampica kod loveansh...❀️

Sneha.Love thumbnail

Evo prevoda sadrzaja prve epizode koja zapocinje sa Prats, sto znaci da su nakon sto su nju angazovali, bacili u kos sve ono sto su snimili pre njenog dolaska i poceli sve iznova. Ko sto i treba, jer iako kazu da je to show koji u centru ima muskarca, mislim da ce im Prats tu pomrsiti konce, jer se vec sada vidi cije se slike vise gledaju i ciji se clanci vise citaju. Eto...koga interesira sta se desava u Pratsinoj novoj seriji.😊

Hum Hain Na 1st September 2014

Sagarika izlazi iz autobusa na autobusnoj stanici u Banarasu i srecna je. Njena je tetka, koja ju je tu sacekala, zovne, i ona joj prilazi govoreci joj da je tu nakon 5 godina. Kaze da je srecna jer se njena majka udala u ovom gradu. Tetka prica o tome da ce se i ona, Sagarika tu udati. Sagarika joj kaze da prestane da prica o njenom vencanju. Prilazi joj njena rodjaka i pozdravlja je saleci se u vezi njenog buduceg vencanja. Pita je kakav joj je momak potreban? Vidi se Bunty koji se vozi na svom motoru kroz Banaras. Ugledao je coveka koji vozi riksu kako je pao i prisao mu je da mu pomogne i da mu podigne riksu, i daje mu nesto novaca, casteci ga u ime vencanja njegovog brata koje treba toga dana da se desi.

Vide se razni ljudi u kuci Bunty-ja koji se pripremaju za ceremoniju vencanja. Stariji brat od Bunty-a koji se zove Pappu pomaze gostima i pita svoju majku da mu pomogne da mu izabere odecu za vencanje. Dolazi njegov otac, i grdi ga, govoreci mu da je vec sada poslusan i da slusa svoju zenu, cak i pre vencanja. Pappu ga moli da mu pomogne da stavi neki religiozni konac (vrpcu). Otac mu pomogne, a potom grdi zenu sto nije i za njega pripremila odecu. Ona mu kaze da mu je odeca na krevetu. Rathna dolazi kuci i ukljuci se u razgovor sa Sadom. Otac pita svoju zenu gde je Bunty, i ona mu kaze da je isao da pokupi i dovede Ramu.

Sagarika ulazi srecno u svoju kucu, i postaje emocionalna kada ugleda sliku svoje majke, koja visi na zidu ukrasena garlandima. Kaze joj da joj je nedostajala u Londonu, iako tamo ima mnogo prijatelja. Tetka je vidi da place i pita je sta se desilo. Otac je pita da li joj nedostaje majka? Ona njega pita zar njemu ne nedostaje i zeli da je on zagrli, ali on to ne uradi vec grdi tetku sto je ostavila polomljen ram na slici. Sagarika kaze da je vazna slika njene majke a ne ram, ali da otac to ne razume.

Bunty dovodi tetka Ramu kuci. Otac to vidi i ljutito odlazi u svoju sobu. Bunty ide kod njega i obavestava ga da je stigla Rama. Otac: Pa sta onda? Buntyjeva majka pozdravlja Ramu i njenog muza Biharilal-a. Rama kaze da se srecu nakon mnogo godina. Mladja Buntyeva sestra Sada je srecna kada ugleda Ramu. Rama pita za Ratnu, ali Ratna je ljuta sto se Pappu zeni pre nje. Sada je smiruje. Bunty sa druge strane moli oca da se sretne sa Ramom. Otac izlazi napolje i ljutito pita Ramu (koja mu je ocito sestra) da li je obavestila njihovog oca da ce doci ovde. Ona mu kaze da nije. On je pita kako je onda ona dosla ovde? Ljuti se na posluzitelja. Rama kaze da je dosla na vencanje svog starijeg necaka, na poziv mladjeg necaka, i pita svog brata zasto nije dosao da je pozdravi, i pocne da place. On je pita zasto place u ovim srecnim trenucima i nahrani je sa slatkisima. Oboje se zagrle i podele emocionalni trenutak. On se tada pozdravi srecno sa njenim muzem, Biharilalom. Druga tetka kaze Buntyiju da je uradio dobro sto je doveo Ramu i savetuje ga da ne bude tako arogantan kao njegov otac.

Otac obavestava sve clanove porodice o njihovim zadacima i obavezama u toku vencanja. Kaze cuvaru da osvetli celu ulicu. Pappu dolazi tamo i ljuti se na njega sto je pomenuo ime njegove buduce zene. Onda kaze Buntyju da njegova buduca zena ne voli narukvice.

Sagarika kupuje nanogice (paayal) u prodavici nakita. Buntyijev rodjak uzima joj pred nosom one koje su se njoj svidele, pre nego sto ih je ona uspela kupiti. Ona izlazi napolje iz prodavnice i pocinje da grdi muskarce u Banarasu. Bunty to cuje. Sagarika i njena rodjaka pricaju da su muskarci celoga sveta arogantni, i ona daje primer svog oca. Rodjaka je pita kakvoga muskarca ona treba? Sagarika joj kaze da zeli osecajnog muskarca koji ce da je razume. Buntyjev rodjak mu daje nanogice i isprica mu sta se desilo u radnji. Bunty pita da li je ta devojka jos u radnji? Rodjak mu kaze Sagariku koja ulazi u riksu. Bunty je pocinje slediti. Sagarika i njena rodjaka pricaju o tome kakav njoj muskarac treba, i rodjaka joj kaze da ce tesko pronaci muskarca koji ce da cita tihe glasove njenog srca. Buntyjev se motor pokvario dok ih je sledio. Sagarika seta sa rodjakom pored reke. Prilazi im Bunty i pokazuje joj nanogicu i pita da li je njena? Rodjaka kaze da ju je neki neotesanac uzeo pre nego sto ju je njena rodjaka uspela kupiti. Bunty se izvinjava zbog greske koju je uradio njegov rodjak i daje joj nanogice, govoreci joj da zna razlog zasto je zelela bas te nanogice. Sagarika ga pita da li je samo zbog toga trcao za njima? On kaze da jeste i odlazi, dok ona sa smeskom gleda za njim.

Precap: Prikazana je ukratko cela nedelja, sta ce se desavati.