Originally posted by: Daltoni
Moram nesto da vam ispricam . Mene je zaprepastilo ali mozda ja i nisam u "toku" jer nemam decu.
Evo o cemu se radi. Bratov sin ide u sesti razred i povremeno dodje kod mene da vezbamo matematiku. Imamo lep odnos, mislim prica samnom i sa sestrom o mnogim stvarima . Pre desetak dana imao je kontrolni i dosao da vezba. Pojma nemam kako je uopste do toga i doslo on nam je ispricao plan svog druga iz razreda. A plan je sledeci. Sad, u sestom razredu, treba se odluciti i odabrati devojcicu koju ces muvati u naredne dve godine , da bi je kresnu (povalio - mislim da se ovako nekako izrazio) na ekskurziji u osmom razredu. Ja sam pala sa stolice. Decko je smislio plan i lepo ga podelio sa decima iz razreda. Zaboravila sam pitati koliko ih je jos resilo da sprovedu taj plan. 😕
nemas se sta cuditi Nado,svaki dan na TV-u gledaju te tinejdzerske serije u kojima je opisan takav scenario 😡
a oni to shvataju kao poruku,bilo je na TV,to je ok i treba se toga pridrzavati
Ja mislim da je jos i gore, da gledaju po*nice na internetu Ne gledaju serije uopste koliko znam. Sva sreca pa je klinac otvoren i prica i sa nama i sa roditeljima. Rekla sam snajki da poprica sa njim o tome. Stvari su rano krenule u pogresnom smeru. 😕
Jao Nado, ja ne znam sta bih radila da moj sin dobije takvu ludu ideju..Hvala Bogu,za sada ga ne interesuju devojcice ni malo...