EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 26

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

71.7k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 13 years ago

Originally posted by: shmeker

Razumem ja sve to,ali brate preterase.Pre ce se J i G smuvati nego ovi nasi 🤢

Jeco tako ce se i desitišŸ˜• jer izgleda da bas forsiraju svinju,predstavljaju ga kao pokajnika,heroja,najboljeg doktora,plemenitog,prikazuju sve ono sto on nije bio,izgleda da hoce da ga vrate u prvi plan,a sto kaze pratz u intervijuu ne bi trebao dugo da bude samšŸ˜•šŸ˜• znaci zanemaruju nase golubcice i fokusiraju se na svinjinu ljubavnu pricu🤢🤢

Ali ne ide mi u glavu zasto to rade...Po ovome kako ovi iz BV pokazuju,poruka je sledeca:"Sta god da si radio,nema veze,samo pusti dve suze i sve ce ti biti oprosteno,cak ces ispasti i heroj." 🤢😔
Edited by Jeca1997 - 13 years ago
Serviana thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Jasniceā¤ļø sta kazu ove tvoje indijke za danasnju epizodu?

One su na sedmom nebu.

Inace one su sve za opciju A...da ona voli samo ne zna.
Jeca thumbnail

Originally posted by: sashka123

Onda su od pocetka zeznuli pricu,nesto se ne secam ni da je kao mali bio bas neko dete za primer,razmazen,raskalasan,nadrndan i tad ga je An vracala na pravi put,ono sto je usledilo kao odrastao samo je bio logican sled,osoran,svadjalica,secate se kad mu je Sugna zalepila samarcinu jer nije postovao njenu tazbinu kako dolikuje,brecao se na sve i svakog,od prosjaka koji mu nudi deo svoje hrane,do glavnog doktora u bolnici,ono sto je radio sa An izlisno je pominjati. I sad kao on,sta,ponovo se rodio,to CVnek prodaju nekom drugom,kao sto pokusavaju da naprave i doktora za sve,od opekotine do strucnjaka za vestacku oplodnju,a ovamo kako stvari stoje,Shiv ce spasavati Gangu...ili njega...opet

Pa da,nikad u zivotu nista nije mogao sam 🤢 😔
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Da saska sigurno ce svinja da zove shiva kad ratan dodje po gangu😔 i uplesce ga u celu pricu ,tako da ce najverovatnije biti ta prica da ce shiv biti povredjen😔😔

E j...a🤢 Prosli put je An nadrljala zbog🐷 kada su nju upucali,🤢 sad i Sh, pa to stvarno nije fer😔😭,
Sneha.Love thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Evo vam link sa AnSh VMs, da uz romanticne trenutke naseg omiljenog para i lepu muziku uz to sacekamo do ponedeljka.😊

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3218000
Stephi thumbnail
Ma mozda njega CV prikazuju zaista takvim kakav jeste,prznica,egoista,veliki manipulator jer on se nije promenio,nego tacno zna kod koga na koju kartu igra,a sad obozavaoci lika i dela shvataju to kao njego povratak na pravi put,mislim,mozda CVhoce da nam kazu,ma nece se taj promeniti nikadšŸ˜† a ti baba veruj da ti je unuk sila. jer ruku na srce,ako Shiv bude povredjen u ovoj prici,gde je onda Ja,krije se Shivu iza ledja? To je nesto sto je on zapoceo,znaci,to bi trebao da bude NJEGOV put iskupljenja,zasto onda Shiv,necu da on bude povredjen
smeker thumbnail

Jeste ali i Anandi je Parvati.

Jasniceā¤ļø sta kazu ove tvoje indijke za danasnju epizodu?

One su na sedmom nebu.

Inace one su sve za opciju A...da ona voli samo ne zna.

Pa neznam sta da kazemšŸ˜• i ja sad ne mislim da ga nevoli uopstešŸ˜‰,samo mislim da ga voli manje nego sto je potrebno,jos je uzdrzana.😲 A kad pocne da oseca tu pravu ljubav ponasace se sasvim drugacije😳😳 ja bar mislim takošŸ˜›
Edited by shmeker - 13 years ago
Sneha.Love thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Nemoguci scenario za jutro posle...😳 (ponedeljak)
Naravno nece se desiti😭 ali, covek moze da mastašŸ˜‰ a masta moze svasta 😳. I zato evo ga link, pa uzivajte:

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3419679
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

OVO OVO ā¤ļøā¤ļø Mastu nam CV ne moze uzetišŸ˜‰

smeker thumbnail

Originally posted by: dadisabih

OVO OVO ā¤ļøā¤ļø Mastu nam CV ne moze uzetišŸ˜‰

Uh😳 dadi meni ova slika budi neverovatnu mastušŸ˜‰šŸ˜† savrsena ješŸ˜›