Jeli to neko zaboravio da napise samo slovo BπBas lepo nnasa Nadica bi i rezerve ponela,π no nece da moze ovo na slovo Bπ Vidim kako ga nedas,draga samo ga svima servirasπ€£
Jeli to neko zaboravio da napise samo slovo BπBas lepo nnasa Nadica bi i rezerve ponela,π no nece da moze ovo na slovo Bπ Vidim kako ga nedas,draga samo ga svima servirasπ€£
Svi smo u istom camcu. A opet, svi smo razliciti i posebni, izrazito individualni.
Postoji jedna posebna, rijetka vrsta ljudi koje ja zovem moji ljudi. To su ljudi koje pustam u svoj prostor, u sebe. Svi moji ljudi su u necemu isti: Njihovo trazenje je stvaralacko. Oni ne ruse, vec nesto grade. Nezele da vladaju, jer vladanje gubi sjaj u ocima,...
Moji ljudi imaju isto osjeanje zivota. Nije vise bitno kako cemo nazvati nase odnose i koji ce oblik oni imati. Forme nasih odnosa se mogu mijenjati, ali to osjecanje povezanosti necim iznad nas, vecim od nas, sto nas zove i spaja, ostaje.
Mi nekako nabasamo jedni na druge i nase se sudbine pomijesaju zauvijek, cak i ako nismo zajedno. Kao da smo neke boje koje se lako mijesaju medjusobno, a mnogo teze sa drugom vrstom. Boje koje se rastvaraju pomocu svjetla.
hocemo na sljedeci topik,da ne presisamo 150 π
comment:
p_commentcount