EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #33 - Page 11

Created

Last reply

Replies

458

Views

31.7k

Users

27

7k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 13 years ago

Originally posted by: olla

Jasna, sto "ustao"?! Valjda, ustala... 😕

Oljice lapsus calami...zensko sam zensko sam😆 to sam pisala pre kafe 😃
Sneha.Love thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Veliki brat poziva Love u ispovedaonicu😉

Izvini Brate, sestro slatka 😛 nisam te cula. Evo komsija mi u susednoj sobi non stop
vezba pa se ne cuje dobro. Evo trcim sreca
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

ovo je od pre mesec dana 😉

Nema veze 😆😆 to znamo ja ti i foprumasice ali posetioci ne😉 pa nek upotrebe gugija 😆😆
MINA1971 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
ovo je slika od prosle godine sa dodele tih nagrada a ovoga pored neee meeremm gleedattt,mozete uci i videti celi sliku
jadra211 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Odoh sad da odgledam epizodu,valjda cu ostati ziva 🤢

Jeco draga duso , sta je sa tobom... ne daj se Ines za manje od 200 USD... nekad bese 100 al se vremena izmenila pa smo digli cenu 😆... malo sale nije na odmet 😃

... ali sad bez sve sale 😡... upravo stizem od dragog nam i milog nam zike 🤢... morala sam danas jos jednom da mu iskazem postovanje i ljubav prema najnovijoj epi i 'mal' ne riknuh a sta bi tek bilo da gledam... onaj bikuljin pogled pored naseg jadnicka papuanskog govori samo ovo: vidi sta sam ti uradio(la) od pesme mama 😡... ali doslovno 😡 na toj prvoj slici bez pustanja vidoja deluje kao da bikulja likuje pred svima (pise u onoj dugaskoj prici koju je Love prevela iz drasticno skracneog LU da je cela porodica tu)... naravno srecom ima na misu kolce za skrolovanje... ne znam sta bi bilo da sam morala duze da gi gledam... pa ona bas ima vrlo urokljiv pogled nije preporucljivo duze gledanje.. a on bas ko pravo sirocence se sav isklembecio kao da to vise nije isti covek... mnogo mi ga zao... valjda nece ni on dugo... a na nevidjeno je moj komentar isti kao onaj gore sa najlepsim smajlicem sa povrackom, hvala Kabici jos jednom 🤗 ... a ti Jeco moja, drz se cuvaj se i druzi se vise sa nama bice ti bolje... 🤗 docekacemo i mi nasih vise minuta 😈

LiliWorld thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Nema veze 😆😆 to znamo ja ti i foprumasice ali posetioci ne😉 pa nek upotrebe gugija 😆😆

koji izvor ovoga...treba detalji
Tenak thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Bila u izvidjanju pa kasnim. Elem, da podnesem izvestaj za one koje nemaju dobar stomacic. Daklen, kad su zveknuli ( al stvarno) u onu slamu imala sam osecaj da ga je nekho gruhnuo govnj... motkom! Toliko je bio srecan. A onda je mazi sa cvetkom zanovetkom, cini mi se da bese ljiljan/krin, a vi ste pametnice pa znathe kome se takovo cvece nosi. A pogledh mu prazhan, gledha kroz nju. Sve she misllim da on zelhi da sto pre dobije pedalino! Kad dodjose kuchi, pa ih Mahicak zezao zbog telefona, stideca curka utece. Moste mislit koliko je stideca. To se nemre opisat! Od svegha je najsladje ono kucence, ne znam okle ispade, al ga bikuljica ne dotaknu. Sva srecha, inace bih polupala monitor.
Volem Makancica al volem i Papucica, sve vise. 😉
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Konacno stigoh.

Primate li me za ponovno druzenje, jer sam u zasostatku od 4-5 dana.

Odakle da krenem

*Ajde, od pocetka ovog topica, pa cu videti dalje sta se desava.😃
MINA1971 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Bikulja ima isti izraz lica tokom cele epizode.Niti vidim zaljubljenost,niti stidljivost 🤢 A Papu se mrstio dok ju grlio 😃 😉

Joj Jeco srce moje ja nekoliko postova ispissalllaa i dobroo je dasvi vidimoo isto.Upss ne svii ima josss mooroonnnaa kojjjiii cee daa see up...ke od sreceee na ovvee sceenee po blatnjavoojjj barustinii😡
olla thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Oljice lapsus calami...zensko sam zensko sam😆 to sam pisala pre kafe 😃

Jasnice 🤗 nemo' me plasis por favor 😆
Svasta se ovde izdesavalo u skorije vreme