Bogami, uhvatila PRPA naseg MACANA ... Nikako nesme da pogleda Anandi... hahhaha Jaooo, toliko su mi danas bili slatki... Ona uzagrila ocima, sto kazu kao mace u zizu... a on pa, nesme da je pogleda... 😳😎 Mislim da mu ove naocare nista ne pomazu, trebaju mu ove tamne naocare - da se sakrije od Anandinih Amorovih strela koje je bacala onako zestoko ... Eee, inspektore, insoektoreee... nije ti lako !! ..Nego da ne bude kao u onom vicu, kad su dva penzionera otisla u prak sa namerom da gledaju zgodne zene... pa kad su stigli u park, seli na klupu... zene prolaze pored njih, a jedan od njih pita onog drugog : " je li, sto smo mi ono dosli ovamo ?" Pa da gledamo lepe zene... A ovaj kaze : Aaa, pa lepe zene su tu...a sta mi sad treba da radimo sa njima?"
Tako se i nas inspektor sada pita... STA TREBA DA RADI SA ANANDI ???? 🤪
Nego devojke moje - pomagajte Shivu !! Hitno se pakujte , pa naput u Indiju... objasnite nasem macanu STA SE RADI U RADIONI... ... 🤣👏
Da prpa...🤣...moracemo se tuto kompletno zaputiti da u Indiju..neke casove odrzati...slazem se sa tobom draga Gocilija🤣 A sad se on pita...kao do skora An..sto se pitala.Sve je naopacke...za vrapce i macke🤣
A vic je 👍🏼
Edited by Bikica - 13 years ago