Returning of the written off # 86 Invited only - Page 79

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.1k

Users

5

3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2
Posted: 8 years ago

Originally posted by: Kety76

http://www.facebook.com/177725675598682/videos/977679202269988/?fref=nf

👏

Ja sam kao klinka isarala ormar sa unutrasnje strane tatinom tesarskom olovkom 😆 To mi je bio omiljeni "sport". To i prosipanje praska u kupatilu 😆

Nama stigao nov namjestaj,bez boje,dvosjed,trosjed i dvije fotelje Dok su mama i tata potpisivali papire dostavljacima,ja crvenim flomasterom iscrtala cvijece po cijeloj garnituri 😆😆

ðŸ˜ē ðŸĪĢ
Mora da su se mama i tata "odusevili". Tako su dobili unikatan namestaj ðŸĪĢ

da,bili su vise nego odusevljeni 😆😆 sad sta god sinak uradi oni komentarisu u stilu-ti suti sta si ti radila 😆😆

😆
Na koga li je samo, da mi je znati 😆😆
Kety76 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 2 Thumbnail
Zavrsila masina,idem rasiriti ves i probati zaspati
Laku noc ðŸĪ—
Kety76 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

😆
Na koga li je samo, da mi je znati 😆😆

ista si moja svekrva ðŸĪĢ tako i ona kaze a Boze na koga je nemiran,otac mu je bio mirannn A ja kazem sigurno na komsiju 😆😆
nn027 thumbnail

Idem jos ves rasiriti i u krevet Sutra mi je veselo a moram i zubaru,pocinjem sa lijecenjem petice ðŸĪĒ

laku noc 😊

O zubaru ne volim ni misliti Srecno ti sutra.

Laku noc, odmaraj 😊

Moram operisati juce samo pripremio zub za operaciju Kada je izvadio staru plombu i poceo brusiti,vidio gangenu na jednom kanalu Hbg sto moj swami kaze ne moze kod tebe nista normalno proci 😆😆 Ima da 10 dana dubim na glavi Narucena sam u cetvrtak ujutro Daj Boze da zavrsi samo na ovom zubu 😕 U donjoj vilici,imam samo plombu na sestici,to ce zamjeniti i na sedmici se pojavilo malo karijesa,svi zubi zdravi Ali gornja katastrofa,samo dvojke,osmice i jedan kec nisu pod plombom ostali su svi radjeni 😕 Sa operacijom ove petice,zavrsena ce biti desna strana a na lijevoj ima 6 plombi za promijeniti,ko zna sta se skriva ispod

Dobro tvoj Svami kaze. Sto jednostavno kad moze i komplikovano?
Dobru si stvar napravila kad si resila da pregledas te plombe. Ne secam se da si se zalila da te boli a mislim da kad bol pocne , onda je kasno. Ovako, sredices to i bices mirna neko duze vreme.
Da sam ja bila upola tako azurna ne bijh imala toliko izvadjenih zuba, 😕
Drzm ti palceve, da sve prodje dobro i da ti ovo bude jedina komplikacija. âĪïļ

@bold ðŸĪĢ proslo po obicaju 😆 sa komplikacijama ðŸĪŠ
😕 E kod tebe svaki put mora nesto da se iskomplikuje. Drago mi je da si i to obavila. Valjda ce se na ovom i zavrsiti.

mislim da je igranka tek pocela 😆😆
Ajd' ne s**ti. Privedi to kraju bez iznenadjenja. Dovoljno je ovo 😊

sta da ti kazem kad je danas hirurg,koji je Arap,preblijedio i sjeo na stolicu 😆😆 eee covjek ima taman ten a preblijedio od straha 😆😆 kad se zavrsilo kaze,pao mi je mrak na oci kada sam ono vidio 😆😆

Sva sreca pa si to sredila. Ni ne znamo kakve tempirane bombe mogu biti zubi. Na oko je sve OK a ono... 😕
Lepo ti objasni hirurgu sa kim ima posla. Da se ne iznenadjije vise 😆
nn027 thumbnail

Zavrsila masina,idem rasiriti ves i probati zaspati

Laku noc ðŸĪ—

Nadam se da ces uspeti zaspati. Laku noc. Odmaraj, ðŸĪ—
Daltoni thumbnail
Anniversary 12 Thumbnail Group Promotion 7 Thumbnail Engager 1 Thumbnail

ðŸ˜ē Nadam se da si dobro?
Daltoni thumbnail

mislim da je igranka tek pocela 😆😆

Word Count: 0

Daltoni thumbnail

sta da ti kazem kad je danas hirurg,koji je Arap,preblijedio i sjeo na stolicu 😆😆 eee covjek ima taman ten a preblijedio od straha 😆😆 kad se zavrsilo kaze,pao mi je mrak na oci kada sam ono vidio 😆😆

Draga, nemoj da me plasis...Jesu li ti resili taj problem ?
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Idem jos ves rasiriti i u krevet Sutra mi je veselo a moram i zubaru,pocinjem sa lijecenjem petice ðŸĪĒ

laku noc 😊

O zubaru ne volim ni misliti Srecno ti sutra.

Laku noc, odmaraj 😊

Moram operisati juce samo pripremio zub za operaciju Kada je izvadio staru plombu i poceo brusiti,vidio gangenu na jednom kanalu Hbg sto moj swami kaze ne moze kod tebe nista normalno proci 😆😆 Ima da 10 dana dubim na glavi Narucena sam u cetvrtak ujutro Daj Boze da zavrsi samo na ovom zubu 😕 U donjoj vilici,imam samo plombu na sestici,to ce zamjeniti i na sedmici se pojavilo malo karijesa,svi zubi zdravi Ali gornja katastrofa,samo dvojke,osmice i jedan kec nisu pod plombom ostali su svi radjeni 😕 Sa operacijom ove petice,zavrsena ce biti desna strana a na lijevoj ima 6 plombi za promijeniti,ko zna sta se skriva ispod

Dobro tvoj Svami kaze. Sto jednostavno kad moze i komplikovano?
Dobru si stvar napravila kad si resila da pregledas te plombe. Ne secam se da si se zalila da te boli a mislim da kad bol pocne , onda je kasno. Ovako, sredices to i bices mirna neko duze vreme.
Da sam ja bila upola tako azurna ne bijh imala toliko izvadjenih zuba, 😕
Drzm ti palceve, da sve prodje dobro i da ti ovo bude jedina komplikacija. âĪïļ

ðŸ˜ē Nadam se da si dobro?

Recice ti ona sve sta je i kako bilo a ja da ti kazem, da mi je samo malo blize, veruj da joj ne bi bilo dobro ðŸ˜Ą Ja tvrdoglavije i bandoglavije zene jos ne videh. Eto!