Returning of the written off #18*invited only* - Page 73

Created

Last reply

Replies

1k

Views

42.9k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Isto, i mene je odusevio , smekerski nema sta 👍🏼

A odusevio me i kad je rekao ako ga Arman bude pipkao po zubima, on ce njemu njegove polomiti, tako da, musko je od glave do pete , moram vam pokazari tu budalu sta je uradio fuj

Majke mi nije mi jasno sta fali ovom Armaanu? 😲
Znaci covek je nacisto prolupao. Od prvog dana on starno ulece u nekakve sukobe i svadje i non stop galami. Asif bas ima debele zivce kad mu je ovo iskulirao. 😕
Edited by nn027 - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Nadica kao i ja😆 Plasim se frizera,jer su me vise puta unakazili,nisu uradili kako sam htela,jos mi osisaju dugu kosu.Ovaj zadnji put od pre neki dan sam ostala veoma zadovoljna i ne menjam frizera vise.😆

Ja imam odlicnu frizerku, ali pravi je umetnik, medjutim ja imam jako dugu kosu i svake nedelje sam isla na feniranje i to mi je bio teski smor. Prosle godine, frizerka mi uradi brazilsko ispravljanje, radim ga 2 puta godisnje, procedura malo duze traje zbog moje duzine i gustine, ali ne biste verovale kakav je efekat. Sad je samo operem i osusim i deluje kao savrseno isfenirana kosa. Spasla sam se sedenja kod frizera, cekaja i ostalih gluposti. Zato ja moju kosu sad perem nocu, kad sve zavrsim, malo se ispricam sa vama , kukam samo zato sto je dugo susim , ali svih drugih gluposti sam se spasla.
nn027 thumbnail

Ja imam odlicnu frizerku, ali pravi je umetnik, medjutim ja imam jako dugu kosu i svake nedelje sam isla na feniranje i to mi je bio teski smor. Prosle godine, frizerka mi uradi brazilsko ispravljanje, radim ga 2 puta godisnje, procedura malo duze traje zbog moje duzine i gustine, ali ne biste verovale kakav je efekat. Sad je samo operem i osusim i deluje kao savrseno isfenirana kosa. Spasla sam se sedenja kod frizera, cekaja i ostalih gluposti. Zato ja moju kosu sad perem nocu, kad sve zavrsim, malo se ispricam sa vama , kukam samo zato sto je dugo susim , ali svih drugih gluposti sam se spasla.

Badi videla sam da imas lepu dugu i gustu kosu. Moja je sve suprotno od toga i ja zato takodje 2 puta godisnje stavljam vrlo blag mini val. Posle feniranja se on uopste ne vidi. Sada moram to da radim a tesko mi je jer sam silom prilika prinudjena da promenim frizerku. Nisam sigurna kako ce to sada sve ispasti,
Bikica_Biki thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Divno je sto imas takvu prijateljicu koja ume da te obraduje ...Zelim ti srecan put i da ukoliko prolazite pored Nisa, ali OBAVEZNO svratite, ako si raspolozena ostavicu ti moj broj mobilnog u PM,pa mezete i da prenocite kod mene i sutradan nastavite put..ok ?

Hvala draga Dal🤗Na zalost ne idem u tom pravcu,idem za Bosnu,a kada budem dolazila za Srbiju ja cu vas obavestiti,mada uskoro ne nadam se uopste,a tako sam pozelela Srbiju,Beograd itd,od kako sam u isturenom odelenju😆 ne stizem nigde ici sem u Bosnu sto silom prilika trebam😉
nn027 thumbnail
Kao da sam ja ovo napisala 😆
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

A odusevio me i kad je rekao ako ga Arman bude pipkao po zubima, on ce njemu njegove polomiti, tako da, musko je od glave do pete , moram vam pokazari tu budalu sta je uradio fuj

Znaci covek je nacisto prolupao. Od prvog dana on starno ulece u nekakve sukobe i svadje i non stop galami. Asif bas ima debele zivce kad mu je ovo iskulirao. 😕

Badi, nije mu iskulirao bas jer mu je stavio do znanja , tj. BB da to nece tolerisati, i rekla sam vec znaci da ce ga sledeci put nokautirati , jer na ovo sto je ovaj skot uradio, to i jeste jedini pravi odgovor, da se svadja sa njim , bilo bi glupo, ovako, jasno je stavio do znanja da mu nece vise trpeti , pre ce biti da ce se sad ovaj A pi... smiriti jer zna da ce dobiti po labrnji
Bikica_Biki thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

E lepa ti je bas ta nova, i ja bi odavno promenila moju ali sam zaboravila kako se to radi 🤣

Saskice,Hvala draga na svemu,objasnila sam u predhodnom mom postu za Dal,pa posle vidim i ti si pisala o tome,na zalost ne idem niti prolazim kroz moju dragu Srbiju😭
A slicica profi je li da,da mi je jako zgodna😆 a kako se menja akko zelis da ti neko od nas napise u pm to,evo ja cu ako hoces.😉
nn027 thumbnail

Badi, nije mu iskulirao bas jer mu je stavio do znanja , tj. BB da to nece tolerisati, i rekla sam vec znaci da ce ga sledeci put nokautirati , jer na ovo sto je ovaj skot uradio, to i jeste jedini pravi odgovor, da se svadja sa njim , bilo bi glupo, ovako, jasno je stavio do znanja da mu nece vise trpeti , pre ce biti da ce se sad ovaj A pi... smiriti jer zna da ce dobiti po labrnji

Ma mislila sam na to da ima likova koji bi na takvo sranje iz prve reagovali i razvalili mu jednu uz usi. On je ipak bio fin i samo ga upozorio da ga to sleduje kad uradi nesto slicno sledeci put..
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Saskice,Hvala draga na svemu,objasnila sam u predhodnom mom postu za Dal,pa posle vidim i ti si pisala o tome,na zalost ne idem niti prolazim kroz moju dragu Srbiju😭
A slicica profi je li da,da mi je jako zgodna😆 a kako se menja akko zelis da ti neko od nas napise u pm to,evo ja cu ako hoces.😉

Iskreno se nadam da ce biti prilike da obidjes svoju voljenu Srbiju a samim tim i nas sve, davnih dana sam ti rekla, a i svim ostalim devojkama, moja vrata su sirom otvorena za vas, uvek 🤗

Sto se tice slicice, mozes da mi posaljes u pm , ako te ne mrzi, ja inace idem sad da perem kosu, pa kad se vratim , mogu malo eksperimentisati, i nadam se procitati i Daltonin prevod

Mislim uputstvo kako se postavlja slicica 😆
Edited by saska - 12 years ago
nn027 thumbnail
Dvoumila sam se da li da je postavim ili ne 😆
Mislim , koja romantika, koje udvaranje ...