Biki...🤗 palis li me palis...😆 sve onako na tenane...malo odelce pa onda Toweliya...😲 ko grom iz vedrog neba...cekaj malo, samo da prebaci sajt...pa da ti opalim odgovarajucu bubicu...mislim, tvoju bubicu...🤣
Originally posted by: ahilajkula
Branka ,Brankic ,predivne ste sve doista .Veoma se ugodno osjecam na ovim stranicama. Zapravo,osjecam se kao kod svoje kuce ,svoj na svome ...mislim i na Dugu i na SY.Veoma sam kreativna od rodjenja(bez lazne skromnosti) ,ali sam se,tek nedavno malo upoznala sa kreiranjem ovih slicica . Inace na twiteru nisam posebno aktivna ,ali redovno provirim kod Sidda i Prat ,pa ako bude trebalo za neku novu akciju ,tu sam kao pojacanje .Lijepo je biti kod kuce ,medju svojima ...Volim vas sve drage moje SidYushe ,koje sad ,uglavnom sve mirno spavate i sanjate SY snove .Bog vas blagoslovio !p.s.Tvoje sve kreacije su predivne ,a prvjenci su najdrazi 😊 .Vidim u stvari da su na ovim nasim stranicama sve talentovane i veoma kreativne cure na celu sa nasom Biki . Sve za nasu SY. Nadam se i vjerujem da i oni misle o nama i da nas vole kao i mi njih 😊 . Brankic 🤗!SidYushe ❤️ !
Nats Ja sam opaljena i zapaljena odavno,a sve je pocelo izlazkom ispod tusa pa kada sam se tek onda upalila evo jos se nisam ugasila ,dzaba i mleko sto sam pila i pijem i dalje ,jos se debelo iznervirah na sajtu gde to postavljam,ostadoh 6 h oko svega... ...oci mi umalo ispale a sad lepo cekam te za tu pesmu,necu li doci malo k'sebi ,posle eksplozije
comment:
p_commentcount