Returning of the written off #16*invited only* - Page 81

Created

Last reply

Replies

992

Views

60.6k

Users

7

4.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago
Nego, da ja vas pitam nesto, sva ova desavanja sad oko Shivove ljutnje na njegovu zenu, njegovo distanciranje i ignorisanje, da nije neki nagovestaj da mozda, mozda, mozda, daj Boze i Sid polako napusta brod koji tone. Prvo su mu minimizovali ulogu, ne samo dok je bio u JDJ, vec i kad je zavrsio sa plesom, jos manje ga je bilo, pa njegove izjave, doduse vrlo diplomatske ali ipak dovoljno jasne kako se ne slaze sa novom glumicom, kakva je bila Prats a kakva je ona i tome sl, pa sad ovaj razvoj dogadjaja u seriji, a sta mislite, ima li to neke sanse da se desi ?
nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Hvalite me usta moja ( kad niko drugi nece )

Ko kaze da nece? Evo ja cu, videla sam jos odavno njihovu zajednicku sliku, mogu vam reci da odavno nisam videla skladniji par, savrseno odgovaraju jedno drugom , mozda on za nijansu ima simpaticniji osmeh 😆

Pa zato se i zove "9 nebo" 😃

Jer ovo onaj za koga sada mislim da jeste..😲 Ma gledala sam pre vise meseci neku njenu sliku sa muzem..cini mi se tad imao i kosu i oci..sta uradi zena od coveka..😲 Ili to nije on..😆 Rekosmo da podseca na Ratana...ko je ovo ?

🤣 Jeste , bas taj !
I mi smo gledali tu drugu sliku ali smo pogresno mislili. To nije isti covek.
Stephi thumbnail
Dal, nemoj ici jos, kako nam je lepi Mica zauzeo svaku stranicu topica, trebace nam novi vrlo brzo🤣. To je njima dvoma izgleda familijarno, vole da zauzimaju tudji prostor i da se prave vazni pa to ti je . Daj bre da izbacimo doticnog da ne potonemo i mi ko Titanik 🤬
Stephi thumbnail
Uh , odmorte se malo oci moje 😉

nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Nego, da ja vas pitam nesto, sva ova desavanja sad oko Shivove ljutnje na njegovu zenu, njegovo distanciranje i ignorisanje, da nije neki nagovestaj da mozda, mozda, mozda, daj Boze i Sid polako napusta brod koji tone. Prvo su mu minimizovali ulogu, ne samo dok je bio u JDJ, vec i kad je zavrsio sa plesom, jos manje ga je bilo, pa njegove izjave, doduse vrlo diplomatske ali ipak dovoljno jasne kako se ne slaze sa novom glumicom, kakva je bila Prats a kakva je ona i tome sl, pa sad ovaj razvoj dogadjaja u seriji, a sta mislite, ima li to neke sanse da se desi ?

Ja samo znam sta bih volela. Tesko je reci kuda sve ovo vodi. Sad nesto razmisljam, ako se secas, pre nego sto je Prats otisla , kako je bilo? Prvo su novine u vise navrata pisale da ona odlazi a onda se suskalo kako je ona neprofesionalna. Ona je demantovala odlazak a onda , iznenada, otisla. Mozda je pogresno sto pravim paralelu izmedju njih dvoje jer nema pravila i njih dvoje su razliciti ali mislim da sve to sto se desava sa njegovom ulogom i njegovim odnosom sa partnerkom, nema uticaja na njegov odlazak ili ostanak. Mislim da njemu , posle napo*nog leta i ucesca u JDJ, ovo cak i odgovara, da se malo odmori. Ako dobije dobru ponudu , verujem da ce rado otici iz BV. Dok se to ne desi ili dok produkcija ne odluci da njegov lik nestane, jos ce on biti kolektor u BV. Na moju veliku zalost, moram da dodam.
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Samo jos da vam pozelim LAKU NOC,jer nece da mi postavi slikicu..😃

Good night hun

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja samo znam sta bih volela. Tesko je reci kuda sve ovo vodi. Sad nesto razmisljam, ako se secas, pre nego sto je Prats otisla , kako je bilo? Prvo su novine u vise navrata pisale da ona odlazi a onda se suskalo kako je ona neprofesionalna. Ona je demantovala odlazak a onda , iznenada, otisla. Mozda je pogresno sto pravim paralelu izmedju njih dvoje jer nema pravila i njih dvoje su razliciti ali mislim da sve to sto se desava sa njegovom ulogom i njegovim odnosom sa partnerkom, nema uticaja na njegov odlazak ili ostanak. Mislim da njemu , posle napo*nog leta i ucesca u JDJ, ovo cak i odgovara, da se malo odmori. Ako dobije dobru ponudu , verujem da ce rado otici iz BV. Dok se to ne desi ili dok produkcija ne odluci da njegov lik nestane, jos ce on biti kolektor u BV. Na moju veliku zalost, moram da dodam.

Pa imam ja predlog, nek udje u BB 😉
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Pa imam ja predlog, nek udje u BB 😉

Da, pa tamo bi se bas odmorio 😆
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Da, pa tamo bi se bas odmorio 😆