Returning of the written off #32 Invited only - Page 47

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.9k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Sad i to.😕 Na fb ne moze vec odavno. Mozda ipak razmisli da preduzme nesto u vezi kompa. Ona je skoro menjala kuciste i stvarno ne znam sta se desava. Smekicin je bio pun virusa. Ko zna mozda je i kod Saske to u pitanju.

Nije ovo Nale bilo do kompa izgleda, objasnila sam vec kako je izgledalo, mislim da sam ostala bila na forumu , ali nisam funkcionisala, samo sam gledala crveno-belo 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

E vala svasta, ne znam jel se ovo nekom jos desilo, sve mi u momentu nestade, ostade samo crvena pozadina sa belim zvezdicama.

Da se ne bih zezala vise, pozdravicu vas do sutra , a sutra Kety i Nataly propitujem prvu lekciju
😉

Lepo ti zet kaze da je kanta..😆 Ajde odmaraj..do sutra..😉
nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

E vala svasta, ne znam jel se ovo nekom jos desilo, sve mi u momentu nestade, ostade samo crvena pozadina sa belim zvezdicama.

Da se ne bih zezala vise, pozdravicu vas do sutra , a sutra Kety i Nataly propitujem prvu lekciju
😉

Badi nije mi se to desilo.
A zasto Natu propitujes? Ona ne gleda seriju
😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

😉

Koga propitujes mene i Nataly ili mene i Nadu 😆
Kety76 thumbnail

Badi nije mi se to desilo.
A zasto Natu propitujes? Ona ne gleda seriju
😆

To je od ovih zvijezdica,sve joj se pomijesalo 😆
Bikica_Biki thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
@Nataly🤗Hvala draga,puno znaci kada imam takvu proverenu informaciju i jos od osobe koja je medecinski radnik.Potrazicu ovde K srebrenu vodu,imamo vise apoteka nadam se da uspem naci.
@Saskice🤗draga,ja sam pre stavljala to u Bosni dok smo bili, mi smo je imali,gajili.moguce ovde da ima neko a u mojoj blizini nema.Zaista je cuvarkuca zakon,a kao sto kazes i njena upotreba je visestruka..😉
nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Ja u najvece gledam..Stigla sam do 35-te epizode...Keti i Nado..kada stignete do tridesete,podsetite me da postavim na prvoj strani gde mozete koju epi da nadjete,malo su pomesane tu..cisto da ne gubite vreme ko ja i Smeki..ja sam sve to zapisala pa mi lakse..

Dogovoreno. A bas sam htela da pitam imate li linkove jer se secam da ste spominjale da su pomesani.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Ako ne moze na fb onda joj je racun hakovan,to znam iz iskustva.
Saska mogu ti poslati upute kako da odhakujes racun😃
Moguce je da je i od virusa blokiran,a najvise ih ovdje pokupimo.
Ja svoj cesto nosim na ciscenje,a par puta sam skenirala ove linkove sa if i slike puni su virusa

Objasnjavala sam Nadi kako izgleda . Udjem ja na FB ali preko sredine mi stoji neki pravougaonik, vidim ja gore sve one ikonice, svetli recimo za poruku, notifikaciju, ali ja ne mogu ni da otvorim poruku ni da kucam. Ali jedno vreme se nisam ni zanimala sa tim, funkcionisala sam ovde, posaljem i poruku u pm ako je nesto bas privatno , tako da nisam bila obezglavljena potpuno. A sve me nesto mrzi da odnesem kod majstora, uvek nesto prece. Moracu ovih dana ipak.

Bikica_Biki thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Laku i ugodnu noc vam zelim🤗

Kety76 thumbnail

Ja sam odgledala 3 😃 Moze Kety sve. samo reci.

Do koje epizode veceras gledamo?Meni svejedno,ali znam da ti pratis i Silu.