Dokle si stigla sa Crossom ? Da li znas da u januaru 2015. izlazi i cetvrti nastavak a za njim i peti..?😃
Ja sam na 149 strani i veceras zavrsavam. A ti? Jesi li procitala?
Citacemo i cetvrti i peti. Red je da, kad smo pocele, i zavrsimo sve. 😃
🏏 IPL 2026: Match 6 KKR vs SRH at Eden Gardens🏏
🏏IPL 2026 Match 7th CSK vs PBKS at Chennai🏏
AR s nth RISTA 2.4
Ramayna has overtaken X
What did Amar mean by this lol
MEHERs TRAP 3.4
How many books did you read in 2025?
Dokle si stigla sa Crossom ? Da li znas da u januaru 2015. izlazi i cetvrti nastavak a za njim i peti..?😃
Pa Biki nije da me nema tu sam ja samo na drugoj sekciji 😆 Svi znate gde me mozete naci 😉 Nisam vas napustila nego su mi se postovi sveli na "Dobro vece",pa se mislim bolje da se ne javljam nego samo da pozdravljam,a i nemerem ja vas stici ovde 😆 Kad malo dodjem sebi,eto mene jovo nanovo 🤗Zasto smo ja i Nadica maltene same ovde poslednja dva dana?😕
@Dal🤗draga gde si ti? Je'li sve ok?@Kety🤗 Nedostajes duso🤗nema te tri dana@Smekerice 🤗lepotice,drago mi je sto nam se javnes❤️mada bi vise volela da mozes da ucestvujes kao nekada 😳@Drajce🤗Od kada tebe nema ovde❤️nadam se da je sve ok😳
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qGMuTKG_wEE#t=12[/YOUTUBE]
Pa Biki nije da me nema tu sam ja samo na drugoj sekciji 😆 Svi znate gde me mozete naci 😉 Nisam vas napustila nego su mi se postovi sveli na "Dobro vece",pa se mislim bolje da se ne javljam nego samo da pozdravljam,a i nemerem ja vas stici ovde 😆 Kad malo dodjem sebi,eto mene jovo nanovo 🤗