Returning of the written off # 86 Invited only - Page 70

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.1k

Users

5

3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 8 Thumbnail + 2
Posted: 8 years ago

Word Count: 0

nn027 thumbnail

Word Count: 0

Bikica_Biki thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail

Nadice 👏❤️⭐️ Svaka cast draga👏
Veoma si mi ulepsala svojim radom i izborom ovu moju tmurnu noc,ja ti se beskrajno zahvaljujem ne tome🤗Ljubim te i puno puno Volim ja🤗
--------
Za trenutke koje volimo i kojih se rado secamo, zahvalimo sebi i onima koji su tu zbog nas. Cuvajmo one koji imaju smisla za paznju, smeh i ljubav.
~ Ivan Turgenjev
--------Ovaj citat i @bold-odnosi se na tebe-ja te cuvam jako jako ...i zahvaljujem ti se na paznji,smehu i ljubavi koju pokazujes i ulepsavas ovaj moj svakodnevni zivot❤️🤗
Hvala ti prijatelju/sestrice❤️🤗
Ovo crtam posebnim❤️
Edited by Bikica_Biki - 8 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Anniversary 11 Thumbnail Group Promotion 6 Thumbnail Commentator 1 Thumbnail
I kad ti zivot projuri kao munja loseg vremena...seti se da vredilo je i smejati se i plakati...Kad ti se cini da sve lose je, da nema povratka ni srece... seti se da nekome stalo je... da Bog ima svoje planove..
seti se da ima smisla i onda kad ga nema...I da ima NADE i onda kada ona nestane...Tvoj zivot nije uzaludna bitka...
svaki trenutak je vredan...Seti se...ZIVOT JE SAMO JEDAN..

Budite radosni kad god vam se za to pruza mogucnost , i kad god za to nalazite snage u sebi , jer trenuci ciste radosti vrede i znace vise nego citavi dani i meseci naseg zivota provedeni u mutnoj igri nasih sitnih i krupnih strasti i prohteva .
A minut ciste radosti ostaje u nama zauvek ,
kao sjaj koji nista ne moze zamraciti.

Uzivanje, sreca i unutrasnje blagostanje nisu zasnovani na ideji da imate sve sto se moze kupiti novcem, vec da naucite da budete zahvalni.
Ako cenite drage ljude, lepe trenutke i zivot, imacete manja ocekivanja, a samim tim i manje stresa i razocarenja.

Na nezan nacin, mozes protresti" svet.
Istini za volju, smisao zivota nije samo da budes sretan u svom malom balonu .. smisao je da budes koristan, castan, suosjecajan i ljubazan,
da tvoj zivot cini razliku sto si zivio i da si dobro zivio.
Slobodno ostavi svet malo boljim nego sto si ga zatekao .

Jedna od najtragicnijih stvari koje sam otkrio u vezi s ljudima je to sto svi odlazemo zivot.
Svi sanjamo o nekoj carobnoj basti s ruzama negde daleko na horizontu, umesto da uzivamo u cvecu koje upravo cveta ispod naseg prozora."
Dejl Karnegi

Postoje samo dva dana u godini kada se nista ne moze uraditi.
Jedan se zove juce, a drugi se zove sutra.
Zato je danas pravi dan da volite, da verujete, da radite i
da uglavnom zivite.
Dalaj Lama

Laka i ugodna noc,lepo jutro i jos lepsi vam dan❤️🤗
Idem i ja zaplesati kroz svoje snove😳

Edited by Bikica_Biki - 8 years ago
Daltoni thumbnail
Anniversary 12 Thumbnail Group Promotion 7 Thumbnail Engager 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Verujem da ce sve knjige procitati, narocito ove na cirilici. 😆

Mogao je da mu pokloni slikovnicu umesto toga, i tako je narodna bajka da je Kosovo Srbija..😕

A najbolje bi bilo da je spakovao jedan sanduk domace rakije iz njege proizvodnje..😆
Edited by Daltoni - 8 years ago
Daltoni thumbnail
Anniversary 12 Thumbnail Group Promotion 7 Thumbnail Engager 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica_Biki

@Dal,Nadam se da mislis na svoje zdravlje pre svega i da ti je ono na prvom mestu,a posao kao posao,nece pobeci.😉

I da ,jako mi je krivo kako su ponovo zeznuli ovi nasi,u ovom slucaju TV Happy,nema MB a Parove po ceo Boziji dan pustaju...mislim sta reci-strasno

Mislim ja ali nista ne preduzimam..😆 Hvala sto brines draga 🤗

Koliko ja znam vise se ne prikazuje nijedna Indijska serija na tv-u..Ispravite me ako gresim..

nn027 thumbnail
Dobar dan 😊

nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica_Biki

Nadice 👏❤️⭐️ Svaka cast draga👏
Veoma si mi ulepsala svojim radom i izborom ovu moju tmurnu noc,ja ti se beskrajno zahvaljujem ne tome🤗Ljubim te i puno puno Volim ja🤗
--------
Za trenutke koje volimo i kojih se rado secamo, zahvalimo sebi i onima koji su tu zbog nas. Cuvajmo one koji imaju smisla za paznju, smeh i ljubav.
~ Ivan Turgenjev
--------Ovaj citat i @bold-odnosi se na tebe-ja te cuvam jako jako ...i zahvaljujem ti se na paznji,smehu i ljubavi koju pokazujes i ulepsavas ovaj moj svakodnevni zivot❤️🤗
Hvala ti prijatelju/sestrice❤️🤗
Ovo crtam posebnim❤️

Hvala Biki na podrsci i razumevanju. Hvala na ovim lepim recima❤️ 🤗

Edited by nn027 - 8 years ago