Hvala ti sto si ih postavila ovde u nas dugom obojeni CC, Ja cu ih prebaciti u prvi, uvodni post, zajedno sa Bikicinim kreacijama i to ce u svakom sledecem CC-u da bude na prvoj strani. Stvarno su prekrasno uradjene slike. ❤️ Bozanstvene. SY u nasim srcima i dusi ❤️
@
Natali sreco medena, hvala ti za one plave linkove i oni ce ici na prvu stranu.
Htela sam reci svima koji ste novi ovde na IF kako je najlakse da nadjete ovo mesto a i ostala koja posecujete. Gore u desnom uglu ekrana kada ste ulogovane u svoj profil na IF ima dugme na kome pise
My Posts i ispod toga broj postova koji ste ispisale ovde na forumu. Sada, kada kliknete na to, otvorit ce vam se stranica sa svim vasim postovima, koji su iskazani u vidu brojeva. Dakle na vrhu te stranice imate
Topic...tu pise SY FC ili Somewhere over the rainbow i ispod toga brojevi vasih postova, kada kliknete na poslednji broj on ce vas odvesti direktno u vas poslednji post u tom topicu... Pored Topic pise
Starter...to je osoba koja otvara FC ili CC sto bi bila Gina u FC i ja ovde...onda imate
Replies...tu pise broj koji pokazuje koliko je postova ispisano u tom topiku...pa posle ide
Views...tu pise broj koji govori koliko je puta pregledan nas topik (ja sam i dalje zaprepascena da smo toliko citane 😃 I poslednje imate
Last post...gde imate ime onoga tko je poslednji pisao u topiku i kada...
Verujte mi to mnogo olaksava snalazenje na forumu, pogotovo kada duze budete bile ovde i imale veci broj bodova. Meni je trebalo dobrih deset nmeseci da to naucim (sve uz pomoc Bikice, bez nje bih bila potpuno izgubljena ovde) Tako, ako bilo sta zelite pitati, slobodno to uradite i Natali i ja, a i Biki kada dodje cemo vam rado pomoci.
comment:
p_commentcount