EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #1 - Page 7

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

102.3k

Users

29

3.4k

Frequent Posters

Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Posted: 13 years ago

Originally posted by: kelly12

What languauge is this? And what are you guys talking about

Hello dear friend !
This is language is from Ex Yugoslavia country - maybe you have heard of it.

After breakup of Yugoslavia, new independent countries were established like Serbia, Croatia, Bosnia & Herzegovina, Montenegro, Slovenia and Macedonia. More or less we all understand the mutual languages as there are only slight differences between them.

What we are doing here and what we are talking about ? We are here because we like this forum and like India, Indian people and Indian culture. We are talking here about Balika Vadhu new episodes, since we are looking in our TV's this very popular serial and we are very curious to find out what is going on in new episodes of BV.

Like you do WU in English from in Hindu, we are doing translation of WU from English to our language for those people who don't understand English.

You are welcome to this part of your forum a nd we would be glad to have a discussion with you about BV as well as about your beautiful country, yours culture, your people. You may ask questions about our countries and whatever may intristing about us.

We all wish you all the best ! WELCOME ! 😊👍🏼 ❤️
Gocilija thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Ja odavno vise epizode i ne gledam, samo procitam WU... 😳

Kaliopa, da te najpre pozdravim ! Mogu da ti kazem da ni ja ne gledam epozido - prvo procitam WU pa kad vidim da nema sta da se gleda, ( narocito jos ako znam da cu se nervirati !) onda i ne gledam.
Mislim da se CV zapetljao u sospstvenu pricu - sad nezna kako da se izvuce ! Ocigledno je da je i CV u trilemi - da'l da hapsi JG, da'l da ga strpa u ludnicu, da'l da mu baba i An oproste il da mu neko jos jednom dobro izbroji rebra... Kako je krenulo, moze da se desi da krepa od gladi i neke bolescine... Pitaj Boga sta je CV smislio - mislim da je i on sam u kako rekoh u trilemi !! Ako ga pusti da umre, nece imati sl*gvort da zapetljava seriju , ako ga pusti da zivi , a ovakakv kakav je sad lik - skroz negativac - neznam sta od njega moze da se ocekuje... Mislim zaista da su preterali - ovo je sad cisto davljenje i otezanje , razvlacenje serije - da prodju onih 6 meseci do An i Sh vencanja, a dotke ko ziv ko mtrav ( ni nama nije bolje sto gledamo sve ovo !!) Nezna se ko je ludji - oni sto pisu scenario ili mi koji gledama !!
cardigan thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
[QUOTE=Gocilija]
Kaliopa, da te najpre pozdravim ! Mogu da ti kazem da ni ja ne gledam epozido - prvo procitam WU pa kad vidim da nema sta da se gleda, ( narocito jos ako znam da cu se nervirati !) onda i ne gledam.
Mislim da se CV zapetljao u sospstvenu pricu - sad nezna kako da se izvuce ! Ocigledno je da je i CV u trilemi - da'l da hapsi JG, da'l da ga strpa u ludnicu, da'l da mu baba i An oproste il da mu neko jos jednom dobro izbroji rebra... Kako je krenulo, moze da se desi da krepa od gladi i neke bolescine... Pitaj Boga sta je CV smislio - mislim da je i on sam u kako rekoh u trilemi !! Ako ga pusti da umre, nece imati sl*gvort da zapetljava seriju , ako ga pusti da zivi , a ovakakv kakav je sad lik - skroz negativac - neznam sta od njega moze da se ocekuje... Mislim zaista da su preterali - ovo je sad cisto davljenje i otezanje , razvlacenje serije - da prodju onih 6 meseci do An i Sh vencanja, a dotke ko ziv ko mtrav ( ni nama nije bolje sto gledamo sve ovo !!) Nezna se ko je ludji - oni sto pisu scenario ili mi koji gledama !!

[/QUOTE=cardigan]
Kali i Goco, u pravu ste. Ako su CV hteli da pokazu kakve su najgore moguce posledice ugovorenog decijeg braka sa akcentom na Jagjin primer, shvatili smo, k'o boga ih molim da nam to ne rade vise. Iskreno, vec dva dana me boli zub, a posle danasnje epizode je pocela i glava da me boli. Ocekujem da ce sutrasnja epizoda vec biti ugovaranje AnSh putovanja u onaj Karnimata hram, dok Jagja malo ne prodje kroz "vaspitno-popravne" mere.
Edited by cardigan - 13 years ago
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Gocilija

Goco, pozdrav i za tebe 😊 🤗 Apsolutno se slazem sa svime sto si napisala. Epizode su pune dosadnih scena, kad ce to vec jednom malo zivlje... 😔 Stvarno mi dodje da batalim da gledam pa da se ubacim tek za neke dve nedelje, nema smisla vise ovako. Koliko jos misle da nas zavlace... 😳
lidoni thumbnail

Kali i Goco, u pravu ste. Ako su CV hteli da pokazu kakve su najgore moguce posledice ugovorenog decijeg braka sa akcentom na Jagjin primer, shvatili smo, k'o boga ih molim da nam to ne rade vise. Iskreno, vec dva dana me boli zub, a posle danasnje epizode je pocela i glava da me boli. Ocekujem da ce sutrasnja epizoda vec biti ugovaranje AnSh putovanja u onaj Karnimata hram, dok Jagja malo ne prodje kroz "vaspitno-popravne" mere.

