🏏IPL 2026: GT vs MI, 30th Match, at Ahmedabad
GUILT ON CASE 20.4
🏏IPL 2026: SRH vs DC, 31st Match, at Hyderabad 🏏
Janhvi Kapoor Alcohol Addiction
PATH TO TRUTH 21.4
Celebrating Abhishek and Aishwarya’s anniversary
TV Serials, From Must-See to Missable Episodes: Where The Magic lost??

Salman Khan was so upset with TV actor Kushal Tandon's bad behaviour towards actor Tanishaa Mukherji on the show that he said it would be his last season with the reality show as the host.
The 47-year-old gave an earful to Kushal for insulting Tanisha last week. "If you are thinking that you can clean your image, it's a misconception," Salman told Kushal, and added he too had faced it and realised that one's mistakes are engraved on people's memories. "Because of this episode, this might be the last season for me," he said Saturday.
Salman talked about the issue again on Twitter responding to queries from his followers. He wrote that according to Bigg Boss fans both should have been out, "but there was a lot more than wat you saw".
"You see an hour, I see the whole deal. Guess some of you guys may not react when some one speaks to female members of your family or women in that manner," Salman tweeted. "But I do not. Most of us men and women stand up against men who run them down," wrote the super star and added that if this is not the culture, "it better become".
The actor also said that people get carried away during the show, and praised the concept.
"It's a good show to learn how to be physically and mentally strong. The tasks go on for 48 hrs and more. Without no proper sleep or food. Halwa hai kya (Is it a cakewalk?)," he wrote.
"I am only answering your question about BB (Bigg Boss) because you are following me. This is a game. It's on TV so, I like to keep a check on it." "The choice is yours if you want to watch it or not. Some times people do get carried away in fights. Everyone does and then they sort it out," he added.
BIG BOSS 7 : Salman Khan napusta sou ?
Salman je bio toliko iznerviran Kushalovim ponasanjem prema Tanishi da je rekao da ce ovo biti njegova poslednja sezona da bude domacin ovom souu.
47-mogodisnji glumac toliko je izgrdio Kushala zbog vredjanja glumice prosle nedelje . '' Ako mislis da se mozes oprati , onda si u zabludi '' rekao je Kushalu i dodao da se i on takodje suocio i shvatio da jedna greska ostaje urezana u secanju ljudi. Zbog ove epizode, ovo bi mogla biti poslednja sezona za mene.
Salman je ponovo govorio o situaciji na Twitter -u, odgovarajuci na pitanja njegovih sledbenika . Napisao je da prema fanovima BB oboje su trebali biti izbaceni , ali tu postoji mnogo vise nego sto ste vi videli.
Vi vidite jedan sat, ja vidim sve.'' Izgleda da vi ljudi mozda ne biste reagovali ako neko prica o zenskim clanovima vase porodice ili zenama na taj nacin '' Salman je tvitovao '' Ali ja da , vecina nas muskaraca i zena se zauzima protiv muskaraca koji ih srozavaju. '' napisao je superstar i dodao avo ovo nije kultura, bolje bi bilo da postane .
Rekao je da su se ljudi zaneli tokom ovog soua i jos je pohvalio koncept. Ovo je dobar sou da se nauci kako biti fizicki i mentalno jak , zadaci traju 48h i vise bez cestitog spavanja i hrane. Kao da je to lako ( ovde je upotrebio izraz kao sto bi mi rekli recimo kao da je to prosto k'o pasulj )
Ja vam odgovaram na pitanja o BB samo zato sto me pratite . To je igra, to je TV tako da bih se tu zadrzao. Izbor je vas da li cete da gledate ili ne. Nekad se ljudi zanesu u svadjema . Svi to radi a onda to rese.
