Word Count: 0
Yippeee...bye bye lanci, katanci i laserski zraci & chains, padlocks and laser beams...Plovi ladjo, plovi bela ladjo...svet je djungla, ja se opet snadjoh...[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5e9XEluq6pw[/YOUTUBE]
Konacno i ja malo da upadnem ,nesto sam istrazivala po netuCestitam Drago mi je da si se konacno resila LKZ, samo nisam sigurna do kada,jer to zavisi od tebe sta ces otkuckati i gde ... ,nemoj posle samo da se Razmislii reci sebi sto se LKZ tice jednom za svagda , jer samo tako ces moci biti slobodna i uzivati ovde u prelepim duginim bojama. Da li je toNema vise ,
Good morning friends!
Such a lovely collection of collages/siggies, thank you all, Biki, Branka and Ahila!
Hey Riya, wassup, very good morning to you!
Originally posted by: loveansh
Hvala Duska za ova prekrasna secanja na trenutke koje smo svi toliko voleli, koje smo uvek zeljno iscekivali, i tko zna koliko ih puta odgledali. Postoji nesto u SY, potpuno neobjasnjivo, sto nas je sve dotaklo tako duboko, da to, ni nakon ovoliko vremena koje je proslo od kako su razdvojeni, jos uvek u nama budi osecaj topline i stavlja osmeh na lice kada pogledamo ove slike . Prekrasna secanja π³ β€οΈ
Ja sam zbog SidYushe ove godine u maju, kada je bilo tacno dve godine od kako je Sid usao u BV a Shiv u zivot Anandi, naucila da radim ove moje kolaze, jer smo imali neku akciju na twitteru zeleci da trendujemo SY...nije nam uspelo, bilo nas je premalo, ali smo se dobro zabavljali a ja sam naucila nesto novo ππ Evo, ovo su dva kolaza, od mojih prvih radova π³
Just to say hello to you all, wish you a nice rest of the evening and our friends, beautiful morning.Enjoy every seconds, minutes, hours, days your lifeπ€----------------------------------Tek tako...za dusu se zasilo jedno ime(SY), jedan lik, jedan daleki svet.Tek tako...u oku ucrtao onako bez mane savrseno, zauvek.Tek tako...poput vremena, skriveno, tajno, nedokucivo, neophodno.Tek tako...odnekud, jedan razliciti svet, postane razlog, osmeh, smisao...LJUBAV --------------------Love SYβ€οΈ---------------------------------------Jeste stari rad ali ...πGood night all girlsπ€-------------------------------------Oprostite ja sam bas zauzeta,imam toliko toga da zavrsim,uradim,svaki dan mi se to skuplja,gomila,nikako ne mogu da stignem da budem vise na FCSY i ovde i bilo gde drugde.Zaista nista ne postizavam,a imam i licnih obaveza.πNon stop kada sam za kompom radim nesto kao npr.π
comment:
p_commentcount