Returning of the written off #20 Invited only - Page 27

Created

Last reply

Replies

1k

Views

46.9k

Users

7

4.6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ja sam shvatila da je onaj njen MM bilder, odnosno da posecuje teretanu..Mozda je zato onakav siledzija ,mozda se dopinguje necim sto izaziva agresiju, a devojka mu je "daje",pa je jos vise isfrustriran..Boze, pa ja sam jos banalnija..ala sam vam docarala o cemu ja mislim da je rec, nema da fali..😕 🤣

Ma sve je jasno

🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Damjan ce morati da se suoci sa svim eskim naredbama koje ce mu zadavati policija😕

Boze, ovaj covek je privlacan i sa dzogerom u rukama..🤪

Jer u pozadini onaj lik za koga sumnjamo da je njegov otac..😲

nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Boze, ovaj covek je privlacan i sa dzogerom u rukama..🤪

Jer u pozadini onaj lik za koga sumnjamo da je njegov otac..😲

Privlacan je sta god da radi. Najzad su mu skinuli onu losu periku.
Za oca ne znam. Mozda Biki ima neku informaciju.

Edited by nn027 - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Zavrsila sam caps ,uh koliko ima nisam normalna to znam,ali sta cu bila mi je prelepa veceras.Mada mi je uvek lepa ali ..veceras...

A sad prvo o "Oluji" Sta ce biti sutra:
Epizoda 49 (cetvrtak) : : Vila pocinje da se priseca svoje proslosti i shvata da je njeno pravo ime Estersita. Marina posecuje Damjana u zatvoru, on ostaje iznenadjen videvsi je. Marina mu govori kako ce se udati za Ernana, dok Damjan okrenut ledjima pokusava da suzdrzi suze. Mersedes vidi nekog coveka kako maltretira Magdalenu i vodi je sa sobom, dok ih ona prati. Vila zove Ernana i govori mu da mora da zna ko je ona ustvari, odakle je i da li ima familiju. Takodje mu govori da zna da se zapravo zove Estersita, ali zahteva od Ernana da joj kaze sve. Lazaro zahteva od Furhensija da mu kaze ko je njegov otac. Ernesto zahvaljuje Furhensiju zbog njegove vernosti i dobrodusnosti, ali mu preti, da ukoliko ga prevari ili izda, ubice ga. Ernan odlazi u seoski klub, gde srece Ursulu, govori joj da zna da e organizovati zabavu, dok ona to potvrdjuje i govori mu da ocekuje njegovo prisustvo. Marina govori Damjanu, da nije uspela da pronadje nikakav izgovor sto je dosla u njegovu posetu i priznaje mu da, uprkos svemu, koliko se god trudila, nikada nece moci da ga izbaci iz svog srca i svojih misli.
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: nn027

Privlacan je sta god da radi. Najzad su mu skinuli onu losu periku.
Za oca ne znam. Mozda Biki ima neku informaciju.

Klaudio mu nije otac.Ali ce biti jako bliski, Vise informacija dacu ovih dana samo da mi prodje sutrasnji dan😉
Bikica_Biki thumbnail
Caps br.1 (bice oko 7capsa)

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Good evening my dear girlfriends

I see you've all painted your letters with a beautiful colors, our topic is like the most beautiful rainbow. Since there's no more such a nice colors for me, I've decided to write in english. If you do not appreciate that, I can also write in french. I have to be a little bit new and different too 😎
Daltoni thumbnail

Lepa je sa mokrom kosom..odmah se setim one scene kada je tako izasla pred Shiva u KB..
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: saska

I see you've all painted your letters with a beautiful colors, our topic is like the most beautiful rainbow. Since there's no more such a nice colors for me, I've decided to write in english. If you do not appreciate that, I can also write in french. I have to be a little bit new and different too 😎

Kuma,🤗 Nedostajala si nam. Dobro dosla kao nova i drugacija❤️
Nadam se da ste mi dobro❤️
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Mother..🤗 🤗