Word Count: 0
A woman whose smile is open and whose expression is glad has a kind of beauty no matter what she wears!!
Lepa sanjalacka vece...a kome da pozelim..nema nikog ovde
Mene tako sa vremena na vreme uhvati jaka nostalgija...gde mi sva osecanja prorade i nedaju mi mira...jos uz ovu pesmu...I tako ja zasednem i gledam...pa odem u labos da se jos vise dotucem...i kada se sastane sve sa ovom pesmom-dijagnoze kod mene nema-------------------------------Ali sreca je uvek bila tamo gde je neko umeo da voli i ziveo za svoja osecanja. Ako ih je negovao, ako ih nije gazio i potiskivao, ona su mu donosila zadovoljstvo. Lepota ne pruza radost onome ko je poseduje, vec onome ko ume da je voli i da joj se divi. ---------- I tako se ja divim ovoj lepoti...koju svim srcem volim-SY- i ostace tako za veka.-------------------------------------------------Pozdrav svim clanovima
Originally posted by: loveansh
Nataly srecice, zao mi je sto te muce LKLZ (Lanci, Katanci i Lasersi Zraci) no bit ce bolje, strpljen- spasen. Sto se tice nove pidzamice, ne mogu ti pomoci, ali sigurna sam da ce Biki vec nesto da pronadje.
comment:
p_commentcount