Dakle, zestoko ga je uzdrmalo ovo sto se pise po tviteru i ako, ali mogu da zakljucim samo da licemerniju osobu nisam videla skoro. On prica o postovanju zena, a sta radi sa Prats, sram ga bilo. Ne samo ovo sto je pominjao njenu visinu, tj. hteo da je totalno omalovazi, ali recimo citala sam i jedan komentar da kad je Andy hteo da je udari ( ne znam kad je to bilo ) i nazvao je kuckom, da je Salman tad reka da mu je Andy postao najomiljenija osoba. I ovo sto kaze, on se buni protiv onih koji ne postuju zene, majko moja , pa ovo je strasno sta on prica
evo WU od juce
Shows the caravan where some wild card entries and Asif will stay. Salman then goes to BB house and starts shouting at kushal and Prats. Talks about Twitter and says the way Tanisha was treated, if I was in her place, would have wrung your neck, he tells Kushal, justifying Tan's behaviour of acting physical with Kushal. Then he says women too do not respect women, asks Prats why you said that Tan is like a cheap club woman, what work do you do in the house, carrying stories from here to there, you think you can win this way? If i was to call you a five foot two inches nothing, how woulld you feel? A girl is getting insulted and you all just gang up and play games? Prats tries to say something but he bullies her. Gau you also got into it, so Gau says the first personal comment came from Tanish, when I removed a thorn from Armaan's nail, she said I was flirting. Salman says kushal you are so ill-mannered, that Tanisha is justified in her behaviour. Salman tells Kushal why did you have to jump, the door is open, if you want to go. Gau says this is not fair to Salman, probably it has not been shown how Tan behaves and I have never spoken ill of any contestant behind their backs. Salman tells Kushal if this is your brain, it is not right, don't get personal. Then he asks Tan why do all have problem with you, why don't you mix up, Tan says only 4 people have problem with me. Gau says Tan spoke about my upbringing. Salman tells Tan you are a girl, i can understand your anger, Tan says i know i should not have reacted like that. Kushal requests Salman that if the door is open, to let him go. Then Salman tells Kushal if girls are quarrelling, don't get into it, they will get together, Prats is shown smiling. He asks the dog who is your favourite, Andy replies that it is Asif, Tan and Andy. those who tease the dog are Kamya and Prats, he says.
Then he talks to Ajaz Khan (a small time film actor) and Candy Brar who won some pageant and was in a reality show but now is into business, she was kushal's ex. they are enjoying the caravan. here Sangy seeks forgiveness for his behaviour during the task and Salman jokes about the Pandit's predictions for Sangy. He makes asif, sangy and andy sing an English song and laughs a lot (I really want to murder him, hate him so much). Salman tells Ellie when you have kids, make Sangy and Asif their music teachers. There is a caller for Prats, why do you say yes to everyone's views, why don't you take a stand? It looks like you have no opinion. Prats says if i agree with someone I don't need to repeat again to show I am taking a stand. then when that caller insists, she says okay i am sorry, so Salman says even i feel you should take a stand and put your brain in the game. Prats says will take care henceforth, the caller wishes her all the best.
Ellie is declared safe, asks kushal whom will you miss if evicted, he says Gau and Apu, my friends. then Salman says Asif has to leave, do you think it was language problem that caused your eviction, he says he was learning the language. whom will he miss most, asks Salman, he says Ellie whom i treat like a sister. Armaan says it is foolishness to consider a beautiful girl as your sister. Tan gives advice that if there you want to play games here, think there is life outside too. Apu says it is probably my fault too, I was not a very strict captain.
Precap shows Salman dancing and the wild card entries.
