EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #1 - Page 32

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

102.3k

Users

29

3.4k

Frequent Posters

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 13 years ago

Originally posted by: kop93

Zar ima i subotom?? Nisam znala!! Pise na IF da je izaso novi segment gdje jag kopa na njivi i krivi An za to 😡!!! Nezahvalnik jedan,a vidjeli ste na slici koje sve prednosti ima!!!😆 Vidim forum nam dobio novo ruvo(slike profila),bas lijepe 😊. @ Kabice-tvoju slicicu kad vidim osjetim odmah glad 😆😆😆!!

Pod kojim naslovom je to o Jag kopanju, ja malo pre gledala IF i nisam to videla.

Pa Liki je trazila cokoladnu tortu da jede uz kafu😆
A ti pravis zazubice sa morem😊 na tvojoj slici.
Uz Dal cemo se uvek smeskati😊 super!
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
@Kabice stoji ti pod naslovom -TV-9 Jagiya... na if odmah prvi komentar. Ma moju sliku sam izabrala na brzinu,da nebudem zadnja 😆 koja stavlja slicicu.Dal ima slicicu bas onakva kakva je i ona -uvijek nasmijana i raspolozena 😆.
lidoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
🤗 Dobro jutro, odlikashi !!!!👍🏼
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sada je 07.30 h i ja skoknuh da vam na brzaka pregledam domace zadatke i konstatujem sledece:
1. Dal nam poklanja najtopliji i najsrdacniji osmeh
2. Kabica nam je spremila najukusniju i najsladju cokoladnu tortu
3. Kopica nam je poslala najromanticnijeg, prekrasnog andjela cuvara
4. Neela nam je uputila najcarobniji i nazagonetniji pogled
5. Dadisa nam poklanja najdivniju i najmirisniju ruzu, i jos sa pupoljcima
6. Lady L. nam salje najsarmantniju poruku, koliko smo u stvari, zaista mladi, zajedno sa njom
7. Kaliopa nam najvise zaokuplja mastu svojom nesvakidasnjom misticnoscu
8. Gocili nas uvija u najcrveniju crvenu boju na svetu-boju ljubavi
9. Dok moja malenkost skakuce tu i tamo i podseca vas -kako se treba redovno rekreirati
BRAVO, GENIJALCI !!!👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Edited by lidoni - 13 years ago
kabakaba4 thumbnail

Evo malo da vidimo i Nis. Mozda si Dal i ti tuda prolazila dok su snimali??
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

A sto sve u negativnom kontekstu..pa nismo mi u Nisu valjda najgori ? Prosli put si postavila porodicno ubistvo, sada ulicnu prevaru..pomislice ljudi da nisu bezbedni na ulicama Nisa..😆 Toplo vam preporucujem da dodjete i licno se uverite u to, koliko je moj Nis lep grad..na cijim ulicama i bulevarima mozete slobodno setati, pazariti po dosta nizim cenama nego u Beogradu ( u sta sam se skoro uverila) a uvece se lepo provesti..za Indijsku delegaciju, besplatan smestaj 😆 😆 😆
Edited by Daltoni - 13 years ago
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A sto sve u negativnom kontekstu..pa nismo mi u Nisu valjda najgori ? Prosli put si postavila porodicno ubistvo, sada ulicnu prevaru..pomislice ljudi da nisu bezbedni na ulicama Nisa..😆 Toplo vam preporucujem da dodjete i licno se uverite u to, koliko je moj Nis lep grad..

Ajoj, SORRY, ali nije mi to ni palo napamet da vas kudim. 😊 Samo zbog imena grada koji se spominje, a znamo da nam neko drag tamo zivi. Reko mozda vidis nekog poznatog?? Necu vise😭
Da znas da mi se svideo taj centar bez saobracaja ⭐️
kabakaba4 thumbnail

Ne znam da li cete moci da vidite ove prve dve slike jeseni, ali boje su fantasticne.
Drvoredi u gradu nikad ne mogu da budu ovako obojeni.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2210768/UK-weather-Rain-gales-batter-Britain-storms-return-following-settled-weekend.html
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Mislim da je ovo slika iz videa koji je Dadisabih trazila pa ga nije uspjela naci!!! Ovih dana sam ga i ja probala naci ali su ga izgleda skinuli pa nije vise moguce ga naci!! E sad zasto su ga skinili,meni se cini da hoce da nesto sakriju izmedju Prats i Sid,jer ovo na slici sto on nju nosa puniiihh dzepova,u sobicku a jos blizu kreveta tj. u skrivenom videu nismo nigdje vidjeli tu scenu od Sh rodjendana u seriji 😉😃😆.Evo slika: