Sallu says Rakhi is the strongest here. Fir bhi nalle topics pe Rakhi ki side leke defend karne aajaata hai.
🏏IPL 2026: Delhi Capitals vs Gujarat Titans, 14th Match, Delhi🏏
Aditya dhar would have paid Virat to promote Dhurandhar 2 - Kohli Fans
Cocktail 2 turns bitter. Shahid kapoor upset over lack of screen time.
ARYAN ki SHADI 8.3
Nitesh Tiwari reveals Yash in Ramayana won’t be a traditional villain
Celebs At Jamnagar - SRK Salman Ranveer
Why No one is talking about this??
DISHA KI DIDI 9.4
Ameesha Patel Vs Zakir Khan
Trimurti Films Sues Aditya Dhar For Using Oye Oye In Dhurandhar
🏏IPL 2026: KKR vs LSG, 15th Match, Eden Gardens Kolkata🏏
Sallu says Rakhi is the strongest here. Fir bhi nalle topics pe Rakhi ki side leke defend karne aajaata hai.
Originally posted by: WhosTheFool
Tricky jitna Sallu mai baap bana hai Rakhi kaa iss season, Rakhi hi naa trophy lejaaye kahi. 😆
Nikki ya rakhi lag rahe hain ab mujhe
Sallu gave example of Gauhar who won despite going out?? Hain... Gauhar ki tareef.. Ye sallu ki tabiyat theek hai😲😆
Rahul jeetega🥳
Bahar jaake ane wala kabhi jeet ta nahi hai woh myth hai Sallu ne kaha 😎
said biggest missaal is gauhar😎sadly nonne inside the house is even close to gauhar
Sallu- Paras kon hai 😆
Haan yaar aaj intuition rahi hai scene paltega 😂😂Originally posted by: WhosTheFool
Tricky jitna Sallu mai baap bana hai Rakhi kaa iss season, Rakhi hi naa trophy lejaaye kahi. 😆
Last weeks main kaafi tasuye bahaye hai aur sympathy gain kar rakhi hai. Definitely gonna help her. 😆Originally posted by: WhosTheFool
This wkw is very boring. Bash Ruby again BB, at least it will be worth watching.
Sallu giving mishal of gauhar now that's the strongest contestant of bb history.... Women Or otherwise.
Originally posted by: Nachiketj
Sacks wale task pe Paras Ko bash Kiya kya?
Usne kya kiya? He balanced interests and became game changer..
Originally posted by: WhosTheFool
She will get 14L as entertainer of the season