bold...I translated Biki's words dedicated to all of you dear friends who made her day really special. 😊
Kao sto sam vise puta rekla Branka duso mojaNemogu opisati ove osecaje,zaista su neverovatni i posebni.Moji prijatelji sto na fb,vi ovde na IF ste ucinili ovaj dan da se osecam specijalno i upravo posebno. Ovaj mi je dan doneo toliko ljubavi,toliko emotivno sve to za mene ,😭😭😭prosto da ostajem bez reci jer ne mogu na pravi nacin u ovom mom emotivnom stanju da se iskazem onako kako bi htela i kako to vi svi zasluzujete.ovaj dan se ne zaboravlja,urezali ste mi ga u srce svi vi dragi ljudi sirom planete ,moji najmiliji da cu pamtiti celog zivota,jer su ovo jedni od mojih najsrecnijih trenutaka u zivotu.😳Veoma sam zahvalna od sveg srca moga, 🤗svim prijateljima koji su mi uputili toliko toga,toliko lepote i ljubavi u jednom jedinom danu da prosto ne znam kako da se nosim sa tom kolicinom.
I can not describe this feelings, they are truly unbelievable and special.
My friends, those from FB and you here on IF made me feel really special on this day. This day brought to me so much love, all this is so emotional for me 😭😭😭, so much that I am just speechless, because I can not find a proper words, in this emotional state that I am in right now, to say everything I would like to say, and the way you all deserve.
This day is unforgettable for me, all of you dear people, all around this Planet, engraved this day in my heart, my dearest friends, so I will remember it the whole my life, because this are one of the happiest moments in my life.😳
I am truly grateful, from all my heart 🤗 to all my friends who send me best wishes and send me so much love and beauty in this one day, that I truly do not know how to cope with all this emotions.Hvala najdraza moja,na ovakom divnom gestu koliko samo ti je trebalo vremena sa tvojim PC da sve to postavis na vise mesta i da pre toga pronadjes sve to ,divne citate,poruke i poklone i toliko toga lepog da napises ,zaista ne znam na koji nacin da ti se zahvalim.Hvala ti za divan meni i lepo vince pa uzdravlje duso mojaPocecemo da mezimo 😆uskoro...dok stignu gosti😳A do tada jedno veliko❤️ od mene za tebe i sve vas🤗
And here is from me one big ❤️ for all of you 🤗
Good Morning to you all my sweet Serbian Friends😃
Good morning all!
Riya love your kissing cats!
🤣 Dobra fora!!!
comment:
p_commentcount