Danasnja epizoda me je ostavila bez teksta,iako sam ocekivala ovako nesto jer se nista nije desilo prve noci..An izraz lica u prekapu š¤¢, nadam se da Sh nece shvatiti ili da ce se praviti da ne shvata i da ce stici barem do prve baze..š
Is Cocktail 2 struggling at the BO? It went down after good start: BOI
The sanctity of love in Imtiaz Ali's films
Kyunki Rishton ke bhi roop badalte hain Discussions Thread
How do you like Salman-Sushmita pairing?
Alpha - Reviews And Box Office
🏏ICC Women's T20 World Cup 2026: SF-1: Australia W vs West Indies W🏏
Originally posted by: dadisabih
Nema nam Dal, mora da je u shopping-u,i garant nesto indijskoš I ja sam nakupovala hrpu narukvicaš
Loyal viewers not only showered Anandi with messages of good wishes, but also took pride in being part of the show which completed 1000 episodes this year. While Anandi and Shiv's wedding track sent across layers of social messages encouraging social reforms in the country, audiences simply loved Anandi breaking the shackles of social conformity to lead by example.Pratyusha Banerjee and Siddharth Shukla made a mark on the small screen with their subtle performances and emerged as TRP toppers.
Sta mislite da ce se desiti u ponedeljak?Bas sam nestrpljiva a nigde nista nema da se procita.Dali ce sutra biti neki promo?Imam osecaj da nece biti bas najbolje.Sta vi mislite ?š¤¢šš”
E smekerice...svasta nesto mislim o ponedeljkuššš,kako gledam epizodu danasnju po milion puta tako sve vise uvidam da ni nasa An nije bas ravnodusna,samo je malo strah...i ako ono nije san mozda u razgovoru sa svojima se oneraspolozi,on je tesi do veceri i ondaš¤£.A moguce da sutra izbace nesto,prosli put nisu,bile su i one demonstracije i svi su bili okupirani time..a inace su izbacivali pre.Je li to ne mozes spavati mislleci sta ce biti kao i jaš¤£,
Originally posted by: anastasija
mene je Anandi pocela bas da nervira...Zamislite da ste na njegovom mestu..Ovo njeno plakanje za Singovima izgleda nece prestati nikada..Covek se lepo ozenio, i to jos razvedenom zenom, novopecena zena mu smrca za bivsim muzem a lepo ga je strina CM savetovala da to nikako ne uradi jer se nece tako lako otresti proslosti, a mi smo je svi osudili 'to prica "kojestarije".. Covek se ocigledno debelo z...jer tek sad vidimo da je zena bila potpuno u pravu..I naravno ako se vec ozenio, da ce hteti da je ima..Uostalom , kad ga je jurila da se uda za njega zbog datog obecanja majci,jer je mislila da ce on kad se vencaju samo da je gleda i ne pipa ili sta???Citam na forumu , pominju neko silovanje-Siv..Oni izgleda nemaju isto poimanje prve bracne noci kao mi u Srbiji..Ne razumem