Isto, i mene je odusevio , smekerski nema sta 👍🏼
A odusevio me i kad je rekao ako ga Arman bude pipkao po zubima, on ce njemu njegove polomiti, tako da, musko je od glave do pete , moram vam pokazari tu budalu sta je uradio fuj
"No b**bs and waist shots please" Janhvi's chats leaked amid Peddi row
Episode dtd 6.6
Seems like Varun's days as a solo hero are gone!
Once again Tripti Dimri is such a fab actor !
Pathaan was superb
Hai Jawani Toh Ishq Hona Hai struggles at the box office
Anti Indian sentiment and chinese involvement
A odusevio me i kad je rekao ako ga Arman bude pipkao po zubima, on ce njemu njegove polomiti, tako da, musko je od glave do pete , moram vam pokazari tu budalu sta je uradio fuj
Nadica kao i ja😆 Plasim se frizera,jer su me vise puta unakazili,nisu uradili kako sam htela,jos mi osisaju dugu kosu.Ovaj zadnji put od pre neki dan sam ostala veoma zadovoljna i ne menjam frizera vise.😆
Ja imam odlicnu frizerku, ali pravi je umetnik, medjutim ja imam jako dugu kosu i svake nedelje sam isla na feniranje i to mi je bio teski smor. Prosle godine, frizerka mi uradi brazilsko ispravljanje, radim ga 2 puta godisnje, procedura malo duze traje zbog moje duzine i gustine, ali ne biste verovale kakav je efekat. Sad je samo operem i osusim i deluje kao savrseno isfenirana kosa. Spasla sam se sedenja kod frizera, cekaja i ostalih gluposti. Zato ja moju kosu sad perem nocu, kad sve zavrsim, malo se ispricam sa vama , kukam samo zato sto je dugo susim , ali svih drugih gluposti sam se spasla.
Divno je sto imas takvu prijateljicu koja ume da te obraduje ...Zelim ti srecan put i da ukoliko prolazite pored Nisa, ali OBAVEZNO svratite, ako si raspolozena ostavicu ti moj broj mobilnog u PM,pa mezete i da prenocite kod mene i sutradan nastavite put..ok ?
E lepa ti je bas ta nova, i ja bi odavno promenila moju ali sam zaboravila kako se to radi 🤣
A odusevio me i kad je rekao ako ga Arman bude pipkao po zubima, on ce njemu njegove polomiti, tako da, musko je od glave do pete , moram vam pokazari tu budalu sta je uradio fujMajke mi nije mi jasno sta fali ovom Armaanu? 😲Znaci covek je nacisto prolupao. Od prvog dana on starno ulece u nekakve sukobe i svadje i non stop galami. Asif bas ima debele zivce kad mu je ovo iskulirao. 😕
Badi, nije mu iskulirao bas jer mu je stavio do znanja , tj. BB da to nece tolerisati, i rekla sam vec znaci da ce ga sledeci put nokautirati , jer na ovo sto je ovaj skot uradio, to i jeste jedini pravi odgovor, da se svadja sa njim , bilo bi glupo, ovako, jasno je stavio do znanja da mu nece vise trpeti , pre ce biti da ce se sad ovaj A pi... smiriti jer zna da ce dobiti po labrnji
Saskice,Hvala draga na svemu,objasnila sam u predhodnom mom postu za Dal,pa posle vidim i ti si pisala o tome,na zalost ne idem niti prolazim kroz moju dragu Srbiju😭A slicica profi je li da,da mi je jako zgodna😆 a kako se menja akko zelis da ti neko od nas napise u pm to,evo ja cu ako hoces.😉