Ja sam ovo primjenila ali tek nakon sto mi je zivot visio o koncu Sad se drzim ovoga da vise nisam dostupna 24 sata Sinak jos uvijek izvoljeva ali ga dovodim u red On je samostalan,ali i dan danas zna da me smara kad legnem da se odmorim ili ako odem da se kupam,kao treba mu nesto,...ili a jaooo sto i ja ne mogu s tobom i teta N. na kafu,...prosto ne dozvoljava da imam slobodne trenutke u koje on nije ukljucen Prije sam mu popustala ali vise ne,sad je vec velik i mora da zna da nije centar svijeta Msm jeste mi centar svijeta ali necu mu to pokazati 😆😆
Kad zivis u zajednici ili u istoj kuci , prosto je nemoguce da se ponasas onako kako smatras da trebas..Moj problem je sto sam se uvek trudila da svima ugodim i da svi budu srecni, a uglavnom na svoju stetu ili sa mnogo truda i energije..Sad, u ovim godinama ja vidim da to nije dobro.ali se i dalje ne menjam..i dalje pokusavam da svima ugodim, kad bih uradila nesto drugacije,grizla bi me savest i osecala bih se ruzno...Mislim da sam shvatila kako je to moj zivotni problem, onaj koji je nemoguce resiti...😕
comment:
p_commentcount