Zavrsila sam caps ,uh koliko ima nisam normalna to znam,ali sta cu bila mi je prelepa veceras.Mada mi je uvek lepa ali ..veceras...
A sad prvo o "Oluji" Sta ce biti sutra:
Epizoda 49 (cetvrtak) : : Vila pocinje da se priseca svoje proslosti i shvata da je njeno pravo ime Estersita. Marina posecuje Damjana u zatvoru, on ostaje iznenadjen videvsi je. Marina mu govori kako ce se udati za Ernana, dok Damjan okrenut ledjima pokusava da suzdrzi suze. Mersedes vidi nekog coveka kako maltretira Magdalenu i vodi je sa sobom, dok ih ona prati. Vila zove Ernana i govori mu da mora da zna ko je ona ustvari, odakle je i da li ima familiju. Takodje mu govori da zna da se zapravo zove Estersita, ali zahteva od Ernana da joj kaze sve. Lazaro zahteva od Furhensija da mu kaze ko je njegov otac. Ernesto zahvaljuje Furhensiju zbog njegove vernosti i dobrodusnosti, ali mu preti, da ukoliko ga prevari ili izda, ubice ga. Ernan odlazi u seoski klub, gde srece Ursulu, govori joj da zna da e organizovati zabavu, dok ona to potvrdjuje i govori mu da ocekuje njegovo prisustvo. Marina govori Damjanu, da nije uspela da pronadje nikakav izgovor sto je dosla u njegovu posetu i priznaje mu da, uprkos svemu, koliko se god trudila, nikada nece moci da ga izbaci iz svog srca i svojih misli.