Word Count: 0
Word Count: 0
Postavi je za predsednicu fan kluba π€£Nasminkaj se, naravno. π πKako je prosla priredba? Jel' koreografija bila OK?πLaku noc. Odmaraj π€
Originally posted by: Bikica_Biki
Onako usput sam nasla video na Twiteru i uradila par capsa od slatkog mog "zekice"β€οΈ
Hvalaπ€..Ja 31.marta idem na UZ abdomena i urinarnog trakta, tada ce sve da se vidi...π
Opet me "posjetila" obozavateljka π vidi se da joj falim π€ͺ
Idem u krevet,sutra ustajem rano A trebam i sina na trening voditi Sad sam u problemu,nasminkati se ili ne π π€£Laku noc π€Postavi je za predsednicu fan kluba π€£Nasminkaj se, naravno. π πKako je prosla priredba? Jel' koreografija bila OK?πLaku noc. Odmaraj π€Predsjednicu vec imam πNismo ni isli na trening Jutros u 4 dobio groznicu,pa temperaturu,...Priredba prosla ok,nije bilo cici mici ππ
http://zdravljesvakidan.info/zelite-smrsati-rijesenje-vam-cijelo-vrijeme-prolazi-ispred-nosa/
Mislim da je ovo neko vec postavljao, ali da se podsetimo..π
Originally posted by: Bikica_Biki
Dobro vece devojkeπ€
Neko raspolozenje...u stilu 90-tih...Poslusajte i pesme iz 90-tih...Iako se desavala razne teskoce tokom tog perioda...svasta sam prezivela...ali ova muzika je vracala u zivot...Ja sam odabrala neke...pa vi probajte...
comment:
p_commentcount