EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #4 - Page 63

Created

Last reply

Replies

1k

Views

89.9k

Users

22

3.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 13 years ago
Sta sam vam rekla da je Sh covek od akcije.. Ja se eto javljam za posao An dublerke, radicu pro bono i to sa osmehom..šŸ˜†šŸ˜‰
Danasnja epizoda me je ostavila bez teksta,iako sam ocekivala ovako nesto jer se nista nije desilo prve noci..An izraz lica u prekapu 🤢, nadam se da Sh nece shvatiti ili da ce se praviti da ne shvata i da ce stici barem do prve baze..šŸ˜†
Daltoni thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Nema nam Dal, mora da je u shopping-u,i garant nesto indijsko😊 I ja sam nakupovala hrpu narukvica😊

Pozdrav dadi, jesam,bila sam ceo dan u sopingu i sutra opet idem, sta cu kad mi sve dobro stoji ,pa mi je tesko da se odlucim, odose sve pare na krpice i stikle..šŸ˜†
Bikica_Biki thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Anil Kapoor lucky for Siddharth?
Anil Kapoor and Siddharth Shukla
Siddharth Shukla, popularly known as Shiv of Balika Vadhu, won the Most Lokpriya Jodi award (with Pratyusha Banerjee aka Anandi) and also the Most Lokpriya Face award (Male) at the Golden Petal Awards.

Siddharth believes that Anil Kapoor is his lucky charm. While receiving the award from Anil, he said, "I believe he is lucky for me. He was the judge when I won the Manhunt award. And I have won two awards here and those too, I have received from him."

And now, with Kapoor becoming a part of the channel with his desi version of 24, Siddharth's luck may shoot up further. Siddharth, who was a ramp model, got into acting a few years ago. It was a natural progression and he's glad with the way things have shaped up. About his character Shiv, he says, "The way he deals with situations, there's a lot to learn from him. He is a nice guy, but when required, he can be very stern, too. Actually, there's a lot I take home from this
Bikica_Biki thumbnail
Evo jos nesto.Balika Vadhu

Loyal viewers not only showered Anandi with messages of good wishes, but also took pride in being part of the show which completed 1000 episodes this year. While Anandi and Shiv's wedding track sent across layers of social messages encouraging social reforms in the country, audiences simply loved Anandi breaking the shackles of social conformity to lead by example.Pratyusha Banerjee and Siddharth Shukla made a mark on the small screen with their subtle performances and emerged as TRP toppers.

Edited by Bikica - 13 years ago
smeker thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Sta mislite da ce se desiti u ponedeljak?Bas sam nestrpljiva a nigde nista nema da se procita.Dali ce sutra biti neki promo?Imam osecaj da nece biti bas najbolje.Sta vi mislite ?🤢😭😔
anastasija thumbnail
mene je Anandi pocela bas da nervira...Zamislite da ste na njegovom mestu..Ovo njeno plakanje za Singovima izgleda nece prestati nikada..Covek se lepo ozenio, i to jos razvedenom zenom, novopecena zena mu smrca za bivsim muzem a lepo ga je strina CM savetovala da to nikako ne uradi jer se nece tako lako otresti proslosti, a mi smo je svi osudili 'to prica "kojestarije".. Covek se ocigledno debelo z...jer tek sad vidimo da je zena bila potpuno u pravu..I naravno ako se vec ozenio, da ce hteti da je ima..Uostalom , kad ga je jurila da se uda za njega zbog datog obecanja majci,jer je mislila da ce on kad se vencaju samo da je gleda i ne pipa ili sta???Citam na forumu , pominju neko silovanje-Siv..Oni izgleda nemaju isto poimanje prve bracne noci kao mi u Srbiji..Ne razumem
Edited by anastasija - 13 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: shmeker

Sta mislite da ce se desiti u ponedeljak?Bas sam nestrpljiva a nigde nista nema da se procita.Dali ce sutra biti neki promo?Imam osecaj da nece biti bas najbolje.Sta vi mislite ?🤢😭😔

E smekerice...svasta nesto mislim o ponedeljkušŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†,kako gledam epizodu danasnju po milion puta tako sve vise uvidam da ni nasa An nije bas ravnodusna,samo je malo strah...i ako ono nije san mozda u razgovoru sa svojima se oneraspolozi,on je tesi do veceri i onda🤣.A moguce da sutra izbace nesto,prosli put nisu,bile su i one demonstracije i svi su bili okupirani time..a inace su izbacivali pre.Je li to ne mozes spavati mislleci sta ce biti kao i ja🤣,
smeker thumbnail

Originally posted by: Bikica

E smekerice...svasta nesto mislim o ponedeljkušŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†,kako gledam epizodu danasnju po milion puta tako sve vise uvidam da ni nasa An nije bas ravnodusna,samo je malo strah...i ako ono nije san mozda u razgovoru sa svojima se oneraspolozi,on je tesi do veceri i onda🤣.A moguce da sutra izbace nesto,prosli put nisu,bile su i one demonstracije i svi su bili okupirani time..a inace su izbacivali pre.Je li to ne mozes spavati mislleci sta ce biti kao i ja🤣,

E bikice ja sam skroz zaboravila koliko je sati.Gledam i razmisljam sta se to moze sve desiti u ponedeljak😳ali sve me neka panika hvata kad pogledam njeno lice,on je nasmejan a ona stvarno izgleda kao da se plasi😲.I ja nemogu da spavam upropastise me ovim precapom izludecu🤣
mozda bude neki promo sutra🤣ali ko da spava nocas😃
smeker thumbnail

Originally posted by: anastasija

mene je Anandi pocela bas da nervira...Zamislite da ste na njegovom mestu..Ovo njeno plakanje za Singovima izgleda nece prestati nikada..Covek se lepo ozenio, i to jos razvedenom zenom, novopecena zena mu smrca za bivsim muzem a lepo ga je strina CM savetovala da to nikako ne uradi jer se nece tako lako otresti proslosti, a mi smo je svi osudili 'to prica "kojestarije".. Covek se ocigledno debelo z...jer tek sad vidimo da je zena bila potpuno u pravu..I naravno ako se vec ozenio, da ce hteti da je ima..Uostalom , kad ga je jurila da se uda za njega zbog datog obecanja majci,jer je mislila da ce on kad se vencaju samo da je gleda i ne pipa ili sta???Citam na forumu , pominju neko silovanje-Siv..Oni izgleda nemaju isto poimanje prve bracne noci kao mi u Srbiji..Ne razumem

Trenutno se ne radi o Singovima nego o njenom strahu od prve bracne noci,ona voli da bude s njim ali je strah i mene samo nervira sto ce takvim svojim ponasanjem mozda da povredi Sh nesvesno.Jer mozda nije jos spremna za tu vrstu intimnostišŸ˜•
Bikica_Biki thumbnail
Smekerice izgleda da smo na istim talasnim duzinama vezano za AnShšŸ˜†Ne znam kako bih reagovala u realnom zivotu..ali ovo nemogu opisati..ubi se tako razmisljajuci kad su precapi ovakvi..ali obicno kad nam ovako daju bude nesto lepo...nego samo nam povecavaju tenziju preko vikenda...i to kakvu samo da jos znaju...mozak mi radi 200/sšŸ˜‰