🤗Jutarnji pozdrav svima! Ko rano rani, dve srece grabi!
Cardigan ❤️ , ajd' please, napisi hitnu molbu na CV da udese makar to,da je taj Karnimata hram sto dalje i da se SHIVANANDI nesto svasta lepo izdesava !😳 ☺️😆
Caos, odoh na rabotu.
XXX
Edited by lidoni - 13 years ago
Gocilija thumbnail

Eh, draga Cardigan i Kal ... I same znate koliko smo se svi radovali pojaviom Shiva u An zivotu ... Scenario je mogao da ode u sasvim drugom pravcu. Bilo je logicnije da se umesala ona Shivova prijateljica iz Londona ( Anchi beze ?) - posto uloga spletkarenja i ljubomore vise lezi "zenama" tako nas bar dozivljava muski svet - a sto se tice Jagija , mogli su da mu dopuste da se iskreno pokaje, da bude velikodusan i da stane kao covek pred An i Sh i da im pozeli srecu u buducem zajednickom zivotu - onda bi mozda porodica oprostila i prihvatila ga da se vrati, da nastavi da radi u bolnici ili da zavrsi skolovanje.

Nisu morali ovoliko da srozaju njegov lik...ocigledno je liku JG namenjena najgora moguca uloga i scenario - mozda je CV zeleo da kazni babu na ovaj nacin za sve ona mucenja male An u detinjstvu - ono je zaista bilo strasno gledati. Posle svega sto je uradila An - jedina prava Bozija kazna za DS je da joj unuk potone na dno dna... njena nada i njena uzdanica, njen najpametniji i najbolji unuk !! Ova transformacija DS u sasvim drugu osobu svima nama prija -pa smo zaboravila kakva je bila. CV je korigovao njen lik, ali je zato JG unistio do kraja ! . Postao je prosjak, lopov, potencijalni ubica - pa makar i iz nehata ! UZAS !! Neznam kako vise moze CV da vrati njegov lik u normalu. Na ovaj nacin je KAZNA POTPUNA ! Baba ce imati nocne more o propasti unuka, a on ce zaista zavrsiti ili u zatvoru ili u nekoj ludnici. Ako ga baba ne spase - nema mu povratka !
Razumem da je CV hteo da pokaze da covek prolazi kroz neku katarzu, neko prociscenje, bori se sam sa sobom, sa svojim EGOM, sa onim najcrnjim i najgorim delom svoje licnosti - ali sta dalje ? KOd JG nema ni nagovestaja da ce se popraviti i postati bolji - kao napimer DS.
Zaista ima takvih slucajeva u zivotu kada se neki ljudi nikako ne mogu promeniti nabolje, toliko su ogrezli u greh, potonuli u tamu iz koje nema povratka. Svi mi poznajemo ili smo pozavali bar jednu osobu koja je bila i ostala negativna u zivotu - za neke ljude nema popravke !!
Krajnje je vreme da se CV malo posveti An i Sh - da ucini nesto da se oni zblize. Bilo bi lepo da otputuju zajedno u taj hram... ihhh An bi brzo zaboravila JG da je samo ovaj krsni momak malo propusti kroz sake hahahah
Edited by Gocilija - 13 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Dobro jutro...@Ka jesmo li online ? Ima li neka titlovana epi od jutros, da li prevedose onu od 19-tog...zanima me da li je Shiv rekao An da je zaljubljen u nju..???????
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dobro jutro...@Ka jesmo li online ? Ima li neka titlovana epi od jutros, da li prevedose onu od 19-tog...zanima me da li je Shiv rekao An da je zaljubljen u nju..???????

"Malo morgen" za 19 ti! Neko im je vec napisao da pisu da ima, a nema, pa neka postave, ali nista!
Za jucerasnji je jos izgleda rano, jer tek sto su uradili 21vi.

Na ovom sajtu se vidi da oni prevode jos 4-5 drugih serija na engleski, nije BV jedina. Zato valjda i kasne?? https://feedreader.com/feed/Indian_Television_Forum_With_English_SubTitles/1/
Edited by kabakaba4 - 13 years ago
lady_L thumbnail
Explorer Thumbnail
Dobro juuutrooo 😊
Edited by lady_L - 13 years ago
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: lady_L

Dobro juuutrooo 😊

Dobro jutro i tebi😊