Ni meni nisu objavili skoro nista a poslala sam preko 100..mozda su objavili desetak..ðŸ˜
🏏 IPL 2026: Match 4, PBKS vs GT at New Chandigarh🏏
NAACH-GAANA 31.3
🏏 IPL 2026: Match 5, LSG vs DC at Lucknow🏏
Coming Soon - Rama Official Teaser - Ramayana
Raazi Author Regrets Alia Bhatt Film
Dhurandhar The Revenge Story Was Stolen
Poonam Panday is pregnant. Flaunts baby bump!
Ranbirs shocking transformation
Who saved Yaman-The dragon
MAIRAs PLAN 1.4
Which is the worst book you've read?
Ni meni nisu objavili skoro nista a poslala sam preko 100..mozda su objavili desetak..ðŸ˜
even I saw it in e-24 she has expressive eyes and very chulbuli. but definitely she looks exactly her age that is 26 and will go ok with shiv who is a 32 yr old guy.In IBN7 they showed the shows director speaking up that it was pratyushas tantrums which led him to ignore her and hence look for replacementEvo vam definitivno je kraj,vec ja dala intervijuðŸ˜Telvizija je cak pricala sa direktorom i rekao je da zbog Prats napada besa morali su da traze novu glumicuðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
Jao Smek, ne prestajem da placem..sve mi se steze u grudima..😠😠ðŸ˜
Dal toliko mi je tesko da neznam sta cu sa sobom veruj mi,moji ukucani trpe zbog toga ja nemogu da se saberem a kome da kazem zbog cega niko ne razumeðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
Meni juce jesu ali zato danas nijedan😠ipak jesu i to bas onaj ged sam napisala da je kao tetka hahahhahaahha
Meni nisu pustili najvaznije ,i to o tome kako sada Shiv nije vise zanimljiv bez Anandi..itd
Smek,borila si se kao prava lavica..ovo te je puno pogodilo i na taj nacin si dala sebi oduska ,bas kao i mi ostale..Ako se osecas prazno,znaci da si izbacila frustraciju iz sebe, ako i dalje osecas bes,bolje je da se iskalis ovde nego na svojoj porodici i prijateljima..Volim te Smek,i puno ces mi nedostajati..🤗ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
Neznam da li ima svrhe vise da saljem gotovo je to je to nece da je vrate sam se maltretiram i nerviram dzabeðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
Smek,borila si se kao prava lavica..ovo te je puno pogodilo i na taj nacin si dala sebi oduska ,bas kao i mi ostale..Ako se osecas prazno,znaci da si izbacila frustraciju iz sebe, ako i dalje osecas bes,bolje je da se iskalis ovde nego na svojoj porodici i prijateljima..Volim te Smek,i puno ces mi nedostajati..ðŸ˜