🏏 IPL 2026: Match 6 KKR vs SRH at Eden Gardens🏏
🏏IPL 2026 Match 7th CSK vs PBKS at Chennai🏏
MEHERs TRAP 3.4
AR s nth RISTA 2.4
What did Amar mean by this lol
Celebrities at NMACC- Salman Ranveer Kajol SidKi
Ma sranje. 😕 Ipak cisto sumnjam da ce je Ira i pored svega, na kraju, docekati rasirenih ruku. Koliko god Sanci da je zabrljala ipak joj je ona cerka. Verovatno ce naci neki izgovor da i dalje ne voli TR. Ira za predsednika 😉

Uh Badi. Sad si mi ovim velikim slikama blokirala stranu. Ne moze da mi ucita. Uzas kako je spor.😕
Badi, ova je najludja do sada, on nju mnogo voli tu tetku ali zbog Madhu i njoj se suprotstavlja, a ovu tek to sad dovelo do ludila ,sujeta, prvo je bilo da hoce da ih razdvoji zbog nekog prorocanstva da svi muskarci u Madhu zivotu tragicno zavrsavaju, RK naravno ne daje ni 5 para na to prorocanstvo, ali kad je ova shvatila da se i njoj suprotstavlja zbog Madhu, sad je to postalo licno. Udruzila se sa ludom Dipali, a sad okrece i RK mamu protiv Madhu.
Kojim badi, da brisem ?
E tako meni pre neko vece, zaglavi i ni da mrdne, a stane mi tacno ispod pm , znas da sam probala da ti posaljem poruku da znas sta se desava, strana ni da mrdne a poruka prosla
Ne sumnjam ja da ce ona isterati svoje. Uspece kao i prvi put. On nju previse voli da bi se to isprecilo medju njima. Videces da ce se on malo ljutiti a onda ce sve biti OK.Kakve luda tetka? Zar oni u kuci nemaju vec dovoljno ludaka? 😕
Na predhodnoj strani, One velike. Ne znam ni koje jer nece da mi ih ucita. Vrti mi do besvesti. Ostavi jednu. Toliko moze da podnese ovo moje cudo 😕EDIT sreca pa smo presle na sledecu stranu 😊
Badi, oli doruckovati
Badi, ova je najludja do sada, on nju mnogo voli tu tetku ali zbog Madhu i njoj se suprotstavlja, a ovu tek to sad dovelo do ludila ,sujeta, prvo je bilo da hoce da ih razdvoji zbog nekog prorocanstva da svi muskarci u Madhu zivotu tragicno zavrsavaju, RK naravno ne daje ni 5 para na to prorocanstvo, ali kad je ova shvatila da se i njoj suprotstavlja zbog Madhu, sad je to postalo licno. Udruzila se sa ludom Dipali, a sad okrece i RK mamu protiv Madhu.