Novi topik..60-ti po redu ovde 😲
https://www.indiaforums.com/forum/topic/4142324
Ma moze bre prijatelju..ja se izvinjavam ako sam se pogresno izrazila..ja i Nale vodimo Arnava i Rudru a vi zadzite Baruna, i onako Nada i ja placamo sve kreditnom karticom iz NASA-e pa nema da fali..🤣
A jel mogu i ja sa vama da pricuvam Arnava dok se zabavljate sa Rudrom 😳Naravno. Ti mene u Pariz... tante za kukuriku 😉 😆🤣 🤣 🤣 Samo gledas kako da se okoristis ccc 🤣 🤣 🤣 Nema problema Badi,ako ja budem isla ides i ti 😃Pa delim sa tobom i Baruna i Brku i ove dve rezerve i vodim i Kivanca zbog tebe a mene u Parizu dopale dede. I to sam sama morala da ih rezervisem da me ne bi docakale i pradede (pu, pu ,pu daleko bilo) i sad sam jos i koristoljubiva. Eee muke moje 🤣 🤣 🤣
Nado..evo placem..ti i Drya ste krive...Da Drya..opet ti..🤣 🤣
Novi topik..60-ti po redu ovde 😲
I ja placem 🤣
Ma moze bre prijatelju..ja se izvinjavam ako sam se pogresno izrazila..ja i Nale vodimo Arnava i Rudru a vi zadzite Baruna, i onako Nada i ja placamo sve kreditnom karticom iz NASA-e pa nema da fali..🤣
A jel mogu i ja sa vama da pricuvam Arnava dok se zabavljate sa Rudrom 😳Naravno. Ti mene u Pariz... tante za kukuriku 😉 😆🤣 🤣 🤣 Samo gledas kako da se okoristis ccc 🤣 🤣 🤣 Nema problema Badi,ako ja budem isla ides i ti 😃Pa delim sa tobom i Baruna i Brku i ove dve rezerve i vodim i Kivanca zbog tebe a mene u Parizu dopale dede. I to sam sama morala da ih rezervisem da me ne bi docakale i pradede (pu, pu ,pu daleko bilo) i sad sam jos i koristoljubiva. Eee muke moje 🤣 🤣 🤣
Nado..evo placem..ti i Drya ste krive...Da Drya..opet ti..🤣 🤣
Samo! 😲 Totalno smo zakazale. 😕 🤣A sta mislis pod tim ovde? Pa gde bi drugo? 😆 😆
Taman da se upisem da vas ujutru ne trazim di ste 😃Novi topik..60-ti po redu ovde 😲
etiri ivotna elementa: vatra, zemlja, vazduh i voda su povezani sa horoskopskim znacima i svaki moemo poznati po izgledu i karakteristinom dranju. Evo kako se ponaa svaki od pripadnika zodijaka.
OVAN (21. mart-20. april)
Bez obzira kakav mu je stas, nastup Ovna je siguran i odluan. Pokreti su im ivahni, sigurni i spretni, kad razgovaraju gledaju sagovornika u oi, a kad sami ele neto da kau, bez ustruavanja prekidaju. Uvek se guraju ispred drugih, hodaju brzim i ustrim koracima, esto glavom prema napred.
BIK (21. april-20. maj)
Od reitog pogleda do mrtenja, od sitne bore oko usta do podignute obrve - govor lica kod Bika je primer govora tela. Pripadnici ovog znaka kretanjem i gestovima jedva daju da se nas**ti njihova senzualnost i erotinost. Ali, kada osete da su na sigurnom terenu i njihovi pokreti postae spontaniji i reitiji.
BLIZANCI (21. maj-20. jun)
Po svom govoru tela spadaju u najreitije. Brbljavi su i znatieljni, veseli i duhoviti, ivahni i neukrotivi, a rukama priaju kao pantomimiar. Njihova fizika pokretljivost je lako vidljiva i povrnim promatraima. Premetanje s noge na nogu, potreba da stalno neto dre ili prevru u rukama, vrcav pogled, govore da su i u najmirnijim situacijama prava deca svog vladara, nemirnog Merkura.
