Stop making Imlie so Abla - Page 7

Created

Last reply

Replies

69

Views

4.1k

Users

22

178

Frequent Posters

PPak thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Visit Streak 90 0 Thumbnail + 2
Posted: 3 years ago

I wonder if the Imli with Sindoor is Adi's nightmare and not reality - at least I hope so.

1201598 thumbnail

Waise humari imlie is better than that heroine jiske har time Gall bladder main aag lagi hoti hai. I don't like when people compare my imlie to her.

NazGM thumbnail
Anniversary 3 Thumbnail Group Promotion 2 Thumbnail

Dünki bölümde şunu fark ettim.Malinie pastayı Aditya ya yedirirken imlie izliyor.Adi onu görüyor ve yutkunurken duraklıyor.üzüldü.Ama hiç kimse ona pasta vermedi.

Bugün imlie o kadar hakaret ediliyor aditya sessizce ağlıyor.Nezaman bu ortaya çıkacak 70 bölüm oldu hala bir açıklama yok.herkes diziyi izlemeyi bırakacam diyor.fanlar aşk istiyor.adilie aşkı

Edited by nazsun - 3 years ago
Aaliya_Fizz thumbnail
Anniversary 12 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail + 2

Jab trp mil rahi hai means log pasand kar rahe hai usko abla dekhne mein😆isliye abla tabla sab dikhayenge kyu ki log dekh rahe hai na🤣

Iss show ke makers ko upar wale ka vardhaan mila hai kuch bhi bata saktey hai trp jo mil rahi hai aur yeh aise ki bakwaas drama sey high hoti hai 🤣

NazGM thumbnail

Aaliya bir çevirebilsem yazdıklarını.Bugünki bölüm yine dokunaklıydı.

imliye kızmıyorum.o inançlarını yerine çıkıyor.

aditya yı b.s olarak seviyor.Henüz bir aşk belirtisi yok.

adi anının ona karşılık verdiği karşılık verebileceği kadarını verdi.hediye konusunda hakarete.

anu ona sindur için yükseldiğinde gözünden bir damla yaş geldi.bu beni çok etkiledi.açıkca düşüncelerini söyleyemese bile.duyguları gözyaşların yansıdı.bu acımakmı .hayır.içgüdüsel bir his.ben bu bölümdeki duygusal sevdim.

NazGM thumbnail
Morana thumbnail
Anniversary 13 Thumbnail Group Promotion 7 Thumbnail + 7

Congratulations Makers. Because of showing overdose of Adini and their romance now no body in the online fandom wants to see Aditya with Imlie , they want to see him with Malini only. Most of the comments taking Malini's name as the preferred one for Aditya below the star plus post. It's disheartening for an Adilie fan. Waise show mein Adilie hai hi kaha 😆

This is what the makers wanted right ?? Ho gayi inhke wish puri. 👏

NazGM thumbnail

çok üzgünüm.adini olursa biz fanlar kesinlikle bırakacaz diziyi

biz fanlar malinie-aditya da hiç bir ruh görmüyoruz.bizmi kör olduk.yapımcılar bu anketle bir sonuç alamazlar. devsm etmek için.soruyorum malinie yazanlara duygusuz bir aşk izlemek mi istiyorlar.ozaman neden ismi imlie olan bir dizi izliyorlar.lütfen yapımcı kadrosu imli-adi sahnelerine odaklan.inshantı getir malininin gerçek yüzünü çıkar.

şunuda düşündüm.malinieyi aditya dan uzaklaştırıp adilie mi kurgulayacaklar.bugünki showda.

Öfff saçmalıyorum .anket yapmaları adini istemeleri bence.izleyici kitlesini gözardı ederek.

702755 thumbnail

Originally posted by: MusicMuse

Congratulations Makers. Because of showing overdose of Adini and their romance now no body in the online fandom wants to see Aditya with Imlie , they want to see him with Malini only. Most of the comments taking Malini's name as the preferred one for Aditya below the star plus post. It's disheartening for an Adilie fan. Waise show mein Adilie hai hi kaha 😆

This is what the makers wanted right ?? Ho gayi inhke wish puri. 👏

Online fandom😂😂😂behen kya bol diya, online watchers ki beizatti kar di. I dare say Imlie has absolutely no online fandom. Bas hum jaise kuch sirfire hain. Look at ghum hai fandom, now that's what I call fandom. Adini mein koi chemistry he nahi ki unke upar koi vms banaye aur adilie ko inhone utilize he nahi kiya. So chill.😂😂😂

Regarding Imlie's character degredation, that is unacceptable. I guess she will come out of this phase when she will see Adini consummation or Meethi's painiting in dev room.

Edited by Kaede - 3 years ago
NazGM thumbnail

haklı değilsin.hotstar yada starplus olmayan ülkelerde çevirim içi izliyoruz.

türkiye de çok fazla imlie fanı var belki starplus insg da yok.bu anketten haberleri yok.biz fanlar tüm sayfalarımızda paylaştık.yüzlerce oy verdik.