Returning of the written off #59 Invited only - Page 109

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

37.7k

Users

7

4.4k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ja znam za moj grad,tj Nis da ljudi rade po fabrikama za 150 evra sa fakultetom...u drzavnim firmama ljudi imaju i do 400 evra, a lekari svuda u Srbiji imaju plate od 500 pa do 900 evra,zavisno od toga da li rade u bolnici,sta rade,da li operisu i tako..

Da, nije isto da li radis u drzavnoj sluzbi, javnom preduzecu ili kod privatnika. I nije isto da li zivis u BG , NS ili u Nisu ili u Vranju.
Daltoni thumbnail
Anniversary 12 Thumbnail Group Promotion 7 Thumbnail Engager 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Da, nije isto da li radis u drzavnoj sluzbi, javnom preduzecu ili kod privatnika. I nije isto da li zivis u BG , NS ili u Nisu ili u Vranju.

U Vranju je sada bolje nego u Nisu..Nis je katastrofa ..ljudi rade sta god ,pa neki i za 100 evra mesecno po ceo dan..😕

Kety76 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 2 Thumbnail

Word Count: 0

nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2

Moze mi neko reci kolika je prosjecna plata u Srbiji,ali da se izrazite u eurima 😃

Interesuju me oni na budzetu,administrativni radnici,policija,medic.,sestre,...
A od visih kadrova doktori,ekonomisti,onako neki prosjek

Zavisi gde u Srbiji..U Beogradu i Novom Sadu je jedna prica, u ostatku Srbije druga..😕
Uh ja stvarno ne znam. Morala bih se malo raspitati kako je ovde kod nas.

Ja znam za moj grad,tj Nis da ljudi rade po fabrikama za 150 evra sa fakultetom...u drzavnim firmama ljudi imaju i do 400 evra, a lekari svuda u Srbiji imaju plate od 500 pa do 900 evra,zavisno od toga da li rade u bolnici,sta rade,da li operisu i tako..

U Vranju je sada bolje nego u Nisu..Nis je katastrofa ..ljudi rade sta god ,pa neki i za 100 evra mesecno po ceo dan..😕

Strasno 😕

Word Count: 1

Kety76 thumbnail

Ja znam za moj grad,tj Nis da ljudi rade po fabrikama za 150 evra sa fakultetom (ekonomisti,hemicari i ostali fakulteti...)...u drzavnim firmama ljudi imaju i do 400 evra osim ako nisu politicari pa imaju i vise, a lekari svuda u Srbiji imaju plate od 500 pa do 900 evra,zavisno od toga da li rade u bolnici,sta rade,da li operisu i tako..medicinske sestre imaju oko 350 evra, barem kod nas u Domu zdravlja,za bolnicu ne znam..Kod privatnika je plata od 150 do 250 evra u zavisnosti sta radis ali uglavnom niko nema vise od 250 a da nije recimo komercijalista koji ima fiksno 250 evra plus bonus od prodaje i tako..

sto se tice privatnika i kod nas je prosjek takav od 150-250 eura
a drzavna sluzba,administracija,policija od 300-400
Kod nas dr.imaju od 1000 e,opsta praksa a specijaliz. 1500 i vise
Ekonomisti,i sl sluzbe,fakultet,niko nema ispod 800 eura
malo me bune medic.sestre,kako one zaradjuju 350 a dr.500 ðŸ˜ē i kod nas med.sestre imaju od 350-400 eura
Tako je u mom gradu,ali Sarajevo,Tuzla,Mostar imaju vece plate,kao i vecina gradova koji pripadaju hrv.dijelu federacije

Kety76 thumbnail

totalno je blesav ðŸĪĢ
Kety76 thumbnail

Word Count: 0

Kety76 thumbnail

opet Barunitis ðŸĪŠ