Originally posted by: Kety76
Idem jos ves rasiriti i u krevet Sutra mi je veselo a moram i zubaru,pocinjem sa lijecenjem petice ðĪĒ
laku noc ð
O zubaru ne volim ni misliti Srecno ti sutra.
Laku noc, odmaraj ð
Moram operisati juce samo pripremio zub za operaciju Kada je izvadio staru plombu i poceo brusiti,vidio gangenu na jednom kanalu Hbg sto moj swami kaze ne moze kod tebe nista normalno proci ðð Ima da 10 dana dubim na glavi Narucena sam u cetvrtak ujutro Daj Boze da zavrsi samo na ovom zubu ð U donjoj vilici,imam samo plombu na sestici,to ce zamjeniti i na sedmici se pojavilo malo karijesa,svi zubi zdravi Ali gornja katastrofa,samo dvojke,osmice i jedan kec nisu pod plombom ostali su svi radjeni ð Sa operacijom ove petice,zavrsena ce biti desna strana a na lijevoj ima 6 plombi za promijeniti,ko zna sta se skriva ispod
Dobro tvoj Svami kaze. Sto jednostavno kad moze i komplikovano?
Dobru si stvar napravila kad si resila da pregledas te plombe. Ne secam se da si se zalila da te boli a mislim da kad bol pocne , onda je kasno. Ovako, sredices to i bices mirna neko duze vreme.
Da sam ja bila upola tako azurna ne bijh imala toliko izvadjenih zuba, ð
Drzm ti palceve, da sve prodje dobro i da ti ovo bude jedina komplikacija. âĪïļ
@bold ðĪĢ proslo po obicaju ð sa komplikacijama ðĪŠ
ð E kod tebe svaki put mora nesto da se iskomplikuje. Drago mi je da si i to obavila. Valjda ce se na ovom i zavrsiti.
mislim da je igranka tek pocela ðð
Ajd' ne s**ti. Privedi to kraju bez iznenadjenja. Dovoljno je ovo ð
sta da ti kazem kad je danas hirurg,koji je Arap,preblijedio i sjeo na stolicu ðð eee covjek ima taman ten a preblijedio od straha ðð kad se zavrsilo kaze,pao mi je mrak na oci kada sam ono vidio ðð
comment:
p_commentcount