Originally posted by: Bikica_Biki
Dobra noc i dobro jutro devojciceπ€(niti noc,niti osvanulo-nesto izmedjuπ)Sad stigoh da se samo javnem pa da bezim u krpice .π³Nadam se da ste mi svi dobro,sto od srca zelim.β€οΈπ€Takodje se nadam da je Kety uspesno zavrsila zubic,da nije boleloπ³Ja sam se malo ucutala,povukla,shodno danima posta.πInace ,konacno i kod nas lepi dani stigli,vise obaveza po stanu i kojesta svasta treba zavrsavati.πA sad jedna lepa pesmica π³...nisam vam nikad mislim rekla da ludo obozavam E.Iglesiasaπ³ali sad necu vise nista ni misliti ,niti reci o njemuβΊοΈ---------prevod pesme-----------PlesimoPlesimoOve noci plesemoDajemo ti ceo svoj zivotOstani sa mnomVeceras plesemoSvoj zivot ostavljam u tvojim rukamaMi preuzimamo plesni podijumNista vise nije zabranjenoNe daj da mi svet zamagli vidNe dozvoli da romansa prodjeNista ne moze da nas zaustavi vecerasPlesimo, pusti da te ritam preuzmePlesimoVolim te ljubavi moja, plesimoZivecu ovu noc zauvekPlesimoVolim te ljubavi moja, volim teVeceras sam tvojMozemo da ucinimo da se to desi, tako sam siguranSada pustam da odeMislim da postoji nesto sto bi trebala da znasNecu napustati tvoju stranuPlesacemo celu nocDohvaticu zvezde(whoa, oh oh oh) Veceras plesemo(whoa, oh oh oh) Kao da sutra ne postoji(whoa, oh oh oh) Ako ostanes sa mnomVolim te, moja ljubaviOstani sa mnom, vecerasOstani, duso moja-------Ples je pesma u kojoj je svaki pokret rec.--------------Plesati mozes bilo gde. Cak i u vlastitom srcu.--------------Postoje precice do radosti, ples je jedna od njih.--------------Plesi zbog ekspresije, ne impresije!---------------Nitko ne brine ako ne znas plesati dobro. Samo ustani i plesi.~Dave Barry-----------Great dancers are not great because of their technique. They are great because of their passion.----------------Nobody cares if you can't dance well. Just get up and dance.Dave Barry------------------- Movement never lies. It is a barometer telling the state of the soul's weather to all who can read it.Martha Graham---------------- Dance isn't something that can be explained in words. It has to be danced.Paige Arden------------------Tako devojke,vezbajte i zaplesite...Idem i ja zaplesati kroz svoje snoveπ³ Laku noc meni,nekome lepo jutroπ€
comment:
p_commentcount