SRPSKI SCENARIO MALE NEVESTE # 3 - Page 98

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

87.6k

Users

29

2.4k

Frequent Posters

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 13 years ago

Originally posted by: Daltoni

😳 Znam ...ali se nadam da kopicina cerka ne zna..🤣

Sta je ovo danas? I dalje pise "later". Verovatno imaju problem sa prevodiocem, Nadajmo se da ce nam prevesti.
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

🤣 🤣 🤣 😳 😳 😳 Znam ...ali se nadam da kopicina cerka ne zna..😲🤣 🤣 🤣

Ma prevela mi je ShockedConfused☺️,sad i ja znam znacenje 😆.Izgleda da cu prvo naucit "Prosto" sporazumijevanje na engleski Shocked ROFLROFL.
kabakaba4 thumbnail

Nema en su prevoda, jos uvek!

Ovo je kratak clanak...najava (mozda ste videli) http://rangmunch.tv/index.php/writers-gully/newsbar/item/1691-jagya-to-take-revenge-in-balika-vadhu
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Ovo je kratak clanak...najava (mozda ste videli) http://rangmunch.tv/index.php/writers-gully/newsbar/item/1691-jagya-to-take-revenge-in-balika-vadhu

Meni nece da otvori...ali sada sam procitala nesto bolje, a to je da Prats sigurno ne napusta BV ,ona sama je to izjavila..
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Tinoo,
if you reed this, we have a big problem here..actyally, we coudent find episode 19.09.2012.with english subtitles and we are wery disapointed because we wanted to know about An and Shiv dialoge...can you help us please and answer some of our questions...???
Edited by Daltoni - 13 years ago
kabakaba4 thumbnail

Meni nece da otvori...ali sada sam procitala nesto bolje, a to je da Prats sigurno ne napusta BV ,ona sama je to izjavila..

E super za Prats!
Pa nista, ovo je link na IF forumu, pa moze tamo da se cita pod naslovom..J to take revenge..
kabakaba4 thumbnail

Primetila sam da su u starijim epi na Pinku, zadnjih nekoliko dana, pokazivali AnSh zajedno, vise nego sada, ma da su tamo bili nadrndani i stalno se nadmudrivali.
kop93 thumbnail

Primetila sam da su u starijim epi na Pinku, zadnjih nekoliko dana, pokazivali AnSh zajedno, vise nego sada, ma da su tamo bili nadrndani i stalno se nadmudrivali.

Bas i jesu nadrndani!!😆 Tada ga je An vjerovatno i privukla posto mu je stalno pokazivala "zubice". 😉😆 Kad usporedis An i Aschi,velika razlika.An mu je pokazala odmah svoj stav i da zna sama razmisljat svojom lijepom glavom,dok simpaticna Aschi se uvijala oko njega ko gumena lutkica.😊
kop93 thumbnail

Kabice imas li vremena da ukratko prepricas sta pise u clanku??😊 Nece translator da mi prevede.😭
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: kop93

Kabice imas li vremena da ukratko prepricas sta pise u clanku??😊 Nece translator da mi prevede.😭

Ne mogu sada, pravim "mekani kolac od limuna", sa Coolinarike, 😊pa cu malo kasnije. OK?
Dobijes i parce da probas😆