Prikazuju prikolicu gde ce uci ovi novi i gde ce biti i Asif . Zatim Salman odlazi u kucu i dere se na Kushala i Prats . Prica o tviteru i kaze nacin na koji je Tanisha bila tretirana, da sam na njenom mestu ja bih ti iscedio ( ne znam zasto je devojka upotrebila ovaj izraz iscediti ) vrat , rekao je Kushalu pravdajuci Tanishin fizicki kontakt .Zatim je rekao zene takodje ne postuju zene , pita Prats zasto si rekla da je Tan kao jeftina zena iz klubova , koji posao ti radis ovde po kuci , prenosis price vamo-tamo , mislis da mozes da pobedis na taj nacin ?Da sam ja tebe nazvao 5 stopa 2 inca nista , kako bi se ti osecala/ Devojka je bila uvredjena a vi ste svi samo banda koja igra igrice . Prats pokusava nesto da kaze ali je on maltretira. Gau, ti si takodje u ovome, a Gau kaze, prvi licni komentar je dosao od Tan , kad sam izvadila trn iz Armanovog nokta, ona je rekla da flertujem. Salman kaze, Kushal ti si toliko neotesan tako da je Tanishino ponasanje opravdano. Zasto si morao da skaces,vrata su otvorena ako si hteo da ides. Gauar kaze Salmanu da to nije fer , verovatno nije prikazano kako se Tan ponasa a ja nikad nisam govorila lose ni o jednom takmicaru njemu iza ledja . Salman kaze Kusalu,ako je ovo tvoj mozak, ne valja, nemoj da shvatas licno. Zatim pita Tan zasto svi imaju problem sa tobom a ona kaze samo njih cetvoro imaju problem sa mnom. Gauar kaze Tan je pricala o mom vaspitanju . Salman kaze, Tan ti si zensko,ne razumem tvoj bes , ona odgovara, znam , nisam trebala tako da reagujem . Kushal zahteva od Salmana ako su vrata otvorena da ga onda pusti da ide. Salman mu onda kaze , ako se devojke svadjaju, ne mesaj se, one ce biti zajedno , prikazuju Prats kako se smesi. Pita psa ko je tvoj favorit, Andy odgovara Asif Tan i Andy , one koje zadirkuju psa su Prat i Kami . Onda govori o ovim novim ucesnicima koji ce uci. Sangi trazi oprostaj zbog svog ponasanja tokom zadatka a Salman pravi sale na racun panditovog predvidjanja Sangramu , tera Asifa Andija i Sangrama da pevaju neku englesku pesmu i smeje se , kaze Eli kad budes imala decu nek im Asif i Sangy budu ucitelji muzickog . Tu je poziv za Prats , gledalac pita zasto se slazete sa svacijim misljenjem, zasto ne zauzmete stav , deluje kao da nemate svoje misljenje . Prats kaze, ako se sa nekim slazem, ne moram to da ponavljam da bih pokazala da imam stav , ali posto gledalac insistira, ona kaze , ok , zao mi je a Salman kaze cak i ja mislim da bi trebala da zauzmes stav i ukljucis mozak u igru , Prats kaze povesce o tome racuna ubuduce, gledalac joj zeli sve najbolje.
Eli je proglasena da je sigurna, pita Kushala ko ce mu nedostajati ako bude izbacen , on kaze Gau i Apu, moji prijatelji . Onda je Asif izbacen Salman ga pita da li misli da je jezik uzrok njegovog izbacivanja , on kaze da je ucio jezik , kad g aje Salman pitao ko ce mu najvise nedostajati rekao je Eli koju smatra kao svoju sestru . Arman kaze ludost je lepu devojku smatrati kao svoju sestru . Tan savetuj eako ovde zelite da igrate igru, pomislite da postoji zivot napolju takodje . Apu kaze verovatno je to i moja krivica, nisam bio strog kapiten.
Precap : Salman igra i novi ukucani ulaze
Srecna slava!!U nedelju slavim..😃
Badi imas protok 72Gb/s 😲 Pa to ni Bil Gejts nema 🤣 Ma to sumnjam i da postoji 😕 😆
Badi ja sam imala ugovor sa Telenorom u kojem sam imala 10 GB mesecno. On mi je istekao i sad imam ugovor na prenosivi internet sa MTS -om na 15 GB. Kad potrosim to protok mi smanje sa recimo 2-3 Mb/s na max 72Gb/s. I sad mozes da zamislis kako mi je. Slike na topiku ucitava i ucitava. Mogu jedino da uzmem jos jedan internet jer mi ovo sto imam ima da bude do septembra naredne godine dokle mi vazi ugovor. A uzela sam prenosivi internet zbog laptopa.
Badi imas protok 72Gb/s 😲 Pa to ni Bil Gejts nema 🤣 Ma to sumnjam i da postoji 😕 😆
A sad za Nadu, Smeki i sve ostale specijalno
Bigg Boss 7: Salman Khan to leave the show?
