Returning of the written off # 86 Invited only - Page 31

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.1k

Users

5

3k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 2 Thumbnail
Posted: 8 years ago

Originally posted by: tijara

Devojke, sretan svima 8. mart sa zakasnjenjem i nadam se da ste sve dobro i da kod vas nema poplava. Ovde kod nas u Kraljevu Grdica obavezno strada, i dzaba vec dve godine apeluju da se gradi bedem , nista... A kisa i dalje pada.

I tebi srean 8.mart 😊 Kod nas stanje zasad pod kontrolom ali su se potrudili i izgradili dublje korito Koliko ce trajati,vidjet cemo...
nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Ja ne gledam ni tv kad jedem a kamoli da blejim u ogledalo πŸ˜†πŸ˜† znaci za mene ovo je cisti promasaj πŸ˜†
Znas sta mi se desilo za vikend Sjedimo swami i ja u jednom restoranu a sinak u igraoni I kaze swami mogli smo naruciti palacinke Posto u porciji dodju dvije ogromne palacinke,nas dvoje uvijek narucimo jednu porciju A sinak moze sam pojesti cijelu porciju πŸ˜† I stigla nasa porcija,ja licem okrenuta prema konobarima,swami ledjima,tanjir je ispred mene i ja sjecem i hranim muza jer je njemu mrsko Konobari vide samo mene da jedem πŸ˜ƒ Nakon 15 min swami kaze idem ja reci njima da naprave i za sina palacinke,pa cemo kuci Prilazi on konobarima i kuharu i kaze jos jednu porciju palacinki i odmah produzio do igraone A njih petorica se automatski okrecu prema meni sa ovim izrazom 😲😲 a ja 🀣😭🀣 suze su me oblile πŸ˜†πŸ˜† a oni skontali da je to meni i ne znaju ni sakriti nego i dalje bulje u mene 🀣 🀣 ono u stilu ma gdje ce ti stati tolike palacinke 🀣

🀣

Ma sta te briga, bila si zvezda veceri. Dobro pa ti nisu trazili autogram 🀣
Kety76 thumbnail

bas tako πŸ‘πŸ‘
nn027 thumbnail

I tebi srean 8.mart 😊 Kod nas stanje zasad pod kontrolom ali su se potrudili i izgradili dublje korito Koliko ce trajati,vidjet cemo...

Kod nas su se izgleda potrudili jedino oko svojih dubljih dzepova
Proglaseno je vanredno stanje na celoj teritoriji.
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Bice jos treninga πŸ˜‰πŸ˜ƒ
Kako je sinak sad? Nadam se da nije nista ozbiljno u pitanju.

Ne znam ni ja sta je u pitanju,pomalo kaslje i curi mu nos ali nista strasno Sinoc je puno skakao u igraoni i mokar do koze bio Vani je neki hladan vjetar bio,imao je kapu ali moguce da ga je tih 5 min do auta bas zeznulo pa dobio groznicu
nn027 thumbnail

Opet me "posjetila" obozavateljka πŸ˜† vidi se da joj falim πŸ€ͺ

Idem u krevet,sutra ustajem rano A trebam i sina na trening voditi Sad sam u problemu,nasminkati se ili ne πŸ˜• 🀣
Laku noc πŸ€—
Postavi je za predsednicu fan kluba 🀣
Nasminkaj se, naravno. πŸ˜‰ πŸ˜ƒ

Kako je prosla priredba? Jel' koreografija bila OK?πŸ˜†

Laku noc. Odmaraj πŸ€—

Predsjednicu vec imam πŸ˜‰
Nismo ni isli na trening Jutros u 4 dobio groznicu,pa temperaturu,...Priredba prosla ok,nije bilo cici mici πŸ˜†πŸ˜†

Bice jos treninga πŸ˜‰πŸ˜ƒ
Kako je sinak sad? Nadam se da nije nista ozbiljno u pitanju.

Ne znam ni ja sta je u pitanju,pomalo kaslje i curi mu nos ali nista strasno Sinoc je puno skakao u igraoni i mokar do koze bio Vani je neki hladan vjetar bio,imao je kapu ali moguce da ga je tih 5 min do auta bas zeznulo pa dobio groznicu

Dobro je. Procice to. Samo da nije nista ozbiljnije.
Kety76 thumbnail

🀣

Ma ja sam oplakala 🀣 a kad sam rekla swamiju on se naljutio hoce da im ide tamo,kaze pa i da si sebi narucila sta idiote boli briga,neka rade svoj posao πŸ˜†πŸ˜† Jos kad se konobar pojavi i bojazljivo pita njega jel da ovdje tanjir kod nje 🀣🀣 a swami drsko to je za sina πŸ˜†πŸ˜† a ja pod stolom od smjeha 🀣 🀣 a konobar sa olaksanjem a za djecakaaa 🀣
nn027 thumbnail

http://zdravljesvakidan.info/zelite-smrsati-rijesenje-vam-cijelo-vrijeme-prolazi-ispred-nosa/

Mislim da je ovo neko vec postavljao, ali da se podsetimo..πŸ˜†

Ja ne gledam ni tv kad jedem a kamoli da blejim u ogledalo πŸ˜†πŸ˜† znaci za mene ovo je cisti promasaj πŸ˜†
Znas sta mi se desilo za vikend Sjedimo swami i ja u jednom restoranu a sinak u igraoni I kaze swami mogli smo naruciti palacinke Posto u porciji dodju dvije ogromne palacinke,nas dvoje uvijek narucimo jednu porciju A sinak moze sam pojesti cijelu porciju πŸ˜† I stigla nasa porcija,ja licem okrenuta prema konobarima,swami ledjima,tanjir je ispred mene i ja sjecem i hranim muza jer je njemu mrsko Konobari vide samo mene da jedem πŸ˜ƒ Nakon 15 min swami kaze idem ja reci njima da naprave i za sina palacinke,pa cemo kuci Prilazi on konobarima i kuharu i kaze jos jednu porciju palacinki i odmah produzio do igraone A njih petorica se automatski okrecu prema meni sa ovim izrazom 😲😲 a ja 🀣😭🀣 suze su me oblile πŸ˜†πŸ˜† a oni skontali da je to meni i ne znaju ni sakriti nego i dalje bulje u mene 🀣 🀣 ono u stilu ma gdje ce ti stati tolike palacinke 🀣
🀣

Ma ja sam oplakala 🀣 a kad sam rekla swamiju on se naljutio hoce da im ide tamo,kaze pa i da si sebi narucila sta idiote boli briga,neka rade svoj posao πŸ˜†πŸ˜† Jos kad se konobar pojavi i bojazljivo pita njega jel da ovdje tanjir kod nje 🀣🀣 a swami drsko to je za sina πŸ˜†πŸ˜† a ja pod stolom od smjeha 🀣 🀣 a konobar sa olaksanjem a za djecakaaa 🀣

🀣 🀣

Word Count: 1

Kety76 thumbnail

Originally posted by: Bikica_Biki

Dobro vece devojkeπŸ€—

Neko raspolozenje...u stilu 90-tih...
Poslusajte i pesme iz 90-tih...
Iako se desavala razne teskoce tokom tog perioda...svasta sam prezivela...ali ova muzika je vracala u zivot...
Ja sam odabrala neke...pa vi probajte...

dobro vece Biki πŸ€— ovo je moja
Kety76 thumbnail

Hvala Biki πŸ€—

ovo je moj "favorit" 🀣

🀣

Word Count: 0