Word Count: 1
Pa ili oni ili prva,direktno na sajtu mozes poslati sugestiju,i jedni i drugi imaju fb,samo ne znam da li im sluzi u te svrhe i da li uopste citaju komentare na drustvenim mrezama...
i ja sam za 😃je li mislis na ruzicastu tv 😊znas li gdje primaju sugestijeima lih i uopste na fb ili twitteru 😕
Pa sto da ne,ne moramo bas spamovati,ali eto da svaka napise sugestiju ,mozda upali.Bas bi bilo dobro gledati je na tv-u pa makar i sa brdo reklama 😆
A evo i prve tri epizode na Ruskom..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=j2GJYS3ZNyY[/YOUTUBE]Oni ne titluju seriju 😕 Nije mi to to kad nisu njihovi glasovi, Za Sanaju i da prihvatim, manje vise 😆 ali za Baruna nema sanse.😳
Da..na zalost..a ja ne govorim Ruski..Mozda neka od vas razume 😃 Iako se potpuno slazem da to nije to..Barunov glas je jedna od kljucnih komponenti njegovog sarma..Ja sam ucila ruski a mozes misliti koliko ga sada znam 😕 😆Ma ne dam ja ni pet para na tu nadsinhronizaciju. Barun je Barun a ako nije njegov glas ne priznam ja to nista. Ovi Rusi (mislim Ruskinje) nemaju pojma sta propustaju 😳kako misle da prevedu onaj njegov sexi glas u onim fantasticnim scenama 🤢
Mislis da ima sanse da se nesto uradi po tom pitanju? Ako ima tu sam. 😛Pa sto da ne,ne moramo bas spamovati,ali eto da svaka napise sugestiju ,mozda upali.Bas bi bilo dobro gledati je na tv-u pa makar i sa brdo reklama 😆i ja sam za 😃je li mislis na ruzicastu tv 😊znas li gdje primaju sugestijeima lih i uopste na fb ili twitteru 😕
Happy televizija je kontaktirala grupu sa fejsa tj. Yugu da zele da otkupe i prikazuju serije...Eto..😃
Mislis da ima sanse da se nesto uradi po tom pitanju? Ako ima tu sam. 😛Pa sto da ne,ne moramo bas spamovati,ali eto da svaka napise sugestiju ,mozda upali.Bas bi bilo dobro gledati je na tv-u pa makar i sa brdo reklama 😆i ja sam za 😃je li mislis na ruzicastu tv 😊znas li gdje primaju sugestijeima lih i uopste na fb ili twitteru 😕Pa ili oni ili prva,direktno na sajtu mozes poslati sugestiju,i jedni i drugi imaju fb,samo ne znam da li im sluzi u te svrhe i da li uopste citaju komentare na drustvenim mrezama...
comment:
p_commentcount