Devojke, sretan svima 8. mart sa zakasnjenjem i nadam se da ste sve dobro i da kod vas nema poplava. Ovde kod nas u Kraljevu Grdica obavezno strada, i dzaba vec dve godine apeluju da se gradi bedem , nista... A kisa i dalje pada.
Devojke, sretan svima 8. mart sa zakasnjenjem i nadam se da ste sve dobro i da kod vas nema poplava. Ovde kod nas u Kraljevu Grdica obavezno strada, i dzaba vec dve godine apeluju da se gradi bedem , nista... A kisa i dalje pada.
Ja ne gledam ni tv kad jedem a kamoli da blejim u ogledalo ππ znaci za mene ovo je cisti promasaj πZnas sta mi se desilo za vikend Sjedimo swami i ja u jednom restoranu a sinak u igraoni I kaze swami mogli smo naruciti palacinke Posto u porciji dodju dvije ogromne palacinke,nas dvoje uvijek narucimo jednu porciju A sinak moze sam pojesti cijelu porciju π I stigla nasa porcija,ja licem okrenuta prema konobarima,swami ledjima,tanjir je ispred mene i ja sjecem i hranim muza jer je njemu mrsko Konobari vide samo mene da jedem π Nakon 15 min swami kaze idem ja reci njima da naprave i za sina palacinke,pa cemo kuci Prilazi on konobarima i kuharu i kaze jos jednu porciju palacinki i odmah produzio do igraone A njih petorica se automatski okrecu prema meni sa ovim izrazom π²π² a ja π€£ππ€£ suze su me oblile ππ a oni skontali da je to meni i ne znaju ni sakriti nego i dalje bulje u mene π€£ π€£ ono u stilu ma gdje ce ti stati tolike palacinke π€£
I tebi srean 8.mart π Kod nas stanje zasad pod kontrolom ali su se potrudili i izgradili dublje korito Koliko ce trajati,vidjet cemo...
Bice jos treninga ππKako je sinak sad? Nadam se da nije nista ozbiljno u pitanju.
Opet me "posjetila" obozavateljka π vidi se da joj falim π€ͺ
Idem u krevet,sutra ustajem rano A trebam i sina na trening voditi Sad sam u problemu,nasminkati se ili ne π π€£Laku noc π€Postavi je za predsednicu fan kluba π€£Nasminkaj se, naravno. π πKako je prosla priredba? Jel' koreografija bila OK?πLaku noc. Odmaraj π€Predsjednicu vec imam πNismo ni isli na trening Jutros u 4 dobio groznicu,pa temperaturu,...Priredba prosla ok,nije bilo cici mici ππBice jos treninga ππKako je sinak sad? Nadam se da nije nista ozbiljno u pitanju.Ne znam ni ja sta je u pitanju,pomalo kaslje i curi mu nos ali nista strasno Sinoc je puno skakao u igraoni i mokar do koze bio Vani je neki hladan vjetar bio,imao je kapu ali moguce da ga je tih 5 min do auta bas zeznulo pa dobio groznicu
π€£Ma sta te briga, bila si zvezda veceri. Dobro pa ti nisu trazili autogram π€£
http://zdravljesvakidan.info/zelite-smrsati-rijesenje-vam-cijelo-vrijeme-prolazi-ispred-nosa/
Mislim da je ovo neko vec postavljao, ali da se podsetimo..πJa ne gledam ni tv kad jedem a kamoli da blejim u ogledalo ππ znaci za mene ovo je cisti promasaj πZnas sta mi se desilo za vikend Sjedimo swami i ja u jednom restoranu a sinak u igraoni I kaze swami mogli smo naruciti palacinke Posto u porciji dodju dvije ogromne palacinke,nas dvoje uvijek narucimo jednu porciju A sinak moze sam pojesti cijelu porciju π I stigla nasa porcija,ja licem okrenuta prema konobarima,swami ledjima,tanjir je ispred mene i ja sjecem i hranim muza jer je njemu mrsko Konobari vide samo mene da jedem π Nakon 15 min swami kaze idem ja reci njima da naprave i za sina palacinke,pa cemo kuci Prilazi on konobarima i kuharu i kaze jos jednu porciju palacinki i odmah produzio do igraone A njih petorica se automatski okrecu prema meni sa ovim izrazom π²π² a ja π€£ππ€£ suze su me oblile ππ a oni skontali da je to meni i ne znaju ni sakriti nego i dalje bulje u mene π€£ π€£ ono u stilu ma gdje ce ti stati tolike palacinke π€£π€£Ma sta te briga, bila si zvezda veceri. Dobro pa ti nisu trazili autogram π€£Ma ja sam oplakala π€£ a kad sam rekla swamiju on se naljutio hoce da im ide tamo,kaze pa i da si sebi narucila sta idiote boli briga,neka rade svoj posao ππ Jos kad se konobar pojavi i bojazljivo pita njega jel da ovdje tanjir kod nje π€£π€£ a swami drsko to je za sina ππ a ja pod stolom od smjeha π€£ π€£ a konobar sa olaksanjem a za djecakaaa π€£
Word Count: 1
Originally posted by: Bikica_Biki
Dobro vece devojkeπ€
Neko raspolozenje...u stilu 90-tih...Poslusajte i pesme iz 90-tih...Iako se desavala razne teskoce tokom tog perioda...svasta sam prezivela...ali ova muzika je vracala u zivot...Ja sam odabrala neke...pa vi probajte...
comment:
p_commentcount