EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #19 - Page 26

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

60.8k

Users

35

16.4k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 13 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ni meni nisu objavili skoro nista a poslala sam preko 100..mozda su objavili desetak..😭

Meni juce jesu ali zato danas nijedan😭 ipak jesu i to bas onaj ged sam napisala da je kao tetka hahahhahaahha
Edited by smeker - 13 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Nadam se ali kad sam je videla u An odeci uzasnuta sam😭😭😭

Jao Smek, ne prestajem da placem..sve mi se steze u grudima..😭 😭 😭

Daltoni thumbnail

even I saw it in e-24 she has expressive eyes and very chulbuli. but definitely she looks exactly her age that is 26 and will go ok with shiv who is a 32 yr old guy.
In IBN7 they showed the shows director speaking up that it was pratyushas tantrums which led him to ignore her and hence look for replacement

Evo vam definitivno je kraj,vec ja dala interviju😭

Telvizija je cak pricala sa direktorom i rekao je da zbog Prats napada besa morali su da traze novu glumicu😭😭😭

Dakle, potpisali su sebi smrtnu presudu.. Ostajem sa vama do subote i onda idem ..Vraticu se za dve nedelje da vidim kolki su im TRP, a onda definitivno odlazim za uvek..Ne mogu da podnesem da gledam seriju, za mene je BV zavrsena u ponedeljak,ovo je sada neka druga serija koju ne zelim da gledam jer mi se povraca od glavnih glumaca..🤢

smeker thumbnail

Jao Smek, ne prestajem da placem..sve mi se steze u grudima..😭 😭 😭

Dal toliko mi je tesko da neznam sta cu sa sobom veruj mi,moji ukucani trpe zbog toga ja nemogu da se saberem a kome da kazem zbog cega niko ne razume😭😭😭
Daltoni thumbnail
Sinoc na pinku su prikazali kako se An oprasta od haveli..kamo srece da su sa svadbom zavrsili i seriju, sada bi mi bilo puno lakse..Svaki put kada gledam na pinku placem..sada ce ona scena ispracaja iz haveli za mene biti pogubna..ne znam kako cu je podneti..😭 😭 😭
Daltoni thumbnail

Dal toliko mi je tesko da neznam sta cu sa sobom veruj mi,moji ukucani trpe zbog toga ja nemogu da se saberem a kome da kazem zbog cega niko ne razume😭😭😭

Smek,prihvati kao i ja da je BV zavrsena i to je to, nemoj vise da mucis sebe..😭 😭 😭
Daltoni thumbnail

Meni juce jesu ali zato danas nijedan😭 ipak jesu i to bas onaj ged sam napisala da je kao tetka hahahhahaahha

Meni nisu pustili najvaznije ,i to o tome kako sada Shiv nije vise zanimljiv bez Anandi..itd
smeker thumbnail

Meni nisu pustili najvaznije ,i to o tome kako sada Shiv nije vise zanimljiv bez Anandi..itd

Neznam da li ima svrhe vise da saljem gotovo je to je to nece da je vrate sam se maltretiram i nerviram dzabe😭😭😭
Daltoni thumbnail

Neznam da li ima svrhe vise da saljem gotovo je to je to nece da je vrate sam se maltretiram i nerviram dzabe😭😭😭

Smek,borila si se kao prava lavica..ovo te je puno pogodilo i na taj nacin si dala sebi oduska ,bas kao i mi ostale..Ako se osecas prazno,znaci da si izbacila frustraciju iz sebe, ako i dalje osecas bes,bolje je da se iskalis ovde nego na svojoj porodici i prijateljima..Volim te Smek,i puno ces mi nedostajati..🤗😭😭😭
smeker thumbnail

Smek,borila si se kao prava lavica..ovo te je puno pogodilo i na taj nacin si dala sebi oduska ,bas kao i mi ostale..Ako se osecas prazno,znaci da si izbacila frustraciju iz sebe, ako i dalje osecas bes,bolje je da se iskalis ovde nego na svojoj porodici i prijateljima..Volim te Smek,i puno ces mi nedostajati..😭

😭😭😭 nemoj i ti da ides😭😭😭 osecam bes i dalje😭😭😭 volim i ja tebe🤗 nemoj da ides jel treba i za tebe da saljem kom kazi gde😭😭