RAK (21. jun-22. jul)
Pripadnici ovog znaka teko e izgubiti kontrolu nad sobom koristei govor tela. Ipak, njihova suzdranost i oprez koji se iitava iz oiju pokazuju moda nesvesnu potrebu za razbijanjem spoljne ljuture koja je veinom produkt nesigurnosti. Senzualnost kod Rakova se nas**ti menjanjem tona u govoru, poneto vrim stiskom ruke, duim pogledom i neobuzdanim drhtajima koji postaju primetni u njihovim najintimnijim trenucima.
LAV (23. jul-22. avgust)
Istie se sposobnou da o sebi stvori sliku uzvienosti, posebnosti i autoriteta. Njegova tatina i istanani smisao za lepo oitavaju se u obliku uro'ene strasti kojom se potpuno predaje pedantnoj brizi oko svakog detalja sopstvenog tela. Lepota mukarca Lava, koji ima gotovo manijakalnu potrebu da bude u odlinoj formi, proporcionalna je senzualnosti i gipkosti ene istog znaka.
DEVICA (23. avgust-22. septembar)
Gestikulacija i mimika su svedene na minimum. Ali ono malo to se vidi, dosta govori. Ma koliko se pripadnici ovog znaka trude, ponekad ipak ne mogu da skriju unutranju nervozu zbog koje cupkanjem i prebiranjem po kosi razbijaju uvebanu suzdranost i mirnou pogleda. to su uspeniji, emotivno stabilniji i zdraviji, to su im i kretnje sigurnije i smirenije.
VAGA (23. septembar-22. oktobar)
ena Vaga alje zavodljive, ali ne i vulgarne poruke, a i mukarac Vaga e na svoj poseban nain dati do znanja da je primetio svaku enu koja je prola pored njega. Privlaenje panje suprotnog pola klju je razumevanja govora tela Vage, ona eli da se svidi, hoe da uspostavi telesnu komunikaciju i isproba svoje ari. Mukarac je ivahniji i otvoreniji, a ena koketnija, vie distancirana.
KORPIJA (23. oktobar-22. novembar)
Govor tela mu je neposredan, a opet nekako tajanstven. Nain na koji se kree i gestikulira uvek odaje njegovo trenutno stanje duha, ak i onda kad eli da ga skrije. U napetim situacijama ruke su mu prekrtene ispod pazuha, usne stisnute, a pogled upuen u nepoznatom smeru. Ako se za nekoga moe rei da "pogledom ubija", onda je to korpija.
STRELAC (23. novembar-21. decembar)
Ljudi ovog znaka mogu da budu neobino lepi, ali izgled i ponaanje mogu da im budu i malo animalni. Imaju uspravno dranje, isijavaju vedrinom, samopuzdanjem i bezbrinou. Mnogi Strelci su protagonisti ljubavi na prvi pogled upravo zahvaljujui svojoj neodoljivoj privlanosti i gotovo ivotinjskom instinktu. Kad ih neko privlai, pokazuju otvorenu potrebu za njegovom blizinom i dodirom, ak i na javnom mestu.
JARAC (22. decembar-19. januar)
Kretanje mu je vojniki uvebano, ali kada ga neko malo due posmatra - kad se pojavi neko ko mu se svi'a menja svoje ponaanje. Tada koncentracija slabi, pa umesto da upija svaku re razgovora, sve ee trai da mu se ponove zadnje rei. Tako'e, svi doga'aji koji su povezani s njegovom karijerom utiu na promene u dranju, hodu i koliini energije kojom e prionuti na posao.
VODOLIJA (20. januar-18. februar)
Kako se oseaju, tako se i ponaaju - bez obzira ko je pored njih. Ali, s godinama se stvari menjaju. Staloena hladnokrvnost mukarca Vodolije, koji vie nije u najmla'im godinama, rezultat je nekadanje sposobnosti izraavanja misli i oseaja burnom i spontanom gestikulacijom. ena Vodolija u zrelim godinama isijava mirnu blagost i toleranciju kao kontrast buntu u mladosti.
RIBA (19. februar-20. mart)
Dinaminost i otvorenost u pristupu drugima vezane su uz nesposobnost da ostanu statine i postojane ak i kad im se za to prui prilika. Njihova nesigurnost i potreba za srodnom duom tera ih na komunikaciju i s sasvim nepoznatim osobama. Ali, gestikulacija im nije nikad preterana, ve najee ugodna i simpatina. Kad su raspoloene, Ribe ivo gestikuliraju, a kad nisu, mrzi ih i da pomere pogled.
comment:
p_commentcount