Returning of the written off #19*invited only* - Page 21

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49k

Users

7

4.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago
Uh Badi. Sad si mi ovim velikim slikama blokirala stranu. Ne moze da mi ucita. Uzas kako je spor.😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ma sranje. 😕 Ipak cisto sumnjam da ce je Ira i pored svega, na kraju, docekati rasirenih ruku. Koliko god Sanci da je zabrljala ipak joj je ona cerka. Verovatno ce naci neki izgovor da i dalje ne voli TR. Ira za predsednika 😉

Ne znam badi , ne treba se previse nadati jer je Shiv vec danas rekao mami i sestri da zavezu , a kad Ganga jos sutra pusti onaj snimak , kad cuju svoju Sancitu sta je rekla, svi ce pozuriti da poljube dupe porodici Sing na celu sa Tanandi.

Ma uostalom, kad je trebala da gori Haveli onomad, od Ratana Singa i njegove mafije, opet je ispalo da ih je spasla Anandi sedeci u Udajpuru a u stvari Ratanova zena otisla u policiju i rekla sta ovaj radi . Tako da ...

😕 Ma sve mi je jasno ali racunam ne moze sve da bude sjajno i bajno mora makar malo nesto da zamuti tu "idilicnu" atmosferu. Znas mene... ne prestajem da se nadam.

Stephi thumbnail

Uh Badi. Sad si mi ovim velikim slikama blokirala stranu. Ne moze da mi ucita. Uzas kako je spor.😕

Kojim badi, da brisem ?

E tako meni pre neko vece, zaglavi i ni da mrdne, a stane mi tacno ispod pm , znas da sam probala da ti posaljem poruku da znas sta se desava, strana ni da mrdne a poruka prosla
Edited by saska - 12 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Badi, ova je najludja do sada, on nju mnogo voli tu tetku ali zbog Madhu i njoj se suprotstavlja, a ovu tek to sad dovelo do ludila ,sujeta, prvo je bilo da hoce da ih razdvoji zbog nekog prorocanstva da svi muskarci u Madhu zivotu tragicno zavrsavaju, RK naravno ne daje ni 5 para na to prorocanstvo, ali kad je ova shvatila da se i njoj suprotstavlja zbog Madhu, sad je to postalo licno. Udruzila se sa ludom Dipali, a sad okrece i RK mamu protiv Madhu.

Ih tesko mamu okrenuti. Pa Dipali je to vec uspesno radila. E bas me nerviraju te svekrve njihove. Samo im servirju pricu i ode sve u propast. Sve sto je bilo dobro se zaboravlja i brise. 😕
nn027 thumbnail

Kojim badi, da brisem ?

E tako meni pre neko vece, zaglavi i ni da mrdne, a stane mi tacno ispod pm , znas da sam probala da ti posaljem poruku da znas sta se desava, strana ni da mrdne a poruka prosla

Na predhodnoj strani, One velike. Ne znam ni koje jer nece da mi ih ucita. Vrti mi do besvesti. Ostavi jednu. Toliko moze da podnese ovo moje cudo 😕
EDIT sreca pa smo presle na sledecu stranu 😊
Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail
🤣 Badi ovo za jogurt ti je 👍🏼 To je 100% moj slucaj. Ja pijem taj jogurt uz maminu pitu sa sirom . Dzaba mi "fit" kad je sir punomasni 🤣
Stephi thumbnail

Ne sumnjam ja da ce ona isterati svoje. Uspece kao i prvi put. On nju previse voli da bi se to isprecilo medju njima. Videces da ce se on malo ljutiti a onda ce sve biti OK.
Kakve luda tetka? Zar oni u kuci nemaju vec dovoljno ludaka? 😕

Badi, ova je najludja do sada, on nju mnogo voli tu tetku ali zbog Madhu i njoj se suprotstavlja, a ovu tek to sad dovelo do ludila ,sujeta, prvo je bilo da hoce da ih razdvoji zbog nekog prorocanstva da svi muskarci u Madhu zivotu tragicno zavrsavaju, RK naravno ne daje ni 5 para na to prorocanstvo, ali kad je ova shvatila da se i njoj suprotstavlja zbog Madhu, sad je to postalo licno. Udruzila se sa ludom Dipali, a sad okrece i RK mamu protiv Madhu.

Ih tesko mamu okrenuti. Pa Dipali je to vec uspesno radila. E bas me nerviraju te svekrve njihove. Samo im servirju pricu i ode sve u propast. Sve sto je bilo dobro se zaboravlja i brise. 😕

Pazi, a tek najnelogicnije u ovom slucaju. To sto je on stavljen na crnu listu to je zahvaljujuci njenom muzu koji i dalje jede i spava na RK trosak, i ova j se sad bori , ulaze sve u taj film, njemu taj njen muz i dalje pokusava da minira situaciju, a i ona Radadji sad jede da ne kazem sta, drzi ovoj predavanje kako ona treba najpre da bude zena, cerka te kuce pa onda sve ostalo, mos misliti a njen sin se bori , ma ludetine ove svekrve. Uh, a i na nasem topicu sve ce biti svekrve, samo ja ne haha, tako nek se uce kako NE TREBA
Stephi thumbnail

Na predhodnoj strani, One velike. Ne znam ni koje jer nece da mi ih ucita. Vrti mi do besvesti. Ostavi jednu. Toliko moze da podnese ovo moje cudo 😕
EDIT sreca pa smo presle na sledecu stranu 😊

Srecom pa cemo skoro ubiti topic 🤣
nn027 thumbnail

Badi, oli doruckovati

Uspela sam da se vratim. Ovaj post tek sad vidim.
Moze badi kako smo krenule taman ce jos malo biti vreme za dorucak. 😆
nn027 thumbnail

Pazi, a tek najnelogicnije u ovom slucaju. To sto je on stavljen na crnu listu to je zahvaljujuci njenom muzu koji i dalje jede i spava na RK trosak, i ova j se sad bori , ulaze sve u taj film, njemu taj njen muz i dalje pokusava da minira situaciju, a i ona Radadji sad jede da ne kazem sta, drzi ovoj predavanje kako ona treba najpre da bude zena, cerka te kuce pa onda sve ostalo, mos misliti a njen sin se bori , ma ludetine ove svekrve. Uh, a i na nasem topicu sve ce biti svekrve, samo ja ne haha, tako nek se uce kako NE TREBA
Ne sve Badi. Ja necu biti ni tasta a ni svekrva. Nesto u ovim serijama taste prikazuju kao dobrice. Sta ti kazes?😉