🏏IPL 2026 Match 7th CSK vs PBKS at Chennai🏏
🏏 IPL 2026: Match 6 KKR vs SRH at Eden Gardens🏏
MEHERs TRAP 3.4
What did Amar mean by this lol
AR s nth RISTA 2.4
Celebrities at NMACC- Salman Ranveer Kajol SidKi. video page4
Jao pa generacijo pa to je onaj poglled sa sniimkaa stoo samm posllalla nasooj a majlllijii Bikkicii,dussi foorumma.Bikiice volimm te doo nebba ii nazaad pa svve too x beskkonacnno🤗❤️🤗Sta vise reci,nas Papu nije vise sta je bio.Nema sjaj u sebi,podbuo,iscjeden kao limun,tamo je samo sto mora biti a ovaj pogled sto je bikulji uputio kaze sve...!
Sad sam sigurna i smirena jer znam da za njega postoji samo Makan,kao i za nas.Papu obozajem te,zato sto obozajes naseg Makana!!!👍🏼A ovo je pogled na naseg Makana
Originally posted by: loveansh
Taman je krenula da se pridruzi S posle vecere kad je cula kako je PT hvali preko telefona nekoj svojoj prijateljici
PT ugleda A i zove je da porica sa njenom prijateljicom
Sad ladno pokusavaju narod da kupe tako sto nece vise "Anandi"' da bude sa Singovima,vec ce se posvetiti "muzu".
Originally posted by: loveansh
CH
Svi sede i veceraju
A se priseca G srece
S je tuzan i napet, brljavi po hrani
Ira ga pita sta nije u redu
S kaze:Nista, samo sam umoran
A misli...znam ja sta se desava u tvojoj glavi..iona ce uciniti da to bude nezaboravno kada mu bude rekla da ga voli
Taman je krenula da se pridruzi S posle vecere kad je cula kako je PT hvali preko telefona nekoj svojoj prijateljici
PT ugleda A i zove je da porica sa njenom prijateljicom
A nije bas presrecna ali pomisli:PT je taman pocela da me prihvaca, pa je bolje da joj ispunim zelju i pricam sa njenom prijateljicom
Kada je konacno stigla u spavacu sobu, videla je da je S vec zaspao
A je razocarana
Precap:
Dadu, Alok i Mahi ulaze uz muziku i objavljuju novost da je Shiv dobio premestaj u Udajpur
A je shokirana
Mislim da su i ovi CV uvideli koliko smesno izgleda ova nova snajka pored babe, J sumitre i Gene pa su je makli od njih
Sad ladno pokusavaju narod da kupe tako sto nece vise "Anandi"' da bude sa Singovima,vec ce se posvetiti "muzu".
Originally posted by: kabakaba4
@ Bikiceee,Nestalo struje? Pa zar je jos uvek tako tamo? Dobro se secam...😃
Originally posted by: MINA1971
Jao pa generacijo pa to je onaj poglled sa sniimkaa stoo samm posllalla nasooj a majlllijii Bikkicii,dussi foorumma.Bikiice volimm te doo nebba ii nazaad pa svve too x beskkonacnno🤗❤️🤗