Returning of the written off #19*invited only* - Page 25

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49.1k

Users

7

4.3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Da to sam zaboravila da kazem pre nego sto pozelim laku noc pa vi devojke mislite o tome sta hocete, ovaj pandit je pitao Prats za ime njenog momka a ona je rekla tiho Makrand, a pandit joj je rekao da je ona imala dve veze. E sad kad je ona pitala pandita da joj kaze kad ce se udati, nadam se da nije mislila na MM i sto je uopste pominjala njegovo ime 😲😒😕

Jer to prevela neka Indijka..Da, rekao je da je imala nekoga ranije,a to je Makrand...Nemoguce da je rekla da je on njen sadasnji momak,a pandit je rekao da on nije bio dobar za nju..Imas li negde prevod na Engleskom, nemoguce da sam toliko pogresila, sigurna sam da je rekao da ce se udati za nekog ko je iz filmske industrije i da ce biti lep,uspesan ,a ona je rekla da joj se svidja sto ce se udati za glumca..Molim te link,ako nisam bila u pravu oko prevoda,necu vise da prevodim,i sirim dezinformacije..
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobro jutro,koliko ste ispisale jedva dodjoh do kraja dve kafe sam popila dok sam vas iscitala😆.
A sto se ovoga tice i meni nije jasno sto je uopste pominjala njegovo ime,bas me je iznervirala,i naljutila.I sad me zanima te druga veza😲 Evo kako je prenela jedna devojka sta joj je pricao pandit pa ako moze prevod

Hey, why was it so quiet in this AT last night, especially after what the face-reader told Prats!! He said from the age of 22 to 32 she has a glorious career as an artiste and will marry at 32 to someone she will meet in June 2014. He will be in the same line, they will date for long and she will marry at 32. He also told her you were friendly for about 2 years with a guy, asked his name and said, it was good it broke off because that guy was not good for you. About her stay in BB, he said it was shubh (auspicious)...whatever that means!

E tako moze , izvini Smeki, tek sada sam videla tvoj post, a vec sam se sokirala zbog maminog posta, bila sam sigurna da sam prevela dobro i eto,ipak jesam..samo to sa brojevima nisam razumela,jer ih neznam,..Evo prevoda sta je ta devojka napisala:
Hej,zasto je AT bio toliko tih prosle noci,pogotovu posle onoga sto je citac lica rekao Prats!!
On je rekao da ce imati odlicnu karijeru od svoje 22 do 32 godine kao umetnica i da ce se udati u 32.godini za nekoga koga ce sresti u Junu 2014.On ce biti u istom poslu ,dugo ce se zabavljati i ona ce se udati kada bude imala 32. On je takodje rekao da je bila bliska sa nekim deckom 2 godine,pitao za njegovo ime, i rekao da je dobro sto je to rastureno jer taj momak nije bio dobar za tebe.Sto se tice njenog ostanka u BB,rekao je da je to povoljno..sta god to znacilo !
(Verovatno je pokusavala da ga pita o reakcijama napolju i on joj je rekao ko kisa oko Kragujevca da je popularna i da je ljudi vole 😉)

Daltoni thumbnail

Dobro jutro,koliko ste ispisale jedva dodjoh do kraja dve kafe sam popila dok sam vas iscitala😆.
A sto se ovoga tice i meni nije jasno sto je uopste pominjala njegovo ime,bas me je iznervirala,i naljutila.I sad me zanima te druga veza😲 Evo kako je prenela jedna devojka sta joj je pricao pandit pa ako moze prevod

Hey, why was it so quiet in this AT last night, especially after what the face-reader told Prats!! He said from the age of 22 to 32 she has a glorious career as an artiste and will marry at 32 to someone she will meet in June 2014. He will be in the same line, they will date for long and she will marry at 32. He also told her you were friendly for about 2 years with a guy, asked his name and said, it was good it broke off because that guy was not good for you. About her stay in BB, he said it was shubh (auspicious)...whatever that means!

Opet mi davi internet i to nenormalno..odoh ja bolje da malo cistim ,umesto danas- sutra imam goste..⭐️

Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Eto, pa neka se sada duri i dalje..zanima me sta ce reci o Prats ..😲
Daltoni thumbnail

Ako moze ukratko sta sad ova umislila 😲

Nista zanimljivo..radi reklamu za neku zlataru sa ovom lepoticom i zbog toga je na 9-tom nebu.
.
nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Ja imam neki internet sa 8 GB protoka,koji delim sa Anjom i CO..tako da placam negde oko 600 din mesecno i radim na wireless u celoj kuci, dakle telefoni,racunari ,lap topovi i tableti ,a verovali ili ne to se sve koristi u mojoj kuci,sto poslovno,sto privatno,sve to sljaka odlicno sa tih 4 GB,osim kada je kvar kao sto je sada slucaj..

Dal kod mene nije u pitanju protok vec 15GB informacija koje mog da skinem na racunar sa interneta. Kad to potrosim obaraju mi protok na minimum. Onda mi je internet totalno spor do 70Gb/s
Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail
Javila mi se Bikica. Mnogo joj nedodostajete i sve vas pozdravlja. Imali su problem na putu inace bi se vec vratili kuci. 😲
Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Eto, pa neka se sada duri i dalje..zanima me sta ce reci o Prats ..😲

Nista lepo ili nece nista ni reci. 😕
nn027 thumbnail
Odoh da rintam. Cujemo se 😃
smeker thumbnail