Sun, October 27, 2013 2:55pm UTC by IANS 1 Comment Tags: Bigg Boss, Bigg Boss 7, Kushal Tandon, Salman Khan, Tanishaa Mukerji, Tanishaa Mukherjee
0The actor was miffed with Kushal Tandon
Salman Khan was so upset with TV actor Kushal Tandon's bad behaviour towards actor Tanishaa Mukherji on the show that he said it would be his last season with the reality show as the host.
The 47-year-old gave an earful to Kushal for insulting Tanisha last week. "If you are thinking that you can clean your image, it's a misconception," Salman told Kushal, and added he too had faced it and realised that one's mistakes are engraved on people's memories. "Because of this episode, this might be the last season for me," he said Saturday.
Salman talked about the issue again on Twitter responding to queries from his followers. He wrote that according to Bigg Boss fans both should have been out, "but there was a lot more than wat you saw".
"You see an hour, I see the whole deal. Guess some of you guys may not react when some one speaks to female members of your family or women in that manner," Salman tweeted. "But I do not. Most of us men and women stand up against men who run them down," wrote the super star and added that if this is not the culture, "it better become".
The actor also said that people get carried away during the show, and praised the concept.
"It's a good show to learn how to be physically and mentally strong. The tasks go on for 48 hrs and more. Without no proper sleep or food. Halwa hai kya (Is it a cakewalk?)," he wrote.
"I am only answering your question about BB (Bigg Boss) because you are following me. This is a game. It's on TV so, I like to keep a check on it." "The choice is yours if you want to watch it or not. Some times people do get carried away in fights. Everyone does and then they sort it out," he added.
BIG BOSS 7 : Salman Khan napusta sou ?
Salman je bio toliko iznerviran Kushalovim ponasanjem prema Tanishi da je rekao da ce ovo biti njegova poslednja sezona da bude domacin ovom souu.
47-mogodisnji glumac toliko je izgrdio Kushala zbog vredjanja glumice prosle nedelje . '' Ako mislis da se mozes oprati , onda si u zabludi '' rekao je Kushalu i dodao da se i on takodje suocio i shvatio da jedna greska ostaje urezana u secanju ljudi. Zbog ove epizode, ovo bi mogla biti poslednja sezona za mene.
Salman je ponovo govorio o situaciji na Twitter -u, odgovarajuci na pitanja njegovih sledbenika . Napisao je da prema fanovima BB oboje su trebali biti izbaceni , ali tu postoji mnogo vise nego sto ste vi videli.
Vi vidite jedan sat, ja vidim sve.'' Izgleda da vi ljudi mozda ne biste reagovali ako neko prica o zenskim clanovima vase porodice ili zenama na taj nacin '' Salman je tvitovao '' Ali ja da , vecina nas muskaraca i zena se zauzima protiv muskaraca koji ih srozavaju. '' napisao je superstar i dodao avo ovo nije kultura, bolje bi bilo da postane .
Rekao je da su se ljudi zaneli tokom ovog soua i jos je pohvalio koncept. Ovo je dobar sou da se nauci kako biti fizicki i mentalno jak , zadaci traju 48h i vise bez cestitog spavanja i hrane. Kao da je to lako ( ovde je upotrebio izraz kao sto bi mi rekli recimo kao da je to prosto k'o pasulj )
Ja vam odgovaram na pitanja o BB samo zato sto me pratite . To je igra, to je TV tako da bih se tu zadrzao. Izbor je vas da li cete da gledate ili ne. Nekad se ljudi zanesu u svadjema . Svi to radi a onda to rese.
Dakle, zestoko ga je uzdrmalo ovo sto se pise po tviteru i ako, ali mogu da zakljucim samo da licemerniju osobu nisam videla skoro. On prica o postovanju zena, a sta radi sa Prats, sram ga bilo. Ne samo ovo sto je pominjao njenu visinu, tj. hteo da je totalno omalovazi, ali recimo citala sam i jedan komentar da kad je Andy hteo da je udari ( ne znam kad je to bilo ) i nazvao je kuckom, da je Salman tad reka da mu je Andy postao najomiljenija osoba. I ovo sto kaze, on se buni protiv onih koji ne postuju zene, majko moja , pa ovo je strasno